Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 71

QUOTE(Daddygirl @ 2010 09 05, 14:12)
valio, tai pagaliau suzinojom, ka UT vadina savo muilo baze biggrin.gif
As, tiesa sakant, turejau itarima, kad ten visai ne muilas smile.gif, nes visai ne toks jausmas plaunant galva. Idomu, kaip jie praslista tai vadindami muilu doh.gif  biggrin.gif :
cocamidopropyl betaine, coco-glucoside, sodium coco-sulfate, sodium cocoyl glutamate

agnuske, o kur radai sia sudeti?

O kas tai yra? Gal galėtum kaip muilų ekspertė plačiau pakomentuoti, koks skirtumas nuo kitų plaunančių medžiagų? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 09 05, 15:12)

Kiek aš turiu UT priemonių, ant visų yra dvi sudėtys: trumpesnė ir pilna... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulė: 05 rugsėjo 2010 - 14:49
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 05, 13:47)
O kas tai yra? Gal galėtum kaip muilų ekspertė plačiau pakomentuoti, koks skirtumas nuo kitų plaunančių medžiagų?  4u.gif

tiesiog tai ne muilas ir tiek smile.gif o UT raso 'coconut and corn sugar soap' turbut tik del to, kad tai graziai skamba pirkejui..

nieko labai blogo su siomis UT naudojamomis chem medziagomis. yra sulfatas, bet silpnesnis nei SLS (tokia vyraujanti nuomone). Taciau, mano nuomone, visi sulfatai is esmes ta pati medziaga, tik skirtingos koncentracijos. Aisku, geriau naudot maziau koncentruota, t.y. silpesni. Bet turbut dar geriau visai be sulfatu, jei jie nebutini.

dar yra cocamidopropyl betaine, apie kuri irgi nera vieningos nuomones. EcoCert betaine, kiek pamenu, leidzia. Kiti sertifikuotojai - ne. Nors internete daznai raso, kad jis susvelnina produkta, naudojamas kudikiu produktuose..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 05 rugsėjo 2010 - 15:27
QUOTE(Daddygirl @ 2010 09 05, 15:25)
tiesiog tai ne muilas ir tiek smile.gif o UT raso 'coconut and corn sugar soap' turbut tik del to, kad tai graziai skamba pirkejui..

nieko labai blogo su siomis UT naudojamomis chem medziagomis. yra sulfatas, bet silpnesnis nei SLS (tokia vyraujanti nuomone). Taciau, mano nuomone, visi sulfatai is esmes ta pati medziaga, tik skirtingos koncentracijos. Aisku, geriau naudot maziau koncentruota, t.y. silpesni. Bet turbut dar geriau visai be sulfatu, jei jie nebutini.

dar yra cocamidopropyl betaine, apie kuri irgi nera vieningos nuomones. EcoCert betaine, kiek pamenu, leidzia. Kiti sertifikuotojai - ne. Nors internete daznai raso, kad jis susvelnina produkta, naudojamas kudikiu produktuose..

4u.gif
O su kokiomis medžiagomis geriausia pirkti šampūną? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hibisco: 05 rugsėjo 2010 - 16:12
QUOTE(Daddygirl @ 2010 09 05, 15:12)

ant visu UT gaminiu taip raso,trumpa ir ilgesne sudeti. o sita konkreciai, kad neperrsinet, is violey.com nukopinau
Papildyta:
QUOTE(Daddygirl @ 2010 09 05, 16:25)

tai vat,kad graziau skamba, o as vista ir tikejau doh.gif
bet is tikro tai visai liudna verysad.gif verysad.gif verysad.gif nes kazkaip pirkti ekologiska sampuna,galvojant kad tai tik svelnesnis kazkoks chemikalas, maziau zalingas, tai man nelabai...sad.gif
tai kuo plauti galva...?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuske: 05 rugsėjo 2010 - 16:31
QUOTE(agnuske @ 2010 09 05, 17:37)
tai kuo plauti galva...?

Moliu.

Mergaitės, padėkit verysad.gif Įsitaisiau kažkokią alergija ant kulkšnies. Jau savaitę nepraeina. Pažiūrėjus, labai paraudę, jei patepu kuo nors, bet kokiu kremu, praeina paraudimas. Bet esmė ta, kad laikosi toks bėrimas tarsi nudilginta. Kai užkliudau, niežti tragiškai doh.gif Tada kasau kasau kasau...ir pasitepu kuo nors. Įkėliau foto, kaip atrodo šviežiai užtepta kremu (šiuo atveju - Argital pėdų kremu su levandom ir melisom, pamaniau, kad turėtų veikti raminančiai) sudirginta nukasyta oda sad.gif Nelabai ryški foto, bet gal kas žinos, kas čia darosi man: čia ir čia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 05 rugsėjo 2010 - 17:05
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 05, 12:27)
Babi, kaip tik tokį norėjau pirkt, bet suabejojau, doh.gif  tai kaip suprantu, verta išbandyt  smile.gif

Man dabar jis patinka, manyčiau verta bandyti, nes pamenu merginos apie jį rašė visai neblogai smile.gif
QUOTE(Etama @ 2010 09 05, 13:01)
Kaip matai, vis dar krenta su galiukais verysad.gif cia tik is vidaus manau reikia kovoti, isoriskai gal efektyviausia butu svogunu kauke, bet as neprisiversiu rizikuoti jos uzsideti, mano plaukai labai geria kvapus, kvapas isliktu pusmeciui jei ne daugiau, esu tikra. Bet kodel taip yra nesuprantu? Gal merginos turesit kazkokiu komentaru?
As zadu pirkti sante brilliant jojoba sampuna, gal bus atsiliepimu? Mano saknys riebios, plaukai ploni. Gal neverta ir bandyti?

