Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 71

QUOTE(Etama @ 2010 09 03, 20:48)
Merginos, dar prasysiu patarti. Kreipiuosi i tas, kuriu plaukai sausi, gal bal,inami ir pan. Drauge paprase isrinkti balzama, kauke ir sampuna. Sampunas turetu gerai drekinti, o balzamas ir kauke, savaime aisku, turetu bti stipresni, kad sugebetu nuo balinimo nualintus plaukus bent kiek atgaivinti. Gal turite pacius paciausius favoritus? Nesinori visos nakties praleisti tyrinejimams, ieskojimams kas ir kaip, nes ne mano plauku tipas ir domiuosi tiesiog del drauges, tai gal jus greiciau atsakysit 4u.gif

Mano tokie plaukai kaip tavo parašyti. Šampūno dar nesu atradus, kad man tiktų puikiai, iki šiol labiausiai patikęs - Naturderm dažytiems plaukams, bet dėl šampūno gal kas geriau patars.
Dėl balzamų - be konkurencijos AO kamelijų ir dar FIN jojobos.
Dėl kaukių, kokosas arba įvairių aliejų mišiniai prieš plovimą, nebūtinai tik kartą per savaitę, aš kai galvą dabar plaunu kas 3-4 dienas, tai kaukes dedu kiekvieną kartą prieš plaunant, ant plaukų iškart pasimatė thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Aš jau senokai turiu tokį plaukų gelį iš Logona:
user posted image

Plaukams tikrai priduoda blizgesio ir gražiai "guldo" ar kaip čia išsireikšt biggrin.gif Ir dar jis man nepakeičiamas antakių fiksavimui thumbup.gif Jau 2 tūbelę tuoj atidarysiu ax.gif

QUOTE(Odora @ 2010 09 02, 07:26)
galvoju argitalio skaistinancio prausiklio reiktu, turejusioms - ar jis svelnus?

Kai paskutinį kartą buvau "Žalia Žalia" davė man pamėginimui šio prausiklio, tai tikrai jis labai taupus, nes kas vakarą ~2 savaites naudoju smile.gif Man patinka, kad jis švelnus (švelnesnis nei Madaros putos, Eco prausiklis), o dar tas žolinis kvapas su lengvu citrusų dvelksmu wub.gif

QUOTE(Rkatyte @ 2010 09 02, 14:24)
Gal yra bandžiųsių ką nors iš alva Naturkosmetik Rhassoul serijos - pienelį, prausiklį ar pan.

Aš turiu tik rasulo molį, malonus naudoti, patogus įpakavimas, o ir kiekis ne per didelis 4u.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2010 09 02, 17:01)
Pamąsčiau, kad turbūt nesu pasidalinusi, kad šiuo metu esu patenkinta alverde lūpų pieštuku

Kur pirkai? 4u.gif

QUOTE(Rasma @ 2010 09 02, 18:08)

Turėjau šios serijos dušo gelį - man labai patiko, nes buvo itina taupus, kvapas neįkyriai saldus, o ir odos nesausino ax.gif

QUOTE(Pasaulė @ 2010 09 03, 11:46)
O aš šiek tiek apginsiu Neobio.

drinks_cheers.gif Man irgi kolkas viskas, kas buvo naudota (dušo gelis, veido kaukė) patiko. Beto turiu ir paakių kremuką, plaukų kaukę ir balzamą, tik kolkas neišbandyti, nes laukia savo eilės smile.gif

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 03, 14:33)
Tikrai individualu... Man tai per daug apsunkino plaukus  4u.gif Jei kasdien plauti, tai ok, bet kai norisi kas porą dienų man, tai neišlaiko...  unsure.gif

OP man irgi panašų įspūdį sudarė, jo pagrindinis pliusas tas, kad labai švelnus plaukams thumbup.gif

QUOTE(Hibisco @ 2010 09 03, 20:15)
Tika įsigijau AO lūpų blizgį.  Tai nesuteikia jis tokio efekto, bet sumąsčiau užsitepti Nvey krempudros ant lūpų, o tada blizgį ir spalva gavosi tikrai graži  smile.gif

