Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 71

QUOTE(Babi* @ 2010 09 05, 18:19)
Summer, man buvo panašiai, bet nežinau, ar ir tau bus tas pats. Man alergija buvo nuo metalinių daiktų.

Kad niekuomet neberdavo manęs nuo jokių metalinių daiktų g.gif Plius tokioj vietoj...

QUOTE(Mytis @ 2010 09 05, 18:36)
Turiu 2 idėjas: gal kas įkando? arba dar gali būti dilgėlinė, nors kiek per ilgai užsitęsė...

Bet kas galėjo įkasti, kad tų iškilimų yra daug? g.gif Pasiskaičiau ir aš apie dilgėlinę, tai praktiškai nuo bet ko galėtų būti, net ir šiaip, kai oda pernelyg išsausėjusi doh.gif Bandysiu nuolat drėkinti, gal praeis. Šiaip diskomforto nejaučiu, tiesiog neįprasta man, kad taip ūmiai išbertų ir laikytųsi kelias dienas...
Atsakyti
Gėriau dilgėlių arbatą su tikslu, kad sustiprės plaukai, bet tik trumpam apstojo slinkti. Gal kažkokių vitaminų reikia nusipirkt g.gif Dar galvojau, kad čia 'sezoninis' slinkimas, bet pas mane tas 'sezonas' ilgokai tęsiasi doh.gif Svogunų aš irgi bijau, nors mano plaukai nelabai sugeria kvapus, bet maža kas, nors jei nenustos slinkti, tai velniai nematė, smirdėsiu svogūnu, bet bent gražius plaukus turėsiu biggrin.gif Gal žinai, kaip tiksliai viską reikia daryti su svogūnu? ax.gif

Man asmeniskai kvapo nelikdavo sulig plaukai isdziudavo. Ir, pamenu, lb padejo svogunas! As darydavau taip: is puses didesnio svoguno isspaudziu sultis per elektr. sulciaspaude (kad tirscius atskirtu, rokios reik), i tas sultis ipilu laaabai nedaug kokio nors aliejaus (skaicius esu kad grynos sultys gali buti per stipru), ir i sklastymus itepu. Palaikau apie 1,5-2 val ir islpaunu. Lieka plaukuose siek tiek baltu atplaiseliu nuo pacio svoguno, bet tai niekis...Siulau pabandyt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 09 05, 19:25)
Man asmeniskai kvapo nelikdavo sulig plaukai isdziudavo. Ir, pamenu, lb padejo svogunas! As darydavau taip: is puses didesnio svoguno isspaudziu sultis per elektr. sulciaspaude (kad tirscius atskirtu, rokios reik), i tas sultis ipilu laaabai nedaug kokio nors aliejaus (skaicius esu kad grynos sultys gali buti per stipru), ir i sklastymus itepu. Palaikau apie 1,5-2 val ir islpaunu. Lieka plaukuose siek tiek baltu atplaiseliu nuo pacio svoguno, bet tai niekis...Siulau pabandyt  thumbup.gif

O, kai plaukai sušlapdavo, nesijausdavo vėl tas kvapas? ax.gif O įtrynus nereikia apsivynioti galvos kokiu nors rankšluoščiu, ar dar kuo? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 05 rugsėjo 2010 - 19:07
QUOTE(Babi* @ 2010 09 05, 18:52)
Pamenu, kai man buvo, tai buvo paprasti spuogeliai, nevirto į jokias pūslytes, bet abejoju ar ir Summer tas pats.

klasikiniu atveju virsta į pūslytes, žaizdeles, ypač jei kasaisi 4u.gif
Atsakyti
Parekomenduokit kokį drėkinantį kremą jautriai sausai odai?
Čia man blauzdos išjautrėjusios nuo peiliukų, o dar nusikasiau, tai krūva šašelių, kurie toliau niežti. Dabar naudoju naturderm lloosjoną su alyvuogėm, bet norisi ko nors labaiu drėkinančio. Gal kuri išbandėt Weledos skin food?
Atsakyti
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2010 09 05, 20:15)
Parekomenduokit kokį drėkinantį kremą jautriai sausai odai?
Čia man blauzdos išjautrėjusios nuo peiliukų, o dar nusikasiau, tai krūva šašelių, kurie toliau niežti. Dabar naudoju naturderm lloosjoną su alyvuogėm, bet norisi ko nors labaiu drėkinančio. Gal kuri išbandėt Weledos skin food?

