Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 71

QUOTE(Hibisco @ 2010 09 04, 00:14)
Ne tik pabalina, bet kaip ir sako Honey, duoda tokio neperšviečiamumo. Į lūpų balzamus gerai būtų, gera idėja   bigsmile.gif  Be to, kiek pamenu, jie tirpsta aliejuje, tai balzamų gamybai pats tas; bent jau teoriškai....  ax.gif
thumbup.gif darysim!
QUOTE(Dovish @ 2010 09 04, 13:25)
Turiu šį, jau kelis kartus ploviau galvą. Jeigu patinka rožių kvapas, patiks ir šio šampūno kvapas, gerai putoja ir puikiai išplauna aliejines kaukes. Sakyčiau ir plaukam švelnus, na, bet jis ir skirtas būtent sausiems plaukams. Su Lavera mango šampūnu negaliu palyginti, nes dar nebandžiau (beto dabar turiu tik mėginuką). Vis gi, manau, tavo draugei turėtų labiau tikti Lavera mango šampūnas, kadangi jis būtent dažytiems plaukams 4u.gif
aciuks.gif jei artimiausu metu bandysi mangu samp., duok zinoti, kaip tau jis lyginant su roziu drinks_cheers.gif kad mango serija labiau dazytiems, zinau. bet roziu atrodo labiau drekinanti, tai vat blaskausi dar vis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 04 rugsėjo 2010 - 13:14
Susibalamutinau.
Randu Lavere si rinkinuka, kaip suprantu jis moterims virs 30 ?
user posted image
ir randu si - cia kaip suprantu jau kam virs 50 m.,ar teisingai?
user posted image

Tai vajetus, man tinkamas butu pirmasis ir jis pigesnis!! bigsmile.gif
O melynosios ,Hydro serijos nera kaip suprantu ir as...
Raso , jog reiketu kas du menesiai naudoti si 7 dienu kursa- na, gal taip daznai ne, bet manau pora kartu i metus tikrai galima butu, jei yra sitoks poveikis, kuri aprase Rasma. Butu galima sau leisti,manau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 04 rugsėjo 2010 - 13:53
LT su krempdrom sunkiai..neturi pilno asortimento ir pan., tai šią savaitę nusipirkau šią "Logona" krempudrą...vienintelė, kuri iš 'padabnesnių' naudoti rolleyes.gif : http://www.mondebio....-30ml/5177.html

Tepasi normaliai (geriau už "Logona" esančią tūtelėje, nes ana riebesnė man kiek g.gif ), maskuoja šiaip sau (bet po to biria pudra prasiėjus vaizdelis visai nieko)..bet užtat po 3 dienų naudojimo - spuoguota verysad.gif Kyla viens po kito pūlingi skauduliukai-inkštiriukai doh.gif
Neveltui mano kosmetologė zirzia: naudok eko, neeko, cheminę, natūralią, bet žiūrėk, kad sudėtyje nebūtų talko...

Jaučiu siųsiuos kažką negirdėto iš "Mondebio" ar pan. g.gif Ten mačiau lyg tai krempudrą be talko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 04, 10:03)
Vajej, alergija  unsure.gif  ...

O Kaunas  vakar gavo ir OP sampunu ir Purity  ir visko mes gavom!!  biggrin.gif  rolleyes.gif 
Odrey - aciu!  wub.gif  wub.gif  4u.gif 
Turiu dabar OP sampuna  rolleyes.gif , vakar uosciau visa vakara- man tas kvapas ima beprotiskai patikti g.gif

