QUOTE(Hibisco @ 2010 09 05, 12:27)
Babi, kaip tik tokį norėjau pirkt, bet suabejojau,
tai kaip suprantu, verta išbandyt
Man dabar jis patinka, manyčiau verta bandyti, nes pamenu merginos apie jį rašė visai neblogai
QUOTE(Etama @ 2010 09 05, 13:01)
Kaip matai, vis dar krenta su galiukais
cia tik is vidaus manau reikia kovoti, isoriskai gal efektyviausia butu svogunu kauke, bet as neprisiversiu rizikuoti jos uzsideti, mano plaukai labai geria kvapus, kvapas isliktu pusmeciui jei ne daugiau, esu tikra. Bet kodel taip yra nesuprantu? Gal merginos turesit kazkokiu komentaru?
As zadu pirkti sante brilliant jojoba sampuna, gal bus atsiliepimu? Mano saknys riebios, plaukai ploni. Gal neverta ir bandyti?
Babi, del EA-tikriausiai netinkami tie, kurie veikia hormonine sistema. Visu neisvardinsiu, bet lyg pelargonijos, gal dar ylang?
neaktualu, tai neisidemejau
Gėriau dilgėlių arbatą su tikslu, kad sustiprės plaukai, bet tik trumpam apstojo slinkti. Gal kažkokių vitaminų reikia nusipirkt
Dar galvojau, kad čia 'sezoninis' slinkimas, bet pas mane tas 'sezonas' ilgokai tęsiasi
Svogunų aš irgi bijau, nors mano plaukai nelabai sugeria kvapus, bet maža kas, nors jei nenustos slinkti, tai velniai nematė, smirdėsiu svogūnu, bet bent gražius plaukus turėsiu
Gal žinai, kaip tiksliai viską reikia daryti su svogūnu?
Apie EA turbūt rašei Hibisco
Papildyta:
Summer, man buvo panašiai, bet nežinau, ar ir tau bus tas pats. Man alergija buvo nuo metalinių daiktų. Nešiodavau diržą su metaline sagtimi ir labai panašiai berdavo bei niežėdavo.