Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 71

Satura wub.gif , na ka - tikrai neisbraukiu is noru desimtuko campaku...
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 06, 15:31)
Satura  wub.gif  , na ka - tikrai neisbraukiu is noru desimtuko campaku...

bet turėk omenyje agnutos pastebėjimą ir mano wink.gif, kad hidrolatas, ataras kaip kvepalai, o pomada specifinė, taip jau yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 06, 15:33)
bet turėk omenyje agnutos pastebėjimą ir mano wink.gif, kad hidrolatas, ataras kaip kvepalai, o pomada specifinė, taip jau yra smile.gif

pioneers.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 06, 15:12)
Kiek laiko naudoji?
Rytoj vaziuosiu ieskoti vel ax.gif

Apie tris savaites
Dar susipirkau jadvygos žolių nuo plaukų slinkimo,bet negaliu pradėti, reikia nuo ryt pasiryžti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 06, 15:30)
to ataro 1 ml kainuoja 34 litus. Iš postų pamenu, kad jo naudojimo lyderė buvo Manija69  cool.gif , kuriai kažkaip jis labai greitai išsinaudodavo biggrin.gif Aš kai kvėpinuosi retokai ir nedaug, tai gal apie metus jau jis pas mane rankinėj marinuojasi tongue.gif

Aš dabar kai po ilgos kvepalų nenaudojimo pertraukos po nenatūralių kvapų perėjau prie natūralių, tai kažkaip ryte norisi kuo nors kvepiančiu pasitepti (ar tai DG kvepaliukais, ar rožių ar jazminaičių absoliutu iš AN, ar KN rožių eliksyru). Aišku, nedaug ir kvapas ne per ilgiausiai išsilaiko bet vis tiek smile.gif Smagu ryte įkvėpt kažko malonaus smile.gif Žodžiu, reikės ir į šitą pasižvalgyt rolleyes.gif
Atsakyti
man tai kito dabar prireikė - tuberozų ataro biggrin.gif Bet reikia apsimažinti atsargas, pernelyg daug visko dar yra doh.gif Plius, brangus jis labai - už 1 ml 100 litų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 06, 15:46)
man tai kito dabar prireikė - tuberozų ataro biggrin.gif Bet reikia apsimažinti atsargas, pernelyg daug visko dar yra  doh.gif Plius, brangus jis labai - už 1 ml 100 litų verysad.gif

Gal galėtum apibūdinti jo kvapą? ax.gif Iš vienos pusės, 1 ml tokia kaina - brangu, bet iš kitos pusės, kai pagalvoji, kiek ilgai atarus naudoji, tai gal normaliai, ne? rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na po jusu atsiliepimu apie campakas man noras neikiek nedingo biggrin.gif begsiu sia savaite i KN nusipirkt.
Atsakyti
Beje, Satura, labai laukiu Tavo atsiliepimo apie LL kabukį ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Dezdemona* @ 2010 09 06, 15:52)
Na po jusu atsiliepimu apie campakas man noras neikiek nedingo  biggrin.gif  begsiu sia savaite i KN nusipirkt.

Kad čia labai retai sulauksi kokio nors atsiliepimo, po kurio ko nors imtų nebereikt ax.gif Dažniau būna atvirkščiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sulu @ 2010 09 06, 15:35)
Apie tris savaites
Dar susipirkau jadvygos žolių nuo plaukų slinkimo,bet negaliu pradėti, reikia nuo ryt pasiryžti  doh.gif
O kiek daznai ir kaip naudoji? Gal gali kiek placiau 4u.gif
Ir sios zoles negirdetos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 09 06, 15:50)
Gal galėtum apibūdinti jo kvapą? ax.gif Iš vienos pusės, 1 ml tokia kaina - brangu, bet iš kitos pusės, kai pagalvoji, kiek ilgai atarus naudoji, tai gal normaliai, ne? rolleyes.gif biggrin.gif

kaip švelnių gėlių wub.gif Nemėgstu sunkių, tirštų kvapų, o šitas man idealus smile.gif Turiu dabar hidrolatą, tai naudoju su malonumu. Aišku, reiktų pirma pauostyti, kiek koncentruotas ir kiek malonus tas ataras būtų ax.gif

QUOTE(agnuta @ 2010 09 06, 15:55)
Beje, Satura, labai laukiu Tavo atsiliepimo apie LL kabukį ax.gif

jis išplautas, išdžiovintas ir laukia savo valandos 4u.gif Nesidažau dabar, hormonai susvyravo, reikia pirma fasadą susitvarkyti doh.gif
Atsakyti
tie kvapai pavojingas dalykas smile.gif
man irgi kai uzsireikia ko nors, tai reikia ir viskas smile.gif nenusiraminau, kol neturejau saldalmedzio ir vetiverijos, paskui labai reikejo rozes ir kakavos absoliutu, dabar man reikia jazminu ir oakmoss biggrin.gif nu, ir paciules atsargas papildyti, nes sita myliu, greit baigias.
gerai, kad nepasigavau dar pomadu basilos smile.gif gal kad per toli smile.gif
Atsakyti