Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 71

QUOTE(Etama @ 2010 09 06, 16:06)
Ir sios zoles negirdetos ax.gif

Apie Jadvygos žoles gali pasiskaityti čia. Tas plaukams Nr. 30.

QUOTE(Satura @ 2010 09 06, 16:10)
kaip švelnių gėlių  wub.gif Nemėgstu sunkių, tirštų kvapų, o šitas man idealus smile.gif Turiu dabar hidrolatą, tai naudoju su malonumu. Aišku, reiktų pirma pauostyti, kiek koncentruotas ir kiek malonus tas ataras būtų  ax.gif

jis išplautas, išdžiovintas ir laukia savo valandos  4u.gif Nesidažau dabar, hormonai susvyravo, reikia pirma fasadą susitvarkyti  doh.gif

Skamba labai wub.gif Turėsiu veiklos uostydama smile.gif

4u.gif Laukiu kantriai 4u.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2010 09 06, 16:11)
tie kvapai pavojingas dalykas smile.gif
man irgi kai uzsireikia ko nors, tai reikia ir viskas smile.gif

drinks_cheers.gif Man irgi taip pat smile.gif Matyt, vis tiek, kažkaip organizmui tam tikru metu reikia tam tikrų kvapų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 09 06, 16:11)
dabar man reikia jazminu ir oakmoss biggrin.gif

ąžuolo nori kvapo fiksavimui ar kaip atskiro kvapo? Ir kodėl šito? Patiko uostant ar tiesiog užsireikė? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 06, 16:06)
O kiek daznai ir kaip naudoji? Gal gali kiek placiau 4u.gif
Ir sios zoles negirdetos ax.gif

Po kiekvieno plovimo,laikau kaip kaukę apie 10 -15 min. išplaunu ir jokio nededu daugiau nieko,tik neseniai pastebėjau poveikį,prieš kokią savaitę.

Tos žolės - subalansuotas žolių mišinys,ten įvairių žolelių yra, stiprinti plaukus ir šaknis.Tiek į vidų,tiek išoriškai( arbata). Į sudėtį įeina ajeras, dilgėlės, varnalėšų šaknys ir t.t. tai nepakenks manau. plačiau

Papildyta:
QUOTE(agnuta @ 2010 09 06, 16:18)
Apie Jadvygos žoles gali pasiskaityti čia. Tas plaukams Nr. 30.

O nemačiau,kad jau atsakėt, reklama per visus kanalus biggrin.gif Gal naudojat?
Atsakyti
agnuta 4u.gif
QUOTE(Sulu @ 2010 09 06, 16:28)
Po kiekvieno plovimo,laikau kaip kaukę apie 10 -15 min. išplaunu ir jokio nededu daugiau nieko,tik neseniai pastebėjau poveikį,prieš kokią savaitę.

Tos žolės - subalansuotas žolių mišinys,ten įvairių žolelių yra, stiprinti plaukus ir šaknis.Tiek į vidų,tiek išoriškai( arbata). Į sudėtį įeina ajeras, dilgėlės, varnalėšų šaknys ir t.t. tai nepakenks manau. plačiau
As kasdien plaunu galva, gal butu kiek per daznai? g.gif Nesausina?

Jau paskaiciau, tikrai neblogai viskas skamba. Na, reikia metos ekstrakta susirasti, o sita arbata gal pagerti tiesiog g.gif Arba pakaitomis su ekstraktu naudoti saknims.
Ir kur pirkti? Kontaktuose raso Mazeikiu raj. mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 06 rugsėjo 2010 - 15:49
QUOTE(Etama @ 2010 09 06, 16:47)
Jau paskaiciau, tikrai neblogai viskas skamba. Na, reikia metos ekstrakta susirasti, o sita arbata gal pagerti tiesiog g.gif Arba pakaitomis su ekstraktu naudoti saknims.