Aš irgi turiu tokią bėdą su blauzdomis. Man sviestmedis ar aliejai nepadeda. Galvoju įsigyti Skin Food. ax.gif
Atsakyti
aciu visoms uz pagyrimus del blog'o smile.gif 4u.gif

dar del nestumo ir eteriniu alieju naudojimo.. as domejausi KN del to.. as naudoju roziu eliksyra tai domejausi butent del roziu.. nes skaiciau kad pirmus kelis nestumo menesius reikia vengti ir roziu EA (na, ir tu kitu isvardintu Aromaterapijos knygoj).. tai, kad nebutu kokiu nemalonumu nutariau issiaiskinti, nes dar nezinant, kad nescia esi, jau gali pakent ir t.t. pati to nezinodama.. tai va, KN paklausiau kaip cia su tais eteriniais aliejais yra, tai sake, kad nieko baisaus jei eliksyra naudociau, nes koncentracija labai maza ir t.t.. sake, kad galetu pakenti tik tada jei kasdien dideliais kiekais naudociau ar uostyciau roziu ea.. o cia pvz veida pasitept roziu eliksyru tai nieko baisaus..
bet as tai geriau privengciau tokiu eteriniu kur draudziami, kad ir kosmetinese priemonese g.gif kam tie nemalonumai reikalingi..

o dabar truputi apie Benecos tusa.. tepa man ne tik paakius bet ir akiu vokus doh.gif kazkaip kiti natur. tusai taip netepdavo..
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 09 05, 20:06)
O, kai plaukai sušlapdavo, nesijausdavo vėl tas kvapas? ax.gif O įtrynus nereikia apsivynioti galvos kokiu nors rankšluoščiu, ar dar kuo? blush2.gif

as kazkada irgi dariausi tokias kaukes is svogunu sulciu, mano plaukai is tokiu kurie labai sugeria kvapus, tai galiu pasakyti tik tiek kad nors ir dabar pas mane slenka plaukai bet sios kaukes nedarau, nes kvapas vos tik suprakaituoji truputi ar ant lietaus kiek patenki, tai smarve ziauri eina, nu toks svogunu sleifas biggrin.gif po kurso siu kaukiu plaukai labai sustiprejo, bet ir kvapas laikesi menesi tai tikrai, kol sausi tai nieko nesijaucia, bet vos tik nors kiek dregmes tai viskas pasklinda kvapelis smile.gif tai vat jei kvapas netrugdo tai tikrai rekomenduoju, rezultatai bus 99% smile.gif
Papildyta:
merginos kaip galvojat o si seruma lavere http://www.violey.co...ift_p_7065.html galima ziema naudoti? kiek suprantu jis drekinantis taip? dar ir del sio geliuko akims http://www.violey.co...eye_p_7070.html irgi toks klausimas iskilo? patarkit prasau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 09 05, 12:17)

toki sampuna esu turejusi.. labai patiko smile.gif manau pakartosiu kada.. tik dabar kazko uzsimaniau urtekram rozmarininio, kuri kazkada irgi turejau biggrin.gif

QUOTE(sher @ 2010 09 05, 22:07)
.. ir dabar pas mane slenka plaukai ..

gal dabar toks metas, kad slenka plaukai (kaip pvz pavasary irgi buvo).. nes daug kas is pazistamu skundziasi, kad pradejo slinkti plaukai labiau nei iprastai.. man irgi slenka labiau.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 05 rugsėjo 2010 - 21:17
QUOTE(Palomina @ 2010 09 05, 22:16)
gal dabar toks metas, kad slenka plaukai (kaip pvz pavasary irgi buvo).. nes daug kas is pazistamu skundziasi, kad pradejo slinkti plaukai labiau nei iprastai.. man irgi slenka labiau..  g.gif

