Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 71

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 09 05, 18:04)
Moliu.

Mergaitės, padėkit verysad.gif Įsitaisiau kažkokią alergija ant kulkšnies. Jau savaitę nepraeina. Pažiūrėjus, labai paraudę, jei patepu kuo nors, bet kokiu kremu,

pas mane panasiai atrodo, kai prie odos lieciasi metalas (kokia saga dzunsuose, ar dirzo sagtis) as alergiska metalams. Galir tau toje vietoje ilgesni laika lietesi metalas? bato sagtele ar koks uztrauktukas? ir man tumet kasosi ir dar labiau niezti. Man tik hormoinis tepaliukas nuima ta alergija sad.gif
Nusipirkau sian bellapiere seseli,tikiuosi jis toks pats, be blogiulu, kaip ir bellapiere mineraline pudra smile.gif bent jau sudetyje tik mineralus maciau. Pagaliau naturalus seselis:)
Apejau siandien visas "Panoramos" kosmetikos parduotuves bejieskodama kokio serumo ar aliejuko plauku galiukams. Na visuose sintetinis silikonas idetas,nuokoju nusivariau doh.gif Viena lyg ir nuziurejau be silikoo, ale 98 litai uz 50 ml, be to nesu garantuota,kad nera jame kokio sss... Sualiejukais man niekaip nesigauna pasitepti galiuku, kad neriebalintu, visas iseigines meginau, bet visa riebaluota palikdavau doh.gif Monika dave savo sios dienos eksperimentini kremuka-labai gerai viskas, jau pasitepiau, isdziuvau ir nerievaluota:) ko gero busiu priversta uzsiimti gamyba smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sher @ 2010 09 05, 22:07)
merginos kaip galvojat o si seruma lavere http://www.violey.co...ift_p_7065.html galima ziema naudoti? kiek suprantu jis drekinantis taip? dar ir del sio geliuko akims http://www.violey.co...eye_p_7070.html irgi toks klausimas iskilo? patarkit prasau smile.gif

Rasma si drekinanti seruma naudojo ir labai labai isgyre. As irgi iji labai dairausi. O kad ziema artinasi,tai jis itin bus naudingas, nes juk sildymas labai oda issausina, tad reieks didesnio drekinimo nei vasara, tik einant i kiema nereikia juo teptis, galima gi nakciai, arba ryte, jei begti i kiema nesiruosi. O akiu kremaas kita Lavere nuziurejau, taip pat labai laukiu atsiliepimu,
stai sis:
http://www.violey.co...are_p_8932.html
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 09 05, 20:06)
O, kai plaukai sušlapdavo, nesijausdavo vėl tas kvapas? ax.gif O įtrynus nereikia apsivynioti galvos kokiu nors rankšluoščiu, ar dar kuo? blush2.gif

man nebudavo kad "siaip" plaukai suslaptu paskaitose ar pas draugus bigsmile.gif tik kai plaudavau..tada taip, jausdavosi, bet visokie sampunai, balzamai su savo kvapais numusdavo svoguna...be to, su tevais gyvenau, tai nereikedavo kavotis nuo vyro... biggrin.gif
tai 5 dieni pasidaryt, per savaitgali issivades gal 4u.gif del to kvapo lb skirtingai visoms...man pvz tikrai men nesilaike.. schmoll.gif pora dienu plaunant galva jausdavosi, paskui nebe tikrai... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievvvvaa: 06 rugsėjo 2010 - 06:27
QUOTE(Palomina @ 2010 09 05, 22:00)

o dabar truputi apie Benecos tusa.. tepa man ne tik paakius bet ir akiu vokus  doh.gif  kazkaip kiti natur. tusai taip netepdavo..

taip sau tiesiog ir tepa, ar susilus/dregnam ora ar dar kaip?
as jau beveik nusprendziau ji pirkti unsure.gif

QUOTE(sher @ 2010 09 05, 22:07)
as kazkada irgi dariausi tokias kaukes is svogunu sulciu, mano plaukai is tokiu kurie labai sugeria kvapus, tai galiu pasakyti tik tiek kad nors ir dabar pas mane slenka plaukai bet sios kaukes nedarau, nes kvapas vos tik suprakaituoji truputi ar ant lietaus kiek patenki, tai smarve ziauri eina, nu toks svogunu sleifas patarkit prasau smile.gif

svogunai dregmej tikrai jaucias, is vaikystes atsimenu (mama man tokia kauke dare) kad jau pamirsau kada kauke daryta, o einant po skeciu svogunai aplinkui plaikstosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 09 06, 00:11)
Man tik  hormoinis tepaliukas nuima ta alergija sad.gif

Ačiū visoms už patarimus ir komentarus 4u.gif 4u.gif 4u.gif Vakar vakare po dušo gausiai išsitepiau aliejų mišinių, kuriame pagrindas - sviestmedis ir sezamai, tai žinokit šįryt beveik nebeliko iškilumų ir paraudimas sumažėjęs, vos įžiūrimas bigsmile.gif Gal tikrai drėgmės odai pritrūko, nes blauzdos aukščiau nuo tos vietos jau pleiskanot pradėjo doh.gif Teks vėl įprast kasdien drėkinti, o ne kartą per dvi dienas, kaip buvau įpratus...
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 05, 22:36)
Keičiu "kailį" tuo pačiu metu kaip ir šunys  biggrin.gif

na jau biggrin.gif

QUOTE(Etama @ 2010 09 05, 22:37)
Del efektyvumo tikrai net nesigincyju, bet sau perzegnoju-niekada nesidarysiu schmoll.gif mano irgi sugeria visus kvapus, tiek plaukai, tiek kunas.

o tu bandei Mėtos ekstraktą plaukams stiprinti? wink.gif Ir efektyvus, ir svogūnais netrenkia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 09 04, 15:23)
Viskas teisingai..pirmasis iš serijos +35, antrasis iš serijos +45 smile.gif

Būtų totalus bankrotas kas du mėnesiai  naudoti, bet aišku, kad turbūt ir poveikis atitinkamas cool.gif

Na, dar uz keliu kalneliu + 35 biggrin.gif , bet manau tikrai nepakenktu ir jaunesnems. Ypac kai beveik parom prasedi prie PC, oda tikrai pavargsta ir jai reikia palepinimu...