Gal gavosi nude spalva? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 03 rugsėjo 2010 - 20:57
QUOTE(Etama @ 2010 09 03, 21:48)
Merginos, dar prasysiu patarti. Kreipiuosi i tas, kuriu plaukai sausi, gal bal,inami ir pan. Drauge paprase isrinkti balzama, kauke ir sampuna. Sampunas turetu gerai drekinti, o balzamas ir kauke, savaime aisku, turetu bti stipresni, kad sugebetu nuo balinimo nualintus plaukus bent kiek atgaivinti. Gal turite pacius paciausius favoritus? Nesinori visos nakties praleisti tyrinejimams, ieskojimams kas ir kaip, nes ne mano plauku tipas ir domiuosi tiesiog del drauges, tai gal jus greiciau atsakysit 4u.gif

O nemėgino OP? Kažkaip ateina į galvą šis ir Laveros mangų. Mano plaukai dabar šviesinami, tai mangų tikras išsigelbėjimas. Dar Aubrey rožių labai malonus buvo, bet tegul kvapą pauosto prieš mėgindama, nes gan specifinis. smile.gif
O dėl kaukių tegul darosi reguliariai aliejines (pvz avokadų), nežinau, kas efektyviau galėtų padėt. Gal kitos merginos ką patars. Bet jei smarkiai pažeisti ir išsausėję, tai greit labai neatsistatys unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 09 03, 20:56)
Gal gavosi nude spalva? bigsmile.gif

Aha tiksliai, va taip ji vadinasi, doh.gif Gavosi nude su subtiliu blizgėjimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 03, 21:55)
Mano tokie plaukai kaip tavo parašyti. Šampūno dar nesu atradus, kad man tiktų puikiai, iki šiol labiausiai patikęs - Naturderm dažytiems plaukams, bet dėl šampūno gal kas geriau patars.
Dėl balzamų - be konkurencijos AO kamelijų ir dar FIN jojobos.
Dėl kaukių, kokosas arba įvairių aliejų mišiniai prieš plovimą, nebūtinai tik kartą per savaitę, aš kai galvą dabar plaunu kas 3-4 dienas, tai kaukes dedu kiekvieną kartą prieš plaunant, ant plaukų iškart pasimatė  thumbup.gif  wub.gif

QUOTE(Honey @ 2010 09 03, 21:59)
O nemėgino OP? Kažkaip ateina į galvą šis ir Laveros mangų. Mano plaukai dabar šviesinami, tai mangų tikras išsigelbėjimas. Dar Aubrey rožių labai malonus buvo, bet tegul kvapą pauosto prieš mėgindama, nes gan specifinis. smile.gif
O dėl kaukių tegul darosi reguliariai aliejines (pvz avokadų), nežinau, kas efektyviau galėtų padėt. Gal kitos merginos ką patars. Bet jei smarkiai pažeisti ir išsausėję, tai greit labai neatsistatys unsure.gif

Perverciau visa blog'a, tai isrinkau sampunus: Lavera mango ir Lavera rožių, o kondicionierius: Lavera rožių ir Lavera Basis sensitiv. Dabar reikia palikti po viena. O kaukiu nera ten daug ikelta, tai isvis nezinau ka galeciau pasiulyti jai g.gif nebuvo is ko isrinkti.
Siaip dabar renkuosi is prekiu zenklu, esanciu violey.com, nes norim prisijungti prie uzsakymo is ten ax.gif del AO kondic. puikiai atsimenu thumbup.gif , tikrai siulysiu jai, bet sekanti karta, is kt. puslapio ar Lietuvoj kai bus nuolaidos, nes violey nera AO.
Pati turiu Lavera baisis sensitiv kauke ir OP sampuna, reiks duoti jai pabandymui. Vistiek si karta reiks rinktis kazka kita (OP ir siaip nera violey.com, o kauke duosiu pati isbandyti), jei patiks basis sensitiv kauke, tai galesiu kita karta jai uzsakyti, o jei ne, tai ir gerai, nes nebus paleisti vejais pinigeliai smile.gif
FIN alaviju kondic. ji yra bandziusi, ateiciai uzsirasysiu ir jojoba, gales isbandyti, nera brangus smile.gif aloe tai sake nelabai patiko.
Del aliejiniu kaukiu, tai as ja primokius biggrin.gif , darosi, taip pat ir su kitais paturbinimais drinks_cheers.gif nori tureti ir kazkokia pirktine 4u.gif
Aisku, neatstatys tu plauku, nes ir balina, ir tiesina, tikrai nudeginti ir pan. Cia jau is nieko nepadarysi kazko, bet vistiek pasirinkus tinkamas priemones bent tarp plovimu kad butu grazesnis vaizdas norisi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 03 rugsėjo 2010 - 21:15
QUOTE(Etama @ 2010 09 03, 22:48)

