Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 71

QUOTE(Hibisco @ 2010 09 03, 23:17)
Kažin kokiu tikslu į lūpų blizgį dedamas titano dioksidas? Any idea?  ax.gif

Kažkada esu skaičiusi, kad kaip baltas pigmentas, suteikiantis neskaidrumo efektą blizgiui. Dar dėl SPF smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 03, 22:26)
Apsaugai nuo UVB  biggrin.gif ? Nesugalvoju kam daugiau. Apskritai, turiu jo ir nezinau kame daugiau galima panaudoti butu

QUOTE(Honey @ 2010 09 03, 22:27)
Kažkada esu skaičiusi, kad kaip baltas pigmentas, suteikiantis neskaidrumo efektą blizgiui. Dar dėl SPF smile.gif

Aha, apie SPF įsivaizdavau, o dėl spalvos irgi turbūt drinks_cheers.gif Nes juk ir AZ akių šešėlių receptai pateikia titano dioksidą kaip pagrindą... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 03, 23:57)
Aha, apie SPF įsivaizdavau, o dėl spalvos irgi turbūt  drinks_cheers.gif Nes juk ir AZ akių šešėlių receptai pateikia titano dioksidą kaip pagrindą...  ax.gif

Na taip, spalva balta duoda vistiek (bent jau cinkas tai tikrai, buvau veido kauke uzsitaisius doh.gif biggrin.gif )
Bet kaip atrodo baltas blizgis tarkim g.gif Jei nedaug dedant, gal gautusi tipo NUDE? biggrin.gif Jei rimtai, tai mano lupos gan ryskios, o man tinka sviesios, nude spalvos ir pan. Buciau labai laiminga, jei iseitu panaudoti CO ar TD tarkim lupu balzame, jei pabalintu (pasviesintu) lupas, tai butu mano metu atradimas.
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 03, 23:04)
Na taip, spalva balta duoda vistiek (bent jau cinkas tai tikrai, buvau veido kauke uzsitaisius doh.gif  biggrin.gif )
Bet kaip atrodo baltas blizgis tarkim g.gif Jei nedaug dedant, gal gautusi tipo NUDE? biggrin.gif  Jei rimtai, tai mano lupos gan ryskios, o man tinka sviesios, nude spalvos ir pan. Buciau labai laiminga, jei iseitu panaudoti CO ar TD tarkim lupu balzame, jei pabalintu (pasviesintu) lupas, tai butu mano metu atradimas.

Ne tik pabalina, bet kaip ir sako Honey, duoda tokio neperšviečiamumo. Į lūpų balzamus gerai būtų, gera idėja bigsmile.gif Be to, kiek pamenu, jie tirpsta aliejuje, tai balzamų gamybai pats tas; bent jau teoriškai.... ax.gif
Atsakyti
merginos likau nesupratus g.gif vakar pries eidama miegoti, ant svaraus veidon pasipurskiau lvandu grynu hidrolatu, na galvoju, paziuresiu, kas bus po nakties, g.gif atsikeliu ryte tai , nuo veitrodzio atsokau, kaip nuplikyta blink.gif akys istine, po akim issausejimai net raudoni reziai po apatiniai vokais, issauseje tose vietose,truputi zemiau ir pasauseje, paakiai pajuode,aiskus dregmes trukumas: blink.gif blink.gif blink.gif vaizdas toks kad jis man per stipriai dezinfekavo, nors levandos visur aprasomas kaip ypac superinis drekiklis...tai kas cia buvo.... verysad.gif
Atsakyti
jei yra tinimas, tai akivaizdi alergija verysad.gif Tavo matomas išsausėjimas - irgi alergija verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Milduxs @ 2010 09 03, 23:08)
Papasakokite ką naudojat kaklo/dekolte odai? Aš karts nuo karto kokosų aliejum pateplioju, galvoju gal reikia pradėti kažkaip labiau ir atsakingiau šita sritimi rupintis, nes ypač ryte tai dekolte srityje jau visokių raukšlelių matosi  g.gif

ačiū  4u.gif

Arba tą patį, ką veidui, arba tą patį, ką kūnui biggrin.gif Tiksliau kaklui dažniausiai kliūna kremas ar aliejukas, kurį naudoju veidui, o dekoltė - kokosų aliejus arba kūno pienelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 09 04, 08:22)
merginos likau nesupratus g.gif vakar pries eidama miegoti, ant svaraus veidon pasipurskiau lvandu grynu hidrolatu, na galvoju, paziuresiu, kas bus po nakties, g.gif atsikeliu ryte tai , nuo veitrodzio atsokau, kaip nuplikyta blink.gif akys istine, po akim issausejimai net raudoni reziai po apatiniai vokais, issauseje tose vietose,truputi zemiau ir pasauseje, paakiai pajuode,aiskus dregmes trukumas: blink.gif  blink.gif  blink.gif vaizdas toks kad jis man per stipriai dezinfekavo, nors levandos visur aprasomas kaip ypac superinis drekiklis...tai kas cia buvo.... verysad.gif

Vajej, alergija unsure.gif ...

O Kaunas vakar gavo ir OP sampunu ir Purity ir visko mes gavom!! biggrin.gif rolleyes.gif
Odrey - aciu! wub.gif wub.gif 4u.gif
Turiu dabar OP sampuna rolleyes.gif , vakar uosciau visa vakara- man tas kvapas ima beprotiskai patikti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 04 rugsėjo 2010 - 09:07
QUOTE(pilveliukas @ 2010 09 04, 08:22)
nors levandos visur aprasomas kaip ypac superinis drekiklis...tai kas cia buvo.... verysad.gif

Man levandų hidrolatas nesuteikdavo pakankamai drėgmės schmoll.gif Oda mano mišri.
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 03, 21:48)
Visi trumpiniai, naudojami temoje, surasyti pirmoje temos zinuteje

Narė klausė gamintojo, o pirmoje žinutėje parašyta, tik ožkų pienas, nes OP naudojam kalbant ne tik apie šampūną smile.gif

Gal BLOG'e greitu metu atsiras traukinukai ir iš LL? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 04 rugsėjo 2010 - 09:13
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 04, 10:03)
O Kaunas  vakar gavo ir OP sampunu ir Purity  ir visko mes gavom!!  biggrin.gif  rolleyes.gif 
Odrey - aciu!  wub.gif  wub.gif  4u.gif 

Ir aš prisidedu prie padėkų:
Ir Odrey 4u.gif wub.gif , ir Divai:) 4u.gif wub.gif,
nes be jų nebūtume užturėję šampūnų su nuolaida!!!!!!

Aš jau šiandien ryte išbandžiau "Purity". Kaip merginos anksčiau ir rekomendavo, aliejinę kaukę laikytą per naktį išplovė puikiai thumbup.gif . Dabar žiūrėsiu kaip atlaikys sekančias dienas g.gif.
Atsakyti
QUOTE(Dobiliukė @ 2010 09 04, 10:47)
Aš jau šiandien ryte išbandžiau "Purity". Kaip merginos anksčiau ir rekomendavo, aliejinę kaukę laikytą per naktį išplovė puikiai thumbup.gif . Dabar žiūrėsiu kaip atlaikys sekančias dienas g.gif.

Man labai knietejo kvapas Purity, buvau atsisukusi tavo buteliuka pauostyti blush2.gif - vajetus, grynos zoles ! biggrin.gif Daaug zoliu !
Atsakyti