Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 71

Ieskoma viena kauniete prekei is Nimfali pirkti.I AZ -skubu !
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 03, 15:33)
Tikrai individualu... Man tai per daug apsunkino plaukus  4u.gif Jei kasdien plauti, tai ok, bet kai norisi kas porą dienų man, tai neišlaiko...  unsure.gif

Tai kuris čia labiau riebino? Druide ar Lavera?
Atsakyti
QUOTE(Dobiliukė @ 2010 09 03, 15:53)
Tai kuris čia labiau riebino? Druide ar Lavera?

Druide OP smile.gif
Laveros turėjau tik apelsinų - tiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 02, 22:59)
sorry už repliką, bet kažkokia Šaraškina kontora  blink.gif

Gerai, kad man su Biolander viskas OK buvo doh.gif ax.gif Tiesa, pirkau kazkur pries metus ir tikrai prisimenu, kad ten buvo galima pasirinkti siuntima i Lietuva ir kainavo nedaug-siuntimas kazkur 7 ar 8Lt buvo. Tiesa, ne viskas vyko taip jau sklandziai...kai susidejau prekes i krepseli, prisijungiau ir apmokejau, kita diena gavau laiska, kad jie mano siuntini supakavo, bet siuntimas kainuos daugiau, negu kad sumokejau, tad dar reikes pervesti siuntimo skirtuma. Tada as jiems labai maloniai ir graziai parasiau, kad jei buciau zinojus, jog man tiek siuntimas kainuos, galbut net nebuciau pirkus. Nes mokant uz prekes maciau kiek man kainuos siuntimas, tad man viskas tiko. Ir priduriau-jei jau neketinate man siusti prekiu, tai prasau grazinti pinigus. Tada jie atsiprase ir parase, kad visgi issius man prekes, nors ir savo saskaita. Tad man viskas gerai baigesi-savo prekes gavau ir labai greitai. Idomu ar siuntima i Lietuva nueme po patirties su manim? biggrin.gif g.gif Na, kad bent jau nebeleidzia pasirinkti, o reikia rasyti ir klausti kiek siuntimas kainuos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2010 09 03, 17:27)
Idomu ar siuntima i Lietuva nueme po patirties su manim? biggrin.gif  g.gif Na, kad bent jau nebeleidzia pasirinkti, o reikia rasyti ir klausti kiek siuntimas kainuos ax.gif

kad pas juos ten išvis viskas pertvarkyta iš esmės, tai kas ten žino biggrin.gif O su siuntimu tai nežinau, kodėl kitose šalyse išeina nebrangiai, o ten tiek daug... Man pačiai atrodė vienu momentu, kad mane išdūrinėja, tai nepatingėjau ir po of.PL pašto tinklapį pasikuisti, bet deja, nieko paguodžiančio nepamačiau.... sad.gif Kainos siuntimo tikrai didelės, ir tikrai jie mums abiems didžiąją dalį tų kaštų padengė smile.gif
Atsakyti
Man nuo OP šampūno plaukai greičiau susriebaluodavo unsure.gif

Gavau AO lūpų vazeliną, tai greitu metu išbandysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 09 03, 20:15)
Gavau AO lūpų vazeliną, tai greitu metu išbandysiu ax.gif

Aš šiandien irgi nusipirkau, su avietėm wub.gif
Atsakyti
Pašau pagalbos dėl kremo brandžiai odai. Ieškau savo mamai, kuri visiškai nesidomi ekologija, tad būtų puiku, jog ir kaina nesikandžiotų, kitu atveju ji pirks savo senąją chemiją doh.gif Už praeitą mokėdavo 80Lt, tad pageidautina, jog būtų bent jau ne brangesnis blush2.gif Ačiu wink.gif

Beje, nuspirkau Sante kondicionierių ir šiandien jau išbandžiau. Kol kas negaliu pasakyti nieko blogo (o su mano plaukais tai jau didelis pasiekimas lotuliukas.gif ). Žiūrėsiu, kaip po daugiau plovimų seksis... ax.gif
Atsakyti
Tika įsigijau AO lūpų blizgį. Spalvos tikrai labai super švelnios ir neturi nieko bendro su tuo, kaip atrodo tūbelėje... Man blizgesiai patinka tokie, kurie pašviesina lūpų spalvą. Tai nesuteikia jis tokio efekto, bet sumąsčiau užsitepti Nvey krempudros ant lūpų, o tada blizgį ir spalva gavosi tikrai graži smile.gif
Na o tos, kurios mėgsta švelnų lūpų paraudoninimą,neturėtų nusivilti ax.gif
Ir jis dar toks gana lengvokas, reikia nemažai tepti, kad matytųsi... Bet gal čia visi tokie natūralūs, aš lūpų nesidažau milijonas metų, tai nežinau...
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 03, 21:15)
Tika įsigijau AO lūpų blizgį

Hibisco, kur pirkai ir kiek mokėjai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 09 03, 20:23)
Hibisco, kur pirkai ir kiek mokėjai? ax.gif

Pirkau SP, mokėjau 24 su centais... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ritutsi @ 2010 09 03, 14:19)
OP ? Koks gamintojas? blush2.gif
Visi trumpiniai, naudojami temoje, surasyti pirmoje temos zinuteje
QUOTE(ritutsi @ 2010 09 03, 14:48)
Dar klausymelis...  Sis sampunas neriebina jums plaukucius?
Mano plauku saknys riebios, bet irgi tiko OP (siaip daug kam greiciau riebaluojasi. paskaityk blog'e, atsiliepimu yra apie daug produktu. blog'o nuoroda irgi pirmoj temos zinutej).
Dar pastebejau, kad po nakties plaukai atrodo geriau nei katik issiplovus (glotnesni ir pan.), bet kadangi mano plaukai labai ploni, dazniausiai po nakties jau tenka plauti norint svieziai atrodyti. Manau kiek storesniems plaukams butu pats tas.
QUOTE(Satura @ 2010 09 03, 15:03)
dėl riebinimo tai individualu. Mano plaukai riebūs, plaunu kasdien, tai man nėra geresnio už OP, nors kai pirmą kartą perėmiau jį iš vienos narės čia, nesitikėjau, kad tokiems plaukams pagal aprašymą tiks.
drinks_cheers.gif

Merginos, dar prasysiu patarti. Kreipiuosi i tas, kuriu plaukai sausi, gal bal,inami ir pan. Drauge paprase isrinkti balzama, kauke ir sampuna. Sampunas turetu gerai drekinti, o balzamas ir kauke, savaime aisku, turetu bti stipresni, kad sugebetu nuo balinimo nualintus plaukus bent kiek atgaivinti. Gal turite pacius paciausius favoritus? Nesinori visos nakties praleisti tyrinejimams, ieskojimams kas ir kaip, nes ne mano plauku tipas ir domiuosi tiesiog del drauges, tai gal jus greiciau atsakysit 4u.gif
Atsakyti