Mano plaukai šviesinti sruogelėmis. Prieš paskutinį kartą kai buvau dažyti jų, kirpėjas pasakė, kad jeigu sekanį kartą ateisiu su tokia plaukų būklę, jų man nedažys. Ėmiausi priemonių biggrin.gif Labiausia tai padėjo, kaip merginos ir minėjo aliejinės kaukės - kokosų, avokadų ir pasiflorų. Tik tiek, kad aš aliejus tepu iš vakaro ir išplaunu rytais. Mano plaų šaknys greit riebaluojais, todėl šampūną naudoji būtent tokio tipo plaukms - Laveros citrinų. O balzamus - Laveros mangų ir basic serijos. Juos naudoju pakaitomis kas savaitę, nes pastebėjau, kad jeigu tik vieną kurį ilgiau panaudoju, nebesulaukiu reikiamo efekto. Plaukai kadangi šviesinti, labai veliasi, todėlbalzamo ieškau tokio, kuris padėtų plaukus lengviau iššukuoti. Minėti abu man šią problema visai neblogai sprendžia. Kai nuėjau į kirpyklą po šių priemonių, kirpėjas sakė, kad su plaukais viskas tvarkoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 03, 21:48)

Aš, nors balinama, bet nelabai patarsiu, nes neatitinka mano plaukai apibūdinimų šių 4u.gif Nei sausi, nei veliasi... Šampūno kaip tik nesinori labai švelnaus, o balzamo Sante pilnai užtenka smile.gif Iš aliejų, tai kokosų - favoritas.
Atsakyti
Papasakokite ką naudojat kaklo/dekolte odai? Aš karts nuo karto kokosų aliejum pateplioju, galvoju gal reikia pradėti kažkaip labiau ir atsakingiau šita sritimi rupintis, nes ypač ryte tai dekolte srityje jau visokių raukšlelių matosi g.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Milduxs @ 2010 09 03, 23:08)
Papasakokite ką naudojat kaklo/dekolte odai? Aš karts nuo karto kokosų aliejum pateplioju, galvoju gal reikia pradėti kažkaip labiau ir atsakingiau šita sritimi rupintis, nes ypač ryte tai dekolte srityje jau visokių raukšlelių matosi  g.gif

Aš tą patį, ką ir veidui. Kai prisimenu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(meid @ 2010 09 03, 22:20)
O balzamus - Laveros mangų ir basic serijos.
aciuks.gif mangus atmeciau, nes merginos pasisake, kad suteikia purumo. Drauges plaukai ir taip labai issipute, tai ji tik glotninti nori ax.gif
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 03, 22:30)
Aš, nors balinama, bet nelabai patarsiu,
o balzamo Sante pilnai užtenka smile.gif Iš aliejų, tai kokosų - favoritas.
Zinau rolleyes.gif drinks_cheers.gif bande sante, bet dar kazko kito iesko, kad butu wow biggrin.gif
Atsakyti
Kažin kokiu tikslu į lūpų blizgį dedamas titano dioksidas? Any idea? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Milduxs @ 2010 09 03, 22:08)
Papasakokite ką naudojat kaklo/dekolte odai? Aš karts nuo karto kokosų aliejum pateplioju, galvoju gal reikia pradėti kažkaip labiau ir atsakingiau šita sritimi rupintis, nes ypač ryte tai dekolte srityje jau visokių raukšlelių matosi  g.gif

ačiū  4u.gif

Aš jau kuris laikas naudoju viską tą patį, ką ir veidui, jei veidui kaukę, tai ir dekolte, jei veidui kremą, tai ir dekolte tą patį. Pasiteisina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 03, 23:17)
Kažin kokiu tikslu į lūpų blizgį dedamas titano dioksidas? Any idea?  ax.gif
Apsaugai nuo UVB biggrin.gif ? Nesugalvoju kam daugiau. Apskritai, turiu jo ir nezinau kame daugiau galima panaudoti butu
Atsakyti