Ir aš prisidedu prie padėkų Odrey ir Diva:)'i už seniai svajotą (dėka Jūsų komentarų) OP šampūną, tuo labiau, kad prisijungiau, ko gero, paskutinę sekundę 4u.gif . Gaila, kad tik ką iš kirpyklos, tai negaliu pabandyti.
Ar nemėginate siųstis ko nors iš http://www.iherb.com/default ? Aš keletą daiktelių esu parsisiuntusi (AO kremą, drėkiklį su hialurono rūgštimi, muilo, šampūno, dar namams valyti gelių. Kiek mano žinios leidžia suprasti, yra ir visai neblogų dalykėlių, aišku, gerai įsiskaityti reikia. Jei siuntėtės - ką? (gal ir man reikia biggrin.gif ), nes kaip tik pora dalykėlių turiu nusižiūrėjusi, bet gi norisi prisikrauti krepšį kiek galima už tą pačią siuntimo kainą ax.gif
Atsakyti
Mergaitės, pasakykit prašau, kur Vilniuje galima rasti Benecos? Aš ne vietinė, tai nelabai taškus žinau, o būsiu Vilniuje ir noriu įsigyti šį bei tą, ko Kaune nėra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 04, 14:55)
Mergaitės, pasakykit prašau, kur Vilniuje galima rasti Benecos? Aš ne vietinė, tai nelabai taškus žinau, o būsiu Vilniuje ir noriu įsigyti šį bei tą, ko Kaune nėra  4u.gif

Kiek ieškojau, neradau...
Internetinėje prekyboje "Ecoland" ir "Tntero" turi..o gyvai nurodo tik čia:

"Pardavimo vietos:
Grožio salonas "IJ" adresu Liepų g. 21/ Karoso 6, Klaipėda
E. Butiškienės IĮ "ALSUONĖ", parduotuvė "Sarma", PC "Aušra, adresu Aušros g. 21-44, Utena
UAB "EKO PRODUKTAI", adresu Santaikos g. 34B, Alytus ("Maxima" skyrelis)
UAB "NELJONA" adresu Dariaus ir Girėno g. 11, Šilutė, IKI prekybos centras
Žemaitijos g. 51/ Sedos g. 18, Mažeikiai, IKI prekybos centras
Parduotuvė "Ekosala", adresu Žemaitijos g.65, Mažeikiai"
Papildyta:
Šitos krempudros sudėtis labai užslaptinta (visur nurodo ne INCI, o tik aktyvias sudėtines dalis) doh.gif : http://www.mondebio....-40gr/5484.html

Bet šiaip ne taip n tinklapių peržiūrėjus radau:
"Aqua (water), sesamum indicum (sesame seed) oil*, coco caprylate/caprate, glycerin (vegetal), sucrose distearate, talc, elaeis guineensis (palm) kernel oil*, cera alba (beeswax), sucrose stearate, cetearyl alcohol, simmondsia chinensis (jojoba seed)oil*, tocopherol (vegetal vitamin E), aniba rosaedora (rosewood wood) oil*, pelargonium graveolens (rose geranium flower) oil*, cymbopogon martini (palmarosa) oil*, sodium hyaluronate, glyceryl caprylate, xanthan gum, citric acid, silica (and) Cl 77891, Cl 77492, Cl 77491, Cl 77499 et ingrédients naturellement présents dans les huiles essentielles : benzyl benzoate, citral, citronellol, farnesol, geraniol, limonene et linalool."

Ir irgi su talku doh.gif
Išvis nieko natūralaus nerandu be talko..išskyrus permatomą "Miessence" rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 04, 14:37)
Randu Lavere si rinkinuka, kaip suprantu jis moterims virs 30 ?  
user posted image

ir randu si - cia kaip suprantu jau kam virs 50 m.,ar teisingai?
user posted image

O melynosios ,Hydro serijos nera

Raso , jog reiketu kas du menesiai naudoti si 7 dienu kursa

Viskas teisingai..pirmasis iš serijos +35, antrasis iš serijos +45 smile.gif Ech..apsimelavau ansktesnėse žinutėse sakydama, kad nuo +55

Čia dar pasiskaityt galima: http://www.lavera.co...o...1&Itemid=26

Bet buvo arba man haliucinacijos g.gif Na bet lyg ir melsvas ampules naudojau..rausvą tai tikrai bandžiau, bet tik mėginuką - vieną ampulytę g.gif

Būtų totalus bankrotas kas du mėnesiai naudoti, bet aišku, kad turbūt ir poveikis atitinkamas cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasma: 04 rugsėjo 2010 - 14:30
QUOTE(Rasma @ 2010 09 04, 14:11)
Kiek ieškojau, neradau...
Internetinėje prekyboje "Ecoland" ir "Tntero" turi..o gyvai nurodo tik čia:

