Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 71

QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 09 02, 15:45)
as esu turejusi pora siaip visai nieko tokie, lengvai geriasi, konsistensija tokie kaip pienelio, bet nera labai skysti, odele lieka labai svelni, gerai drekina smile.gif

Kokiu kvapu turejusi? Nes masina isbandyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 09 02, 19:08)
Aš turėjau du šampūnus parsisiuntus, losjoną kūnui ir priemonių veidui -mėginukų. Nė vienas turėtas produktas įspūdžio nepadarė blush2.gif Tiesiog man jie eiliniai, niekuo neišsiskiriantys produktai. Tik tiek, kad malonaus kvapo, konsistencijos, bet vertinant poveikį - man nedarė jokio..nemačiau nei plaukų, nei odos pokyčių..nei į blogąją pusę, nei į gerąją..
Va ką bandžiusi:

Ta pati jau galiu pasakyti ir as- nesuzavejo ir manes NeoBio...Nelabai ka buvau bandziusi be jo pradzioje- tai tuo metu sakyciau neblogai, bet kai dabar jau teko isbandyti ir to, ir ano, ir ketvirto ir desimto- tai NeoBio tikrai eiliniai, jokio paveikio nedarantys mano odai produktai- nieko blogo, bet nieko ir gero- o dar tas "Nivea" susigerimo jausmas man vistik pas ji yra- man primena ta krema nuo senu laiku... Paakiams dar kartais patepu- bet man atrodo, kad nuo kitu priemoniu, paakiai ir aplamai pati oda daug geriau jauciasi...
O Lavere svajociau isbandyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 09 02, 16:25)
Esu ju turejus prausikli, pylinga-kauke apie kuria jau kazkada rasiau ir dar geli ar kazka pan. nuo spuogeliu.
Prausiklis siaip buvo gana malonus, bet toki galima labai sekmingai ir paciai susimakaluoti, gal net geresni. Is esmes, ten rasulo molis sumaisytas su skysciu (reik ziuret, kas ten pagal sudeti) ir eteriniu, gal dar kazko, jau nebepamenu. Tai sakau, namu salygomis galima dar labiau paturbinti smile.gif

Man rasulo molis pats tai netiko, labai sausino odą, nors maišydavau su įvairiais aliejais prieš prausiant. Todėl ir įdomūs atsiliepimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 03, 09:25)
Ta pati jau galiu pasakyti ir as- nesuzavejo ir manes NeoBio...Nelabai ka buvau bandziusi be jo pradzioje- tai tuo metu sakyciau neblogai, bet kai dabar jau teko isbandyti ir to, ir ano, ir ketvirto ir desimto- tai NeoBio tikrai eiliniai, jokio paveikio nedarantys mano odai produktai- nieko blogo, bet nieko ir gero- o dar tas "Nivea" susigerimo jausmas man vistik pas ji yra- man primena ta krema nuo senu laiku... Paakiams dar kartais patepu- bet man atrodo, kad nuo kitu priemoniu, paakiai ir aplamai pati oda daug geriau jauciasi...
O Lavere svajociau isbandyti  rolleyes.gif

Aišku, pagalvojau, kad jie visai nieko, nes prieš kurį laiką, berods Ernesin, labai gyrė paakių kremuką su vyšniom. Tai gal čia tik šiaip pavienis nusisekęs produktas.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 03, 10:27)
Aišku, pagalvojau, kad jie visai nieko, nes prieš kurį laiką, berods Ernesin, labai gyrė paakių kremuką su vyšniom. Tai gal čia tik šiaip pavienis nusisekęs produktas....  ax.gif

Ir ne tik Ernesin, labai daug kam patinka tas paakiu kremas.Patiko ir man kai isigijau! Bet as nematau jokio poveikio, panaudojus ji ilgeliau- tiesiog man jis eilinis kremukas- bet tikrai merginos labai puikiu atsiliepimu apie ji yra prirase.Gal ir verta isbandyti mirksiukas.gif Juk puikiai matom, kas vienai tinka puikiausiai, kitai visiskai ne...
As NeoBio lyginu pvz. su Aquabio kremu - tai nera ka lyginti- mano oda tiesiog svyti nuo Aquabio!
Lyginu su neroliu- nera ka lyginti nei is tolo- nuo nerolio mano oda pagaliau atgavo sveika odos spalva ,neisbalusi, kazkokia susilyginusi bigsmile.gif !
Cia lyginu dabar tik tai, ka siuo metu naudoju veidui.

