Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 71

QUOTE(agnuta @ 2010 09 06, 10:46)
Man Weledos Skin Food labai pagelbėjo praeitą žiemą išsausėjusioms rankoms, kai niekas kitas nepadėjo ax.gif Bandykit, tik blauzdoms jo nemažai gali sueiti smile.gif

O jis netaupus? Aš irgi pažiūrėjau, kad 75 ml tenai tiktai unsure.gif

QUOTE(Dezdemona* @ 2010 09 06, 11:16)
As vel su klausimeliu  biggrin.gif  eilini karta  biggrin.gif
Kas man gali placiau papasakoti apie campaku pomada? Kazkodel baisiai uzsimaniau isbandyti.
Sakykit ar nekemsa poru jei pvz naudociau vietoj veido kremo?
Ir ar galima ja naudoti plaukams kaip ale aliejine kauke?

Oi čampakų pomada gėrių gėris wub.gif wub.gif Jau vien kvapas wub.gif
Aš ją tepu tik po molio kaukių ant veido, tai nekemša porų (kaip dažniau naudojant būtų, nežinau). Kaip Palomina ir sakė, tikrai kad ilgokai geriasi, bet tikrai verta palaukti, aš irgi vakarais tepuosi, kai žinau, kad iš namų nebeisiu. Apramina ji tikrai visokius paraudimus. Žodžiu, pritariu Palominai, ką ji sakė, mano oda irgi taip pat reaguoja smile.gif
Man gaila ją tepti ant plaukų ar kūno ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 09 06, 14:55)
O bent jau efektyviai išvalė? biggrin.gif 

jo, pasirodo, jis puikiai išima ir dažus drinks_cheers.gif biggrin.gif Aš grįžusi namo pažiūrėsiu, kiek man paliko to nuėmėjo ir parašysiu tau 4u.gif
Atsakyti
Vel jos su campakais galva suka ... wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 06, 14:56)
O jis netaupus? Aš irgi pažiūrėjau, kad 75 ml tenai tiktai unsure.gif

Manau, kad 75 ml pakuotę ant viso kūno greit suteptum smile.gif Bet šiaip, jei tepant vietiškai biggrin.gif ta prasme, tik kokias išsausėjusias alkūnes, tai turėtų būti taupus. Man tepant rankas jis visai skalsus pasirodė. Ir naudojau jį tik tol, kol praėjo tas rankų sausumas, o turėjau nusipirkus tik miniuką lyg tai 10 ml pabandymui, tai man jo net liko ax.gif Žodžiu, žiūrint kaip ir kam naudosi smile.gif

QUOTE(Satura @ 2010 09 06, 14:56)
jo, pasirodo, jis puikiai išima ir dažus  drinks_cheers.gif  biggrin.gif

Nu va, ekstra atvejui pravers ši informacija biggrin.gif
Jei ką, rašyk drąsiai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 06, 15:00)
Vel jos su campakais  galva suka ...  wacko.gif

thumbup.gif Diva:), turi nerolio, kam Tau tos čampakos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sulu @ 2010 09 06, 14:52)
Šiandien nemažai mačiau savanorių rimi,priešais dantų pastas, šalia eterinių aliejų. Nenoriu per anksti girtis,bet man atrodo jis man padeda kovoti su slinkimu.
Kiek laiko naudoji?
Rytoj vaziuosiu ieskoti vel ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 09 06, 15:08)
thumbup.gif Diva:), turi nerolio, kam Tau tos čampakos biggrin.gif

Buvau jau nusiraminus, kad lyg ir nereikia.Dabar vel paskaitau ir vel pradeda reiketi doh.gif .Na grazus zodis labai rolleyes.gif biggrin.gif , jau buvau rasiusi- pradzioje vien del to zodzio as ju noriu - čampakai ... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 06 rugsėjo 2010 - 14:14
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 06, 15:12)
Buvau jau nusiraminus, kad lyg ir nereikia.Dabar vel paskaitau ir vel pradeda reiketi  doh.gif  .Na grazus zodis labai  rolleyes.gif  biggrin.gif , jau buvau rasiusi- pradzioje vien del to zodzio as ju noriu - čampakai ... rolleyes.gif

nu rimtai, kad gundyte gundo biggrin.gif

Merginos, turiu klausima, koki kondicionieriu patartumete, jei zmogus nori slidziu ir sunkiu plauku? mat as tokio efekto nenoriu kaip sunkumo, tai negaliu objektyviai patart pati...
Atsakyti
Buvau jau nusiraminus, kad lyg ir nereikia.Dabar vel paskaitau ir vel pradeda reiketi  doh.gif   .Na grazus zodis labai  rolleyes.gif  biggrin.gif , jau buvau rasiusi- pradzioje vien del to zodzio as ju noriu - čampakai ... rolleyes.gif

Reik Tau juos kažkaip pauostyt, gal nepatiks rolleyes.gif Man asmeniškai pomados kvapas nepatiko (gal man irgi vertėtų juos darkart pauostyt, kad įsitikint, kad tikrai nepatinka g.gif biggrin.gif), nors hidrolato kvapas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 06 rugsėjo 2010 - 14:19
jau buvau rasiusi- pradzioje vien del to zodzio as ju noriu - čampakai ... rolleyes.gif

pati paskutiniausia citata čia mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(agnuta @ 2010 09 06, 15:18)
hidrolato kvapas wub.gif

ir ataro dar kvapas nuostabus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2010 09 06, 15:15)
Merginos, turiu klausima, koki kondicionieriu patartumete, jei zmogus nori slidziu ir sunkiu plauku? mat as tokio efekto nenoriu kaip sunkumo, tai negaliu objektyviai patart pati...

Tai ko gero tas pats Sante Brilliant Care...
As si karta jau pabandysiu Laveros Basic, uzsisakysiu, labai noriu isitikinti, kad jei staiga dingtu is pasaulio Sante BC, tai rasciau kuom pakeisti biggrin.gif Nejuokinga! Man yra buve, kai mano pats paciausias lupu blizgis eme ir dingo is prekybos blink.gif , tiesiog daugeli metu buvo, o viena diena eme ir dingo!! Ir pasake- daugiau jo nebegamins. Dar iki siol nuoskauda likusi, taip ir nebuvau radusi tokio vienintelio ( cia ne apie naturalu blush2.gif )
Ir dar kaip zemes drebejimo bijau Nerolio dingimo... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 06 rugsėjo 2010 - 14:25
QUOTE(Satura @ 2010 09 06, 15:22)
pati paskutiniausia citata čia  mirksiukas.gif

Papildyta:
ir ataro dar kvapas nuostabus  drinks_cheers.gif

Citata wub.gif

Reiktų pauostyt, bet rizika, kad paskui labai reikės, labai didelė biggrin.gif
Atsakyti
to ataro 1 ml kainuoja 34 litus. Iš postų pamenu, kad jo naudojimo lyderė buvo Manija69 cool.gif , kuriai kažkaip jis labai greitai išsinaudodavo biggrin.gif Aš kai kvėpinuosi retokai ir nedaug, tai gal apie metus jau jis pas mane rankinėj marinuojasi tongue.gif
Atsakyti