Tai kame problema? I Mazeikius del gerumo nuvykt? biggrin.gif Visai neisprotejusi kazkokia biggrin.gif
Tigi pilna tu zoliu visur 4u.gif
http://www.jadvyga.l..._nusipirkti.php
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 06 rugsėjo 2010 - 15:54
QUOTE(Etama @ 2010 09 06, 16:47)
agnuta  4u.gif
As kasdien plaunu galva, gal butu kiek per daznai? g.gif Nesausina?

Net nežinau,gal tada rečiau,man nesausina ax.gif
Pirkau žolių namuose,prie mindaugo maximos.
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 05, 20:39)
klasikiniu atveju virsta į pūslytes, žaizdeles, ypač jei kasaisi  4u.gif

Nesiginčysiu, tik parašiau, kaip man buvo 4u.gif

QUOTE(Palomina @ 2010 09 05, 22:16)
toki sampuna esu turejusi.. labai patiko smile.gif manau pakartosiu kada.. tik dabar kazko uzsimaniau urtekram rozmarininio, kuri kazkada irgi turejau  biggrin.gif

Šiandien kokie švelnūs mano plaukai, nesuprantu kodėl nepatiko man šitas šampūnas doh.gif

QUOTE(Etama @ 2010 09 05, 22:37)
Idomiai, as metu arbata istisai geriu, gal ir dilgeles reiktu isbandyti. gal sezoninis, bet man tai istisai jie slenka, ziema-vasara, rytas-vakaras. Ir tikrai nemanau, kad normalu, jog su visu svoguneliu slenka doh.gif stiprinti saknis reikia ir tikrintis sveikata, buna nuo hormonines sistemos pokyciu dazniausiai kiek esu skaiciusi. As, beje, kadangi su skydliauke turiu bedu, kazkiek kaltes dristu tam ir sumesti. Ir dar turiu savo var.-kadangi pas mane plaukai jau ilgoki, sakau gal per silpnos saknys ir nelaiko plauku svorio. Daugiau nieko nesumastau unsure.gif
Kaip kam su tuo kvapu, t.y. kiek laiko jis laikosi. bet suslapus kiek esu girdejus, visoms jausdavosi.
Del efektyvumo tikrai net nesigincyju, bet sau perzegnoju-niekada nesidarysiu schmoll.gif mano irgi sugeria visus kvapus, tiek plaukai, tiek kunas. nerizikuosiu, nes zinau, nusigriauzciau nagus

Pas mane plaukai nėra prie tų, kurie labai sugeria kvapus, turbūt bandysiu svogūnus, kaip jau bus, taip biggrin.gif
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 09 06, 07:26)
man nebudavo kad "siaip" plaukai suslaptu paskaitose ar pas draugus  bigsmile.gif  tik kai plaudavau..tada taip, jausdavosi, bet visokie sampunai, balzamai su savo kvapais numusdavo svoguna...be to, su tevais gyvenau, tai nereikedavo kavotis nuo vyro... biggrin.gif
tai 5 dieni pasidaryt, per savaitgali issivades gal  4u.gif  del to kvapo lb skirtingai visoms...man pvz tikrai men nesilaike.. schmoll.gif  pora dienu plaunant galva jausdavosi, paskui nebe tikrai... 4u.gif

Labaiusiai aš bijau lietaus, kad nepradėtų tada jaustis svogūnų kvapas, bet gal pakentėsiu dėl savo plaukų.

O MĖTOS ekstraktas, tai toks? ax.gif
Atsakyti
Babi*, būtent šitas ekstraktas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 06, 16:53)
Tai kame problema? I Mazeikius del gerumo nuvykt?  biggrin.gif  Visai neisprotejusi kazkokia  biggrin.gif 
Tigi pilna tu zoliu visur  4u.gif
http://www.jadvyga.l..._nusipirkti.php
lotuliukas.gif as kazkiek apskaiciuojanti, savam prote dekui dievui karsta.gif geda doh.gif kaip taip prazioplinau, paspaudziau ant kontaktu, o kur pirkti ir nemaciau blush2.gif gerai, kai yra kas paprotina biggrin.gif 4u.gif
QUOTE(Sulu @ 2010 09 06, 16:55)
Net nežinau,gal tada rečiau,man nesausina  ax.gif
Pirkau žolių namuose,prie mindaugo maximos.
aciuks.gif
QUOTE(Babi* @ 2010 09 06, 17:08)
Pas mane plaukai nėra prie tų, kurie labai sugeria kvapus, turbūt bandysiu svogūnus, kaip jau bus, taip biggrin.gif

