QUOTE(Satura @ 2010 09 05, 20:39)
klasikiniu atveju virsta į pūslytes, žaizdeles, ypač jei kasaisi
Nesiginčysiu, tik parašiau, kaip man buvo
QUOTE(Palomina @ 2010 09 05, 22:16)
toki sampuna esu turejusi.. labai patiko
manau pakartosiu kada.. tik dabar kazko uzsimaniau urtekram rozmarininio, kuri kazkada irgi turejau
Šiandien kokie švelnūs mano plaukai, nesuprantu kodėl nepatiko man šitas šampūnas
QUOTE(Etama @ 2010 09 05, 22:37)
Idomiai, as metu arbata istisai geriu, gal ir dilgeles reiktu isbandyti. gal sezoninis, bet man tai istisai jie slenka, ziema-vasara, rytas-vakaras. Ir tikrai nemanau, kad normalu, jog su visu svoguneliu slenka
stiprinti saknis reikia ir tikrintis sveikata, buna nuo hormonines sistemos pokyciu dazniausiai kiek esu skaiciusi. As, beje, kadangi su skydliauke turiu bedu, kazkiek kaltes dristu tam ir sumesti. Ir dar turiu savo var.-kadangi pas mane plaukai jau ilgoki, sakau gal per silpnos saknys ir nelaiko plauku svorio. Daugiau nieko nesumastau
Kaip kam su tuo kvapu, t.y. kiek laiko jis laikosi. bet suslapus kiek esu girdejus, visoms jausdavosi.
Del efektyvumo tikrai net nesigincyju, bet sau perzegnoju-niekada nesidarysiu
mano irgi sugeria visus kvapus, tiek plaukai, tiek kunas. nerizikuosiu, nes zinau, nusigriauzciau nagus
Pas mane plaukai nėra prie tų, kurie labai sugeria kvapus, turbūt bandysiu svogūnus, kaip jau bus, taip
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 09 06, 07:26)
man nebudavo kad "siaip" plaukai suslaptu paskaitose ar pas draugus
tik kai plaudavau..tada taip, jausdavosi, bet visokie sampunai, balzamai su savo kvapais numusdavo svoguna...be to, su tevais gyvenau, tai nereikedavo kavotis nuo vyro...
tai 5 dieni pasidaryt, per savaitgali issivades gal
del to kvapo lb skirtingai visoms...man pvz tikrai men nesilaike..
pora dienu plaunant galva jausdavosi, paskui nebe tikrai...
Labaiusiai aš bijau lietaus, kad nepradėtų tada jaustis svogūnų kvapas, bet gal pakentėsiu dėl savo plaukų.
O MĖTOS ekstraktas, tai
toks?