"Pardavimo vietos:
Grožio salonas "IJ" adresu Liepų g. 21/ Karoso 6, Klaipėda
E. Butiškienės IĮ "ALSUONĖ", parduotuvė "Sarma", PC "Aušra,  adresu Aušros g. 21-44, Utena
UAB "EKO PRODUKTAI", adresu Santaikos g. 34B, Alytus ("Maxima" skyrelis)
UAB "NELJONA" adresu Dariaus ir Girėno g. 11, Šilutė, IKI prekybos centras
Žemaitijos g. 51/ Sedos g. 18, Mažeikiai, IKI prekybos centras

Aha, mačiau šitą, bet pagalvojau, kad gal kur gyvai matėt. Bet kaip įdomiai, visur yra, tik ne Vilniuj ir Kaune doh.gif
Ačiū Rasma 4u.gif
Atsakyti
Žiūrėkit, čia dar kažkokios akcijos-atrakcijos toms Lavere ampulytėms, kartu perkant ir kremą ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 04 rugsėjo 2010 - 15:00
QUOTE(Rasma @ 2010 09 04, 12:35)
Nekreipkit dėmesio į mano pavadinimą, nes aš parašiau 'serumas' (kabutėse)..iš tikrųjų tai yra toks alia intensyvaus poveikio geliukas (bet savo konsistencija labai panašus į mano bandytus serumus, kad ir pvz. "Aquabio"). Bet tas geliukas nerealus..sunaudojau ir reikia vėl, labai reikia cool.gif

Rasma, gerai, kad parodei, katras tau patiko, nes pamaniau, kad sitas:
http://www.biologisc...Serum-30ml.html
Rasmute, papasakok kiek placiau, kaip matei geri ant veiduko odeles, po to lift gelio?? "lift" reiskia patempima odos?
bet kainos skiriasi to pacio geliuko. Violey 38,29, o biologise - 44,99
Rasma, gal dar paakiu kremuka parekomenduotum is Lavere, maciau ten du kremukus, katras vertesnis demesio? noretusi stangrinimo. ko gero 35+ man geriausiai tiktu?
http://www.lavera.co...o...t&Itemid=26
Uzkretei tu mane Lavere smile.gif
TAs serumas, kur tau patiko, 25+, o 35+ tai tik 7 dienu programele, o tokio kaip po serumo, nemaciau, tik 55+ dar yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 04 rugsėjo 2010 - 18:06
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 04, 13:36)
tūbelėje atrodo žiauria ružavas (atsiprašau už tokį žodį, bet nežinau, kaip kitaip gražiai įvardinti).

rožinis 4u.gif

QUOTE(Mytis @ 2010 09 04, 14:54)
Ar nemėginate siųstis ko nors iš http://www.iherb.com/default ?

ar ten nereikia muitų susimokėti? g.gif

Rasma, Naturado krempudra yra be talko. Pasiėmiau ir dar kartą peržiūrėjau sudėtį. Šiandien ją pagaliau parodžiau ir ekspertei, kuria pasitikiu labai, kas liečia tokius dekoratyvinės vertinimus, tai įvertino PUIKIAI bigsmile.gif JI lengva, man nesivaidena - negula į poras, gerai geriasi. Tik tiek, kad nevykdytų tavo reikalavimo maskuoti. Tiesa, jai kvapas pasirodė neįprastas, bet tikriausiai nuo j.serbentų hidrolato smile.gif

dar nepamiršau žadėjusi pasakyti, kaip vadinasi ta depiliacijos medžiaga: paklodinė medžiaga arba drobelė. Vienas metras - keli litai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 04, 18:37)
rožinis  4u.gif

Žinau, kad taip reikia sakyt, dėl to ir atsiprašiau, bet "rožinis" neperteikia tos įkyrios spalvos, kurią norėjau apibūdint 4u.gif
Atsakyti
sorry, per rimtai tada klausimą supratau 4u.gif

beje, įdomu, kaip kaunietės draugaus su OP ax.gif
Atsakyti