Tai jau taip, bet pora kartu i metus rolleyes.gif - apsisprendziau nelaukti manos is dangaus , o imti ir nusipirkti. Et, bala nemate to brangumo- argi piniguose laime? biggrin.gif

QUOTE(Satura @ 2010 09 04, 20:11)
beje, įdomu, kaip kaunietės draugaus su OP  ax.gif

As tik uz geros savaites isbandysiu smile.gif , bet kvapas wub.gif , gal jau ir tos duso zeles vel reikes uzsimanyti? Bet kaip keiciasi skonis, kvapas!

Odrey, ar matai , koks pasaulis mazas? biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 06 rugsėjo 2010 - 08:52
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 06, 09:51)
Odrey, ar matai , koks pasaulis mazas?  biggrin.gif  4u.gif

Kaip ten pasaulis, bet Kaunas tai tikrai! drinks_cheers.gif
Prisijuokiau siandien is TB reakcijos i mano klausimus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
net isivaizduoju jo veideli, taip itartinai ziurinti i mane, is kur as zinau dalykus, kuriu netureciau zinoti! lotuliukas.gif
Zodziu, jeigu tik ko reikia is Vilniaus, visada prasom!
Atsakyti
QUOTE(Odrey @ 2010 09 06, 10:20)
Kaip ten pasaulis, bet Kaunas tai tikrai!   drinks_cheers.gif
Prisijuokiau siandien is TB reakcijos i mano klausimus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
net isivaizduoju jo veideli, taip itartinai ziurinti i mane, is kur as zinau dalykus, kuriu netureciau zinoti!  lotuliukas.gif
Zodziu, jeigu tik ko reikia is Vilniaus, visada prasom!

biggrin.gif Ech, taip nervavosi, koks cia sampunas 22 val nakties? g.gif lotuliukas.gif Ir kur as cia bludinu dar PO sampuno pasiemimo.... biggrin.gif Ir ar cia normalu??? Bet stai viena ryta pati tiesa atejo ir pasisake lotuliukas.gif
Sorry uz OT 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 06 rugsėjo 2010 - 09:25
Sveikos
noriu naturalaus juodo TANKINAncio tuso, kuri butu galima isigyti Kaune arba is netines parduotuves.
ka galetumet parekomenduoti buten tankinancio?

radau tokius LT netinese parduotuvese-

1.NveyECo blakstienų tušas juodas,
2.Bella Pierce juodas tusas,
http://www.naturalis...s-blakstienoms/

3.Laksmi,
4.Sante,

5.DR Haushka apimtį didinantis tušas.

Tik paskutinio apraše parašyta, kad tankinatis, o visi kiti be normaliu aprasymu, nesuprasi ar tankina ar ilgina....

dekui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~VEGA~: 06 rugsėjo 2010 - 09:53

1.NveyECo blakstienų tušas juodas,
2.Bella Pierce juodas tusas,
http://www.naturalis...s-blakstienoms/

3.Laksmi,
4.Sante,

5.DR Haushka apimtį didinantis tušas.

Tik paskutinio apraše parašyta, kad tankinatis, o visi kiti be normaliu aprasymu, nesuprasi ar tankina ar ilgina....

dekui
[/quote]

as dabar naudoju lakshmi. Tai ir pailgina ir pastorina ax.gif Sante tai tik siek tiek paryskina, man nepatiko.

o kaip del Bella Pierre produkcijos? As turiu ju blizgesi, tai sudetyje yra mineral oil g.gif
Atsakyti
kaip nusivyliau zinokit, ieskausi pedom tokios apsaugeles (limpantis gelinis daikciukas)
radau internete vieno gamintojo nuostabus atsiliepimai, ir ka skaitau, kad raminti sudirgusiai vietai releases mineral oil doh.gif
Atsakyti
Palomina, labai patiko Tavo blogas 4u.gif

QUOTE(Kibirkštėlė @ 2010 09 05, 21:15)
Parekomenduokit kokį drėkinantį kremą jautriai sausai odai?
Čia man blauzdos išjautrėjusios nuo peiliukų, o dar nusikasiau, tai krūva šašelių, kurie toliau niežti. Dabar naudoju naturderm lloosjoną su alyvuogėm, bet norisi ko nors labaiu drėkinančio. Gal kuri išbandėt Weledos skin food?

QUOTE(Hibisco @ 2010 09 05, 21:40)
Aš irgi turiu tokią bėdą su blauzdomis. Man sviestmedis ar aliejai nepadeda. Galvoju įsigyti Skin Food.  ax.gif

Man Weledos Skin Food labai pagelbėjo praeitą žiemą išsausėjusioms rankoms, kai niekas kitas nepadėjo ax.gif Bandykit, tik blauzdoms jo nemažai gali sueiti smile.gif
Atsakyti