QUOTE(Babi* @ 2010 09 05, 18:19)
Gėriau dilgėlių arbatą su tikslu, kad sustiprės plaukai, bet tik trumpam apstojo slinkti. Gal kažkokių vitaminų reikia nusipirkt
Dar galvojau, kad čia 'sezoninis' slinkimas, bet pas mane tas 'sezonas' ilgokai tęsiasi
Svogunų aš irgi bijau, nors mano plaukai nelabai sugeria kvapus, bet maža kas, nors jei nenustos slinkti, tai velniai nematė, smirdėsiu svogūnu, bet bent gražius plaukus turėsiu
Gal žinai, kaip tiksliai viską reikia daryti su svogūnu?
Apie EA turbūt rašei Hibisco
Idomiai, as metu arbata istisai geriu, gal ir dilgeles reiktu isbandyti. gal sezoninis, bet man tai istisai jie slenka, ziema-vasara, rytas-vakaras. Ir tikrai nemanau, kad normalu, jog su visu svoguneliu slenka
stiprinti saknis reikia ir tikrintis sveikata, buna nuo hormonines sistemos pokyciu dazniausiai kiek esu skaiciusi. As, beje, kadangi su skydliauke turiu bedu, kazkiek kaltes dristu tam ir sumesti. Ir dar turiu savo var.-kadangi pas mane plaukai jau ilgoki, sakau gal per silpnos saknys ir nelaiko plauku svorio. Daugiau nieko nesumastau
Taip, Hibisco
susimaisiau
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 05, 18:25)
Taip, čia aš klausiau.
Bet aš ne to klausiau, draudžiamų EA sąrašą galima susirasti
Man įdomu, ar ekologiškų gamintojų kremai, į kurių sudėtį įeina draudžiami EA, galimi naudot nėščiosioms ar ne...
Maza koncentracija neturetu daryt itakos, bet atsargumo delei galetu kt. alternatyvu paieskot
QUOTE(Babi* @ 2010 09 05, 20:06)
O, kai plaukai sušlapdavo, nesijausdavo vėl tas kvapas?
O įtrynus nereikia apsivynioti galvos kokiu nors rankšluoščiu, ar dar kuo?
Kaip kam su tuo kvapu, t.y. kiek laiko jis laikosi. bet suslapus kiek esu girdejus, visoms jausdavosi.
QUOTE(sher @ 2010 09 05, 22:07)
as kazkada irgi dariausi tokias kaukes is svogunu sulciu,
mano plaukai is tokiu kurie labai sugeria kvapus, tai galiu pasakyti tik tiek kad nors ir dabar pas mane slenka plaukai bet sios kaukes nedarau, nes kvapas vos tik suprakaituoji truputi ar ant lietaus kiek patenki, tai smarve ziauri eina, nu toks svogunu sleifas
Del efektyvumo tikrai net nesigincyju, bet sau perzegnoju-niekada nesidarysiu
mano irgi sugeria visus kvapus, tiek plaukai, tiek kunas. nerizikuosiu, nes zinau, nusigriauzciau nagus