Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 71

QUOTE(Satura @ 2010 09 04, 19:37)
Rasma, Naturado krempudra yra be talko. Pasiėmiau ir dar kartą peržiūrėjau sudėtį. Šiandien ją pagaliau parodžiau ir ekspertei, kuria pasitikiu labai, kas liečia tokius dekoratyvinės vertinimus, tai įvertino PUIKIAI  bigsmile.gif

Na va..persiplėšk dabar, bet jau niežti man - pirkai tame 'biolander'? bigsmile.gif Gal galėtum įmesti nuorodą konkrečiai šios krempudros? 4u.gif

Dar be talko yra "Dr. Hauschka" krempudra , bet joje bičių vaškas su vienu iš pigmentų irgi gali panašiai veikti kaip talkas unsure.gif
Atsakyti
[quote=Satura,2010 09 04, 19:37]
rožinis 4u.gif
ar ten nereikia muitų susimokėti? g.gif

Aš tik pora kartų nedaug viršijau 75 Lt., bet nereikėjo.
Atsakyti
Saturėl, radau sudėtį, jau patyrinėjau drinks_cheers.gif Mano akimis, kad sudėtis - ideali krempudrai..vietoj bičių vaško daug geresnis krempudroms 'carnauba'. Aišku - pirksiu (tik dar reik surasti kur biggrin.gif ).
Atsakyti
[quote=Satura,2010 09 04, 19:37]
ar ten nereikia muitų susimokėti? g.gif

Aš tik pora kartų nedaug viršijau 75 Lt., bet nereikėjo.
Atsakyti
Siunčia į LT iš Prancūzijos cool.gif thumbup.gif : http://www.cosmetic-bio.com/

Yra ir man dabar reikalinga "Naturado" ir kt. įdomios, nematytos kompanijos smile.gif
Pristatymas į LT (iki 1 kg. svorio) - 15.90 Eur smile.gif Užsiregistravau, krepšiuką susikroviau ir taip išbandžiau ax.gif
Pinigine, laikykis!!! biggrin.gif
Atsakyti
is kurios parduotuves pirkote benecos tusus?
www.intero.lt ar www.ecoland.lt
nezinau kur geriau g.gif
Papildyta:
dar radau cia nemazu nuolaidu nvey eco kosmetikai
Atsakyti
As tai padariau cool.gif - sukuriau (tiksliau kuriu.. rasau rasau rasau) blog'a (CIA), kur aprasysiu savo eksperimentus kuriant kosmetikos priemones.. ir nutariau, kad taip pat rasysiu atsiliepimus apie mano naudojamas natur. kosmetikos priemones.. gal kam idomu ir naudinga bus g.gif

QUOTE(Odora @ 2010 09 04, 21:51)
is kurios parduotuves pirkote benecos tusus?
www.intero.lt ar www.ecoland.lt
nezinau kur geriau g.gif
Papildyta:
dar radau cia nemazu nuolaidu nvey eco kosmetikai

as pirkau is www.ecoland.lt, rinkausi siuntima pastu tai nemokamas siuntimas buvo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 04 rugsėjo 2010 - 21:15
QUOTE(Rasma @ 2010 09 04, 14:46)

Tepasi normaliai (geriau už "Logona" esančią tūtelėje, nes ana riebesnė man kiek g.gif ), maskuoja šiaip sau (bet po to biria pudra prasiėjus vaizdelis visai nieko)..bet užtat po 3 dienų naudojimo - spuoguota verysad.gif Kyla viens po kito pūlingi skauduliukai-inkštiriukai doh.gif
Neveltui mano kosmetologė zirzia: naudok eko, neeko, cheminę, natūralią, bet žiūrėk, kad sudėtyje nebūtų talko...

As sesei padovanojau Lakshmi krempudra. Ji buvo labai patenkina, sake, kad labai gerai maskuoja. Gal galite paziureti i sudeti. Kaip supratau talko cia nera g.gif .

Water, Decyl olive esters, Squalene, Glycerin*, Prunus armeniaca*(Apricot) seed powder, Tocopherol, Glyceryl caprylate, Magnesium alluminium silicate, Pongamia glabra (Karanja) seed oil, Olea europaea (Olive) oil, Fragrance.

*from Organic Agricultures.
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 09 04, 22:11)
As tai padariau  cool.gif  - sukuriau (tiksliau kuriu.. rasau rasau rasau) blog'a (CIA), kur aprasysiu savo eksperimentus kuriant kosmetikos priemones.. ir nutariau, kad taip pat rasysiu atsiliepimus apie mano naudojamas natur. kosmetikos priemones.. gal kam idomu ir naudinga bus  g.gif

Oi, koks gražus blog'as. Sveikinu. 4u.gif Bet tikiuosi, kad nepamirši pildyti ir mūsų bendro blog'o savo atsiliepimais, ane? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 09 04, 21:07)
Na va..persiplėšk dabar, bet jau niežti man - pirkai tame 'biolander'?  bigsmile.gif

, bet joje bičių vaškas su vienu iš pigmentų irgi gali panašiai veikti kaip talkas unsure.gif

pirkau Biolander, bet jos yra ir Mondebio 4u.gif Kur žiūrėjai, kai rašiau, kad pirmiausiai man patiko šitos pudros sudėtis, todėl ir išsirinkau? Galėjai irgi solidarizuotis apžiūroje mirksiukas.gif O dabar išeina dvigubos išlaidos doh.gif

kokią spalvą išsirinkai? wink.gif

ir dar klausimas: kodėl dauguma jūsų žiūrit angliškąjį Mondebio, kai žiūrit? Dėl to, kad prancūzų kalba sudėtinga ar dėl kitų priežasčių? Rasma, ko dar užsisakei? Gal ir man ko reikės biggrin.gif

kuris čia duetas taip veikia? g.gif

QUOTE(Palomina @ 2010 09 04, 22:11)
As tai padariau  cool.gif  - sukuriau (tiksliau kuriu.. rasau rasau rasau) blog'a (CIA),

šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 09 04, 14:46)
Neveltui mano kosmetologė zirzia: naudok eko, neeko, cheminę, natūralią, bet žiūrėk, kad sudėtyje nebūtų talko...

o nvey eco drekinamoje pudroje yra talko? As kiek ziurejau sudety nemaciau, negi pro akis praleidau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 09 04, 23:11)
As tai padariau  cool.gif  - sukuriau (tiksliau kuriu.. rasau rasau rasau) blog'a (CIA), kur aprasysiu savo eksperimentus kuriant kosmetikos priemones..

Gražus blogas, vartysiu tongue.gif
Atsakyti