Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 71

QUOTE(Palomina @ 2010 09 04, 22:11)
As tai padariau  cool.gif  - sukuriau (tiksliau kuriu.. rasau rasau rasau) blog'a (CIA), kur aprasysiu savo eksperimentus kuriant kosmetikos priemones.. ir nutariau, kad taip pat rasysiu atsiliepimus apie mano naudojamas natur. kosmetikos priemones.. gal kam idomu ir naudinga bus  g.gif

O, koks gražus wub.gif thumbup.gif Einu pavartyti smile.gif
Atsakyti
Atsinesiau vaizdines medziagos del savo plauku slinkimo doh.gif biednielinausi cia neseniai. Taigi, jei suprantama, tas galiukas krenta is galvos odos (as kaip suprantu cia ir yra svogunelis). Netersiu eterio tokiom nenuotaikingom foto, keliu <TAIP>
Atsakyti
As tai padariau  cool.gif  - sukuriau (tiksliau kuriu.. rasau rasau rasau) blog'a (CIA), kur aprasysiu savo eksperimentus kuriant kosmetikos priemones.. ir nutariau, kad taip pat rasysiu atsiliepimus apie mano naudojamas natur. kosmetikos priemones.. gal kam idomu ir naudinga bus  g.gif

Koks gražus BLOG'as, einu skaityt thumbup.gif

QUOTE(Etama @ 2010 09 05, 01:18)
Atsinesiau vaizdines medziagos del savo plauku slinkimo doh.gif biednielinausi cia neseniai. Taigi, jei suprantama, tas galiukas krenta is galvos odos (as kaip suprantu cia ir yra svogunelis). Netersiu eterio tokiom nenuotaikingom foto, keliu <TAIP>

Man irgi taip slenka plaukai, t.y. su tuo galiuku. Gal ką atradai, kad sustabdytų tą slinkimą? Vienu metu jau atrodė, kad viskas gerai, bet dabar vėl tas pats verysad.gif

Vakar ploviau galvą su Sante šampūnu, ir gerai išplovė, nežinau kodėl buvau nusprendusi, kad jis nepatinka man g.gif Reikės BLOG'e paskaityti, ten lyg ir rašiau atsiliepimą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 05 rugsėjo 2010 - 08:54
QUOTE(Babi* @ 2010 09 05, 08:53)
Koks gražus BLOG'as, einu skaityt thumbup.gif
Man irgi taip slenka plaukai, t.y. su tuo galiuku. Gal ką atradai, kad sustabdytų tą slinkimą? Vienu metu jau atrodė, kad viskas gerai, bet dabar vėl tas pats verysad.gif

Vakar ploviau galvą su Sante šampūnu, ir gerai išplovė, nežinau kodėl buvau nusprendusi, kad jis nepatinka man g.gif Reikės BLOG'e paskaityti, ten lyg ir rašiau atsiliepimą smile.gif

Kurį būtent Sante šampūną turi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 05, 11:24)
Kurį būtent Sante šampūną turi?  4u.gif

Tokį smile.gif
Atsakyti
Turiu tokį keistą klausimą. Kaip žinoma, kai kurie EA yra vengtini nėščiosioms, o kaip su gatavais pirktais kremais, kuriuose yra tokių EA???? Aš kalbu tik apie sertifikuotus ir patikimus brandus. 4u.gif

Babi, kaip tik tokį norėjau pirkt, bet suabejojau, doh.gif tai kaip suprantu, verta išbandyt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hibisco: 05 rugsėjo 2010 - 11:28
QUOTE(Babi* @ 2010 09 05, 09:53)

Kaip matai, vis dar krenta su galiukais verysad.gif cia tik is vidaus manau reikia kovoti, isoriskai gal efektyviausia butu svogunu kauke, bet as neprisiversiu rizikuoti jos uzsideti, mano plaukai labai geria kvapus, kvapas isliktu pusmeciui jei ne daugiau, esu tikra. Bet kodel taip yra nesuprantu? Gal merginos turesit kazkokiu komentaru?
QUOTE(Babi* @ 2010 09 05, 12:17)
As zadu pirkti sante brilliant jojoba sampuna, gal bus atsiliepimu? Mano saknys riebios, plaukai ploni. Gal neverta ir bandyti?

