Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 71

QUOTE(agnuta @ 2010 09 06, 11:46)
Man Weledos Skin Food labai pagelbėjo praeitą žiemą išsausėjusioms rankoms, kai niekas kitas nepadėjo ax.gif Bandykit, tik blauzdoms jo nemažai gali sueiti smile.gif

As irgi turiu, bet nesu dar isbandzius tokioms vietoms, kai labai reikia drekinimo, tik as ir pastebejau, kad tikrai didesniems plotams greit sueitu jis.

Dovish, pamenu klausei, kur isigijau lupu balzama, per forumo dalyve 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, skubiai reikia pagalbos unsure.gif kur galima be AN įsigyti bičių vaško???
uoj, radau pati smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bryyla: 06 rugsėjo 2010 - 11:10
QUOTE(linutiaaa @ 2010 09 06, 11:59)
As irgi turiu, bet nesu dar isbandzius tokioms vietoms, kai labai reikia drekinimo, tik as ir pastebejau, kad tikrai didesniems plotams greit sueitu jis.

Šiaip jei gerai pamenu, jis daugiau ir skirtas tokioms labiau išsausėjusioms vietoms, kaip pvz.: alkūnėms, o ne visam kūnui. Ir tos pakuotės ne per didžiausios ax.gif
Papildyta:
QUOTE(bryyla @ 2010 09 06, 12:06)
Sveikos, skubiai reikia pagalbos  unsure.gif kur galima be AN įsigyti bičių vaško???

KN būdavo ax.gif Daugiau pati nelabai žinau.
Atsakyti
As vel su klausimeliu biggrin.gif eilini karta biggrin.gif
Kas man gali placiau papasakoti apie campaku pomada? Kazkodel baisiai uzsimaniau isbandyti.
Sakykit ar nekemsa poru jei pvz naudociau vietoj veido kremo?
Ir ar galima ja naudoti plaukams kaip ale aliejine kauke?
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 09 04, 22:11)
As tai padariau  cool.gif  - sukuriau (tiksliau kuriu.. rasau rasau rasau) blog'a (CIA), kur aprasysiu savo

Kaip smagu bigsmile.gif Karts nuo karto reikės paskaityti.
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 09 06, 07:37)
taip sau tiesiog ir tepa, ar susilus/dregnam ora ar dar kaip?
as jau beveik nusprendziau ji pirkti unsure.gif

taip, tiesiog tepa.. nereikia net susilti ar per lietu praeiti.. is ryto daziausi, iki universiteto kol nuvaziavau jau ir paakiai pajuodave buvo.. zodziu, as antra karta nepriksiu jo..

QUOTE(agnuta @ 2010 09 06, 11:46)
Palomina, labai patiko Tavo blogas 4u.gif

Aciu 4u.gif

QUOTE(Dezdemona* @ 2010 09 06, 12:16)
As vel su klausimeliu  biggrin.gif  eilini karta  biggrin.gif
Kas man gali placiau papasakoti apie campaku pomada? Kazkodel baisiai uzsimaniau isbandyti.
Sakykit ar nekemsa poru jei pvz naudociau vietoj veido kremo?
Ir ar galima ja naudoti plaukams kaip ale aliejine kauke?

As tepdavau nakciai campaku pomada (nes diena tingedavau laukti kol isigers i oda), tai is ryto atsikelus oda grazi budavo.. lyg pasviesindavo, apramindavo sudirgimus.. poru man nekimso, bet jos nuolat ir nenaudojau.. nezinau kaip butu jei kasdien naudot.. g.gif
plaukams irgi tinka.. kartais kaip kauke palaikydavau, o kartais sausus plaukus perbraukdavau..
Kuno odai irgi patiko smile.gif

QUOTE(myself @ 2010 09 06, 12:25)
Kaip smagu  bigsmile.gif  Karts nuo karto reikės paskaityti.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 06, 09:31)
o tu bandei Mėtos ekstraktą plaukams stiprinti? wink.gif Ir efektyvus, ir svogūnais netrenkia smile.gif
Ieskojau parduotuvese is prekybos vietu saraso, NERADAU doh.gif pardaveju klausiau, sako negirdejom tokiu. Nepamirsau tikrai to var., tik prasiblaskius negavau, reiks vel bandyti vaziuot ieskoti
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 06, 14:37)
Ieskojau parduotuvese is prekybos vietu saraso, NERADAU doh.gif

didelėse Maximose, Rimi būna, vaistinėse g.gif

merginos, dar klausimas: kiek LT kainuoja Sante nagų lako nuėmėjas? Ar jis turi kokių nors alternatyvų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 06 rugsėjo 2010 - 13:45
QUOTE(Satura @ 2010 09 06, 14:42)
merginos, dar klausimas: kiek LT kainuoja Sante nagų lako nuėmėjas? Ar jis turi kokių nors alternatyvų?

Ar ne apie 30 Lt kažkas? g.gif Alternatyvų nelabai teko girdėt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 06 rugsėjo 2010 - 13:52
QUOTE(Etama @ 2010 09 06, 14:37)
Ieskojau parduotuvese is prekybos vietu saraso, NERADAU doh.gif pardaveju klausiau, sako negirdejom tokiu. Nepamirsau tikrai to var., tik prasiblaskius negavau, reiks vel bandyti vaziuot ieskoti

Šiandien nemažai mačiau savanorių rimi,priešais dantų pastas, šalia eterinių aliejų. Nenoriu per anksti girtis,bet man atrodo jis man padeda kovoti su slinkimu.
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 09 06, 14:51)
Ar ne apie 30 Lt kažkas? g.gif

panaudojo jį MB dažų išvalymui, o ir taip tiek nedaug buvo likę doh.gif biggrin.gif Jau matyt nebesulauksiu jokio traukinio su tokiais tempais cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 06, 14:52)
panaudojo jį MB dažų išvalymui, o ir taip tiek nedaug buvo likę  doh.gif  biggrin.gif Jau matyt nebesulauksiu jokio traukinio su tokiais tempais  cool.gif

O bent jau efektyviai išvalė? biggrin.gif Gal Tau nupilt saviškio, kol sulauksi traukinio? Su mano nagų lakavimo tempais, jis ir susens biggrin.gif
Atsakyti