Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 71

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 09 03, 11:37)
Aha, čia jau aš pasistengiau blush2.gif Na, kolkas norėčiau išmėginti kremuką paakiams ir stiprinantį losjoną su dilgėlėm ir kofeinu plaukų šaknims. Kūno losjonai nedomina, dėl dušo želių ir šampūnų nesu tikra - galbūt kada nors g.gif

Iš Lavere aš esu turėjusi kūno losjoną nuo celiulito ir porą dušo gelių mėginukų - nu toks fantastiškas jausmas tepantis tuos produktus, iškart jaučiasi Kokybė iš didžiosios K wub.gif Kūno losjonas nerealiai giliai drėkina, o dušo gelis - su alavijų granulėm, kurias reikia įmasažuoti į odą ir jos ištirpsta. Kvapai - tobuli, galėčiau n iš eilės tūtelių sunaudoti, tik kaina atbaido ax.gif

O iš kur gauti? Nes pažiūrėjau, tiek Violey, tiek Biologisch yra tik veido linijos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 09 02, 22:25)

Dolphin, susitvarkiau 4u.gif

QUOTE(Rkatyte @ 2010 09 03, 10:26)
Man rasulo molis pats tai netiko, labai sausino odą, nors maišydavau su įvairiais aliejais prieš prausiant. Todėl ir įdomūs atsiliepimai  4u.gif

Prausiklis man nesausino, nors ir pats rasulas nesausina ax.gif
Atsakyti
Merginos, gal meginote Lavera basis sampunus? kokie atsiliepimai? Basis kondicionierius tai man nuostabus, o kaip sampunai?? turiu mangu wub.gif o idomu kaip Laveros basis sampunai??
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 03, 11:41)
kokios maždaug kainos ir kokie ten kvapai? wink.gif

Už losjoną 20 EUR mokėjau, dušo gelis keliolika kainavo... Kvapai hmm, tokie truputį į saldumą, ypač dušo gelis - priminė kažkokius saldainius iš darželio laikų smile.gif "Karvutė" ne "Karvutė"... Kūno losjonas dar plius citrusais dvelkia, labai daug ten EA prifarširuota.

QUOTE(Rkatyte @ 2010 09 03, 11:45)
O iš kur gauti? Nes pažiūrėjau, tiek Violey, tiek Biologisch yra tik veido linijos  g.gif

Vat aš irgi pastebėjau, kad dingo, net pačiam Lavere tinklalapyje neberodo tos linijos g.gif Šiaip Violey pirkau.

QUOTE(Nidulia @ 2010 09 03, 11:59)
Merginos, gal meginote Lavera basis sampunus?

Jie su ALS...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 03 rugsėjo 2010 - 11:06
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 09 03, 12:05)
linijos g.gif Šiaip Violey pirkau.
Jie su ALS...

oi, aciu, kad perspejai 4u.gif o Lavera mangu sampunas be ASL?
Dar klausimelis, gal galite pakomentuoti, ar labiau patiko laveros basis kondicionierius , ar Laveros mangu kondicionieriu>?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 09 03, 12:12)
oi, aciu, kad perspejai  4u.gif o Lavera mangu sampunas be ASL?
Dar klausimelis, gal galite pakomentuoti, ar labiau patiko laveros basis kondicionierius , ar Laveros mangu kondicionieriu>?

O kas tai ASL? blush2.gif
Atsakyti
Reikia kad ivertintumet:

Aqua, jojoba wax Peg-120 esters, xanthan gum, peg-40 hydrogenated castor oil, althaea officinalis (marshmallow) extract, symphytum officinale (comfley) extract, aloe barbadensis, betaine, prafum, phenoxyethanol, potassium sorbate, sodium benzoate, citric acid, benzyl salicylate, amyl cinnamal, linalool, hydroxycitronellal, eugenol, geraniol, citronellol, benzyl benzoate, limonene.
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 09 03, 12:05)
Už losjoną 20 EUR mokėjau, dušo gelis keliolika kainavo...

Jie su ALS...

už veido kremą jau pasvarstau, ar tiek mokėti (apie 20 EUR), ką jau kalbėti apie losjoną kūnui biggrin.gif Kaip tik tokį vieną žiūrinėju, bet kai pribaigsiu savo atsargas, tada ir mąstysiu smile.gif

ALS švelnesnis nei SLS, bet geriau jo nebūtų. Naturado anyžinis šampūnas su ALS, tai gražiais plaukais pasidžiaugiau lygiai dieną, vakar jau atrodė jie klaikiai po plovimo: pašiaudėję, kaip negyvi. TekilaSunrise gal matė smile.gif Ir vėl atsiprašau aš savo mylimo OP - nėra man už jį geresnio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 09 03, 11:59)
Merginos, gal meginote Lavera basis sampunus? kokie atsiliepimai? Basis kondicionierius tai man nuostabus, o kaip sampunai?? turiu mangu  wub.gif  o idomu kaip Laveros basis sampunai??

Turejau sampuna is basic sausiems plaukams. Labai nepatiko, labai vele plaukus.
Atsakyti
ziurineju Lavere paakiu kremus. Kainele tai doh.gif gal kuri meginote, ar verti tokiu pinigeliu?
Dar padekite apsispresti: Lavera mango kondiske ar basis?
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2010 09 03, 12:19)
Reikia kad ivertintumet:

pamatau PEG'us sudėtyje ir pati sau tokių prekių niekad neimu schmoll.gif

surfaktantas jojoba wax Peg-120 esters, chemine prasme atrodo kaip Polyethylene Glycol (120) Jojoba Acid/Alcohol. Peg-40 hydrogenated castor oil irgi su Polyethylene Glycol'iu. Phenoxyethanol ginčytinas konservantas. Kas čia per priemonė ir kokio gamintojo, jei ne paslaptis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 03, 12:28)
pamatau PEG'us sudėtyje ir pati sau tokių prekių niekad neimu  schmoll.gif

surfaktantas jojoba wax Peg-120 esters, chemine prasme atrodo kaip Polyethylene Glycol (120) Jojoba Acid/Alcohol. Peg-40 hydrogenated castor oil irgi su Polyethylene Glycol'iu. Phenoxyethanol ginčytinas konservantas. Kas čia per priemonė ir kokio gamintojo, jei ne paslaptis? smile.gif

Nu ir as tapati maniau del peg`u, tik isitikint norejau 4u.gif Cia galiuku serumas.
Priemone nesertifikuota, pavadinimu "naked style", atsirade nauji gaminiai kosmadose, droguose, kurie ant pakuotes skelbiasi "97% natural".

As beabejo sunaudosiu, nes nors visos kitos naudojamos priemones yra eko, bet vienintelis dalykas kurio negaliu atsisakyti tai priemone galiukams. O cia dar bent silikono nera.
Atsakyti