Babi, del EA-tikriausiai netinkami tie, kurie veikia hormonine sistema. Visu neisvardinsiu, bet lyg pelargonijos, gal dar ylang? g.gif neaktualu, tai neisidemejau

Gėriau dilgėlių arbatą su tikslu, kad sustiprės plaukai, bet tik trumpam apstojo slinkti. Gal kažkokių vitaminų reikia nusipirkt g.gif Dar galvojau, kad čia 'sezoninis' slinkimas, bet pas mane tas 'sezonas' ilgokai tęsiasi doh.gif Svogunų aš irgi bijau, nors mano plaukai nelabai sugeria kvapus, bet maža kas, nors jei nenustos slinkti, tai velniai nematė, smirdėsiu svogūnu, bet bent gražius plaukus turėsiu biggrin.gif Gal žinai, kaip tiksliai viską reikia daryti su svogūnu? ax.gif

Apie EA turbūt rašei Hibisco 4u.gif
Papildyta:
Summer, man buvo panašiai, bet nežinau, ar ir tau bus tas pats. Man alergija buvo nuo metalinių daiktų. Nešiodavau diržą su metaline sagtimi ir labai panašiai berdavo bei niežėdavo.
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 05, 12:01)
Babi, del EA-tikriausiai netinkami tie, kurie veikia hormonine sistema. Visu neisvardinsiu, bet lyg pelargonijos, gal dar ylang? g.gif neaktualu, tai neisidemejau

Taip, čia aš klausiau. smile.gif Bet aš ne to klausiau, draudžiamų EA sąrašą galima susirasti drinks_cheers.gif Man įdomu, ar ekologiškų gamintojų kremai, į kurių sudėtį įeina draudžiami EA, galimi naudot nėščiosioms ar ne... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 09 05, 18:04)
Moliu.

Mergaitės, padėkit verysad.gif Įsitaisiau kažkokią alergija ant kulkšnies. Jau savaitę nepraeina. Pažiūrėjus, labai paraudę, jei patepu kuo nors, bet kokiu kremu, praeina paraudimas. Bet esmė ta, kad laikosi toks bėrimas tarsi nudilginta. Kai užkliudau, niežti tragiškai doh.gif Tada kasau kasau kasau...ir pasitepu kuo nors. Įkėliau foto, kaip atrodo šviežiai užtepta kremu (šiuo atveju - Argital pėdų kremu su levandom ir melisom, pamaniau, kad turėtų veikti raminančiai) sudirginta nukasyta oda sad.gif Nelabai ryški foto, bet gal kas žinos, kas čia darosi man: čia ir čia.

Turiu 2 idėjas: gal kas įkando? arba dar gali būti dilgėlinė, nors kiek per ilgai užsitęsė... Kaip gydyti tradiciškai tai žinočiau (abiem atvejais priešalerginiai vaistai tinka), bet aliejais tai nelabai blush2.gif . .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mytis: 05 rugsėjo 2010 - 17:38
Hibisco, bijau ką ir sakyti dėl nėštumo. KN rašo apie grynus naudojamus EA, bet į kremus jų deda nedaug. KIta vertus, pati mažiausiai norėčiau rizikuoti, nebent nosis ir širdis sakytų priešingai smile.gif

Summer, Babi*, čia ne alergija metalui. Ten turėtų tada tie gumbiukai virsti į pūslytes su skysčiu viduj. O šitai žinau, man pačiai kartais būna, bet tepu levandų EA ir praeina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 05, 17:43)
Hibisco, bijau ką ir sakyti dėl nėštumo. KN rašo apie grynus naudojamus EA, bet į kremus jų deda nedaug. KIta vertus, pati mažiausiai norėčiau rizikuoti, nebent nosis ir širdis sakytų priešingai smile.gif

4u.gif
Ne dėl savęs klausiu, kai pačiai neaktualu, tai nesidomėjau... Manęs paklausė ir net nežinau ką pasakyt... Dėl grynų kaip ir viskas aišku. Na pasidomėsiu rimčiau, gal tiesiog gamintojams reikia parašyt...
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 05, 18:43)
Summer, Babi*, čia ne alergija metalui. Ten turėtų tada tie gumbiukai virsti į pūslytes su skysčiu viduj. O šitai žinau, man pačiai kartais būna, bet tepu levandų EA ir praeina smile.gif

Pamenu, kai man buvo, tai buvo paprasti spuogeliai, nevirto į jokias pūslytes, bet abejoju ar ir Summer tas pats.
Atsakyti