Aš irgi taip manyčiau. Man, pavyzdžiui, vasarą vos vienas kitas plaukas iškrenta, o rudenį visada pradeda slinkti, paskui prieš žiemą baigia ir vėl atauginėja. Keičiu "kailį" tuo pačiu metu kaip ir šunys biggrin.gif
Atsakyti
Gėriau dilgėlių arbatą su tikslu, kad sustiprės plaukai, bet tik trumpam apstojo slinkti. Gal kažkokių vitaminų reikia nusipirkt g.gif Dar galvojau, kad čia 'sezoninis' slinkimas, bet pas mane tas 'sezonas' ilgokai tęsiasi doh.gif Svogunų aš irgi bijau, nors mano plaukai nelabai sugeria kvapus, bet maža kas, nors jei nenustos slinkti, tai velniai nematė, smirdėsiu svogūnu, bet bent gražius plaukus turėsiu biggrin.gif Gal žinai, kaip tiksliai viską reikia daryti su svogūnu? ax.gif

Apie EA turbūt rašei Hibisco 4u.gif
Idomiai, as metu arbata istisai geriu, gal ir dilgeles reiktu isbandyti. gal sezoninis, bet man tai istisai jie slenka, ziema-vasara, rytas-vakaras. Ir tikrai nemanau, kad normalu, jog su visu svoguneliu slenka doh.gif stiprinti saknis reikia ir tikrintis sveikata, buna nuo hormonines sistemos pokyciu dazniausiai kiek esu skaiciusi. As, beje, kadangi su skydliauke turiu bedu, kazkiek kaltes dristu tam ir sumesti. Ir dar turiu savo var.-kadangi pas mane plaukai jau ilgoki, sakau gal per silpnos saknys ir nelaiko plauku svorio. Daugiau nieko nesumastau unsure.gif

Taip, Hibisco doh.gif susimaisiau
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 05, 18:25)
Taip, čia aš klausiau. smile.gif Bet aš ne to klausiau, draudžiamų EA sąrašą galima susirasti drinks_cheers.gif Man įdomu, ar ekologiškų gamintojų kremai, į kurių sudėtį įeina draudžiami EA, galimi naudot nėščiosioms ar ne...  ax.gif
Maza koncentracija neturetu daryt itakos, bet atsargumo delei galetu kt. alternatyvu paieskot smile.gif
QUOTE(Babi* @ 2010 09 05, 20:06)
Kaip kam su tuo kvapu, t.y. kiek laiko jis laikosi. bet suslapus kiek esu girdejus, visoms jausdavosi.
QUOTE(sher @ 2010 09 05, 22:07)
as kazkada irgi dariausi tokias kaukes is svogunu sulciu, mano plaukai is tokiu kurie labai sugeria kvapus, tai galiu pasakyti tik tiek kad nors ir dabar pas mane slenka plaukai bet sios kaukes nedarau, nes kvapas vos tik suprakaituoji truputi ar ant lietaus kiek patenki, tai smarve ziauri eina, nu toks svogunu sleifas  biggrin.gif
Del efektyvumo tikrai net nesigincyju, bet sau perzegnoju-niekada nesidarysiu schmoll.gif mano irgi sugeria visus kvapus, tiek plaukai, tiek kunas. nerizikuosiu, nes zinau, nusigriauzciau nagus
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 09 05, 22:16)
toki sampuna esu turejusi.. labai patiko smile.gif manau pakartosiu kada.. tik dabar kazko uzsimaniau urtekram rozmarininio, kuri kazkada irgi turejau  biggrin.gif
gal dabar toks metas, kad slenka plaukai (kaip pvz pavasary irgi buvo).. nes daug kas is pazistamu skundziasi, kad pradejo slinkti plaukai labiau nei iprastai.. man irgi slenka labiau..  g.gif

pas mane tai ne sezoninis slinkimas, as jau tai zinau, jau daug metu bandau ir bandau vis kazka, nes pastoviai slenka, cia jau is vidaus problemos tikrai tai zinau, ir manau suparntu kame problemos pas mane smile.gif tai visoskiais budais bandau stabdyti ta slinkima, ir naturaliom priemonem, ir ampules visokias perku (nenaturalias) ir vitamnus geriu .. ir t.t.
Atsakyti