Labaiusiai aš bijau lietaus, kad nepradėtų tada jaustis svogūnų kvapas, bet gal pakentėsiu dėl savo plaukų.
Nuosirdziai siulau pirma karta laikyti trumpiau unsure.gif , labai bijau, kad nenusviltum schmoll.gif , atrodo kaip kad man kas ruostusi tept lotuliukas.gif matysi kaip kvapas, ar islieka, ir kiek ilgai. jei viskas ok, sekanti karta ilgink laika thumbup.gif
Atsakyti
man irgi idomu kaip tai su tais svogunais bus, labai jau ryskus atsiminimai biggrin.gif
lauksim ataskaitos
Atsakyti
nezinau nuo ko, bet labai suprastejo mano veido oda. Gal nuo tu visu karsciu g.gif Aplink smakra atsirado daug inkstyru, spuogu. Kosmetikos nekeiciau, mitybos taip pat. Pirma kart taip prastai su oda schmoll.gif

Is anksciau turiu AHA vaisiu rugsciu ekstrakto, bet niekur nepanaudojau. Kazkur skaiciau, kad padeda kovoti su spuogais. Gal kas galetumete parasyti kaip ji naudoti, ar koki recepteli.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prokruste: 06 rugsėjo 2010 - 17:11
QUOTE(Etama @ 2010 09 05, 12:01)
Kaip matai, vis dar krenta su galiukais verysad.gif cia tik is vidaus manau reikia kovoti, isoriskai gal efektyviausia butu svogunu kauke, bet as neprisiversiu rizikuoti jos uzsideti, mano plaukai labai geria kvapus, kvapas isliktu pusmeciui jei ne daugiau, esu tikra. Bet kodel taip yra nesuprantu? Gal merginos turesit kazkokiu komentaru?
As zadu pirkti sante brilliant jojoba sampuna, gal bus atsiliepimu? Mano saknys riebios, plaukai ploni. Gal neverta ir bandyti?

Svogūnai TIKRAI padeda nuo slinkimo. Savo kailiu tai esu išbandžiusi tongue.gif Ir kvapas laikosi po to ilgokai, kaip jau rašė sušilus ar lietui lyjant, net jei plaukai ir nesušlampa, bet lauke drėgna, ilgiau pavaikščiojus kvapas atsinaujina. doh.gif Manau, kad rudens gale surizikuosiu ir padarysiu kokį kursą plaukams pastiprinti.
Aš taip pat išsirinkau Sante jojobos šampūną, tik dar nenusipirkau ax.gif (mano plaukai panašūs į tavo, Etama,ploni, linkę riebaluotis)Vis galvoju kur pigiau surasti ar gal kokių nuolaidų sulaukti. Dar noriu Laveros apelsininio ir Sante kondicionieriaus. Nieko nesu pirkusi iš užsienio parduotuvių blush2.gif , nežinau kiek ten kainuoja, kiek siuntimas , dar kokie mokesčiai, nu žodžiu žalia žalia blush2.gif Gal kuri paprotintų iš kur būtų galima tą trijulę įsigyt ir kiek tai kainuotų rolleyes.gifEtama, iš kur tu darysi užsakymą rugsėjo 20d.? cool.gif
Papildyta:
QUOTE(prokruste @ 2010 09 06, 17:10)
Is anksciau turiu AHA vaisiu rugsciu ekstrakto, bet niekur nepanaudojau. Kazkur skaiciau, kad padeda kovoti su spuogais. Gal kas galetumete parasyti kaip ji naudoti, ar koki recepteli.

Aš darau molio kaukes. Molis-agurkų sultys-AHA arba arbatmedžio ea.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltagėlė: 06 rugsėjo 2010 - 17:36