Babi, del EA-tikriausiai netinkami tie, kurie veikia hormonine sistema. Visu neisvardinsiu, bet lyg pelargonijos, gal dar ylang? g.gif neaktualu, tai neisidemejau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 05 rugsėjo 2010 - 12:03
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 04, 12:36)
Aš pirkau "Pink Pearl"

4u.gif Ačiū, pasižiūrėsiu

QUOTE(Etama @ 2010 09 04, 13:13)
jei artimiausu metu bandysi mangu samp.,  duok zinoti, kaip tau jis lyginant su roziu

Galėsiu palyginti visus 3 Laveros šampūnus (rožių, mango ir apelsinų) 4u.gif

QUOTE(Palomina @ 2010 09 04, 21:11)
As tai padariau  cool.gif  - sukuriau (tiksliau kuriu.. rasau rasau rasau) blog'a

Super wub.gif

QUOTE(Etama @ 2010 09 05, 12:01)
As zadu pirkti sante brilliant jojoba sampuna, gal bus atsiliepimu? Mano saknys riebios, plaukai ploni. Gal neverta ir bandyti?

Turėjau tokį šampūną gal prieš metus, man jis patiko. Gražiai išplaudavo plaukus, nedirgino galvos odos (man KN šampūnai labai netiko, po jų naudojimo teko paplušėti doh.gif ). Tik nežinau, kaip jis su riebesniais plaukais draugauja. Bet kad dažniau riebaluotųsi to tikrai nepastebėjau smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galetumet paprotinti kodel ant urtekram gaminiu raso sudeti, o po to dar daraso papildomai daugiau ingredientu, ar tai reiskia,kad ir tie kiti ieina?
pvz, taip:

Ingredients/INCI Urtekram Camomile Shampoo Organic:
Water, aloe vera*, coconut and corn sugar soap, vegetable glycerine, guar polysaccharide, citric acid, camomile extract*, essential camomile* and rosemary oil*. Nothing else. * = Organic farming.

International list of ingredients (INCI): Aqua, aloe barbadensis gel*, cocamidopropyl betaine, coco-glucoside, sodium coco-sulfate, glycerin, sodium cocoyl glutamate, hydroxypropyl guar hydroxypropyltrimonium chloride, citric acid, chamomilla recutita extract*, ormenis multicaulis oil*, rosmarinus officinalis oil* (aroma*), linalool, limonene. (*from organic farming, = from essential oil).

nes as isivaizdavau kad naudoju sampuna be cocamidopropyl betaine, t.y.su visiskai naturalia sudetim, o cia ziuriu gali buti kad taip nera doh.gif
Atsakyti

Sveikutės 4u.gif

Retai čia užsuku dabar,bet karts nuo karto paskaitinėju.

Palomina, kaip gražu,šaunuolė. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 09 05, 13:48)
Galėsiu palyginti visus 3 Laveros šampūnus (rožių, mango ir apelsinų) 4u.gif

Turėjau tokį šampūną gal prieš metus, man jis patiko. Gražiai išplaudavo plaukus, nedirgino galvos odos (man KN šampūnai labai netiko, po jų naudojimo teko paplušėti doh.gif ). Tik nežinau, kaip jis su riebesniais plaukais draugauja. Bet kad dažniau riebaluotųsi to tikrai nepastebėjau smile.gif
Butu nuostabu bigsmile.gif uzsakymas rugsejo 20, tai dar 2sav. liko galima sakyti, tikiuosi spesi palyginti visus 3 tongue.gif 4u.gif

Kadangi jau prasidejo darbymetis, namie patinginiauti liks tik savaitgalis, teks galva plauti kas ryta. Su OP draugauju, gal ir sante nepaves rolleyes.gif kazkodel uzkliuvo akis butent uz sio, nors i santes sampunus niekad neziuredavau. Gal atsiliepimai geri buvo blog'e, tiksliai nepamenu, kodel butent ji issirinkau. Manau nenuvils, rizikuosiu ax.gif
Atsakyti
Palomina, svekinu, labai sauniai atrodo wub.gif

QUOTE(agnuske @ 2010 09 05, 12:01)
Sveikos, gal galetumet paprotinti kodel ant urtekram gaminiu raso sudeti, o po to dar daraso papildomai daugiau ingredientu, ar tai reiskia,kad ir tie kiti ieina?

valio, tai pagaliau suzinojom, ka UT vadina savo muilo baze biggrin.gif
As, tiesa sakant, turejau itarima, kad ten visai ne muilas smile.gif, nes visai ne toks jausmas plaunant galva. Idomu, kaip jie praslista tai vadindami muilu doh.gif biggrin.gif :
cocamidopropyl betaine, coco-glucoside, sodium coco-sulfate, sodium cocoyl glutamate

agnuske, o kur radai sia sudeti?
Atsakyti