Atradimas. Esu kazkada kai uzsakinejau rugiageliu hidrolata skaiciusi, jog juo tinka plauti akis g.gif . Keistai taip... Siuo metu mano darbo tempas ir ritmas yra pats didziausias koki tik atsimenu( isejo vienas zmogus, paliko mane viena..) , dirbu siuo metu uz visus viena.Po triju savaiciu tokios itampos, as jau ryte tik prabudus negaliu pakesti akiu skausmo... ir be abejo galvos tuo paciu... Tai ka noriu pasakyti - plaunu , purskalioju tas akis rugiageliu hidrolatu - lasiukus tik siandien sugebejau homeopatinius nusipirkti- bet zinokit kaip gera po to hidrolato akims bigsmile.gif ! Labai noriu juo praustis akis, as dar prisipurskiu i jas, visaip kaip ten prasiplaunu- nu man super! Purksti hidrolata i akis mazu maziausiai keista biggrin.gif , bet tikrai gera kazkaip palieka...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 03 rugsėjo 2010 - 09:40
panos, bet ar nepamenat, kaip kažkuri iš čia esančių įvertino NeoBio produkciją kažkada? Kad sudėtys gan vienodos ir skurdokos, tik kvapų įvairovė ir skanumas yra didelis. Tai nėra ko ir tikėtis, kad stebuklus ant veido darys 4u.gif
Atsakyti
Dėl NeoBio išsiaiškinau,- jei verta bandyti, tai pienelį kūnui ax.gif

Po Rasmos pasisakymo, užsimaniau kažko iš Lavere bigsmile.gif einu žiūrėti ax.gif

O pati galiu pagirti Flora d‘Essarts serumą-kremą (Nimfalis), tai vakar dar susigundžiau nusipirkti ir jų kremą-kaukę, - kas gerai, jie yra ir po 15 ml išfasuoti, tada ir kaina labai padori gaunasi (su 35% nuolaida kainuoja 17,55).
Atsakyti
aga, cia tikrai su ta lavera sugundet, gal ir as ka sau pritaikyciau ax.gif
Papildyta:
Flora d‘Essarts serumą-kremą oi oi oi kokia kaina -210lt blink.gif
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 09 03, 11:17)
aga, cia tikrai su ta lavera sugundet, gal ir as ka sau pritaikyciau ax.gif

Lavere 4u.gif Ne Lavera, o Lavere smile.gif
Ne pigu Lavere- kainos ne kaip Lavera smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 03 rugsėjo 2010 - 10:20
QUOTE(Rkatyte @ 2010 09 03, 10:56)
O pati galiu pagirti Flora d‘Essarts serumą-kremą (Nimfalis), tai vakar dar susigundžiau nusipirkti ir jų kremą-kaukę, - kas gerai, jie yra ir po 15 ml išfasuoti, tada ir kaina labai padori gaunasi (su 35% nuolaida kainuoja 17,55).

QUOTE(pilveliukas @ 2010 09 03, 11:18)
Flora d‘Essarts serumą-kremą  oi oi oi kokia kaina -210lt blink.gif

įsiskaityk, ką Rkatytė parašė apie kiekius wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 03, 10:37)
panos, bet ar nepamenat, kaip kažkuri iš čia esančių įvertino NeoBio produkciją kažkada? Kad sudėtys gan vienodos ir skurdokos, tik kvapų įvairovė ir skanumas yra didelis.

Aha, čia jau aš pasistengiau blush2.gif Na, kolkas norėčiau išmėginti kremuką paakiams ir stiprinantį losjoną su dilgėlėm ir kofeinu plaukų šaknims. Kūno losjonai nedomina, dėl dušo želių ir šampūnų nesu tikra - galbūt kada nors g.gif

Iš Lavere aš esu turėjusi kūno losjoną nuo celiulito ir porą dušo gelių mėginukų - nu toks fantastiškas jausmas tepantis tuos produktus, iškart jaučiasi Kokybė iš didžiosios K wub.gif Kūno losjonas nerealiai giliai drėkina, o dušo gelis - su alavijų granulėm, kurias reikia įmasažuoti į odą ir jos ištirpsta. Kvapai - tobuli, galėčiau n iš eilės tūtelių sunaudoti, tik kaina atbaido ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 09 03, 11:37)
Aha, čia jau aš pasistengiau blush2.gif

Kvapai - tobuli, galėčiau n iš eilės tūtelių sunaudoti, tik kaina atbaido ax.gif

man irgi atrodė, kad ten tu buvai, tik bijojau pripainioti tave į šitą aferą ax.gif

kokios maždaug kainos ir kokie ten kvapai? wink.gif
Atsakyti