QUOTE(Hibisco @ 2010 09 03, 10:27)
Aišku, pagalvojau, kad jie visai nieko, nes prieš kurį laiką, berods Ernesin, labai gyrė paakių kremuką su vyšniom. Tai gal čia tik šiaip pavienis nusisekęs produktas....
Ir ne tik Ernesin, labai daug kam patinka tas paakiu kremas.Patiko ir man kai isigijau! Bet as nematau jokio poveikio, panaudojus ji ilgeliau- tiesiog man jis eilinis kremukas- bet tikrai merginos labai puikiu atsiliepimu apie ji yra prirase.Gal ir verta isbandyti
Juk puikiai matom, kas vienai tinka puikiausiai, kitai visiskai ne...
As NeoBio lyginu pvz. su Aquabio kremu - tai nera ka lyginti- mano oda tiesiog svyti nuo Aquabio!
Lyginu su neroliu- nera ka lyginti nei is tolo- nuo nerolio mano oda pagaliau atgavo sveika odos spalva ,neisbalusi, kazkokia susilyginusi
!
Cia lyginu dabar tik tai, ka siuo metu naudoju veidui.
Atradimas. Esu kazkada kai uzsakinejau rugiageliu hidrolata skaiciusi, jog juo tinka plauti akis
. Keistai taip... Siuo metu mano darbo tempas ir ritmas yra pats didziausias koki tik atsimenu(
isejo vienas zmogus, paliko mane viena..) , dirbu siuo metu uz visus viena.Po triju savaiciu tokios itampos, as jau ryte tik prabudus negaliu pakesti akiu skausmo... ir be abejo galvos tuo paciu... Tai ka noriu pasakyti - plaunu , purskalioju tas akis rugiageliu hidrolatu - lasiukus tik siandien sugebejau homeopatinius nusipirkti- bet zinokit kaip gera po to hidrolato akims
! Labai noriu juo praustis akis, as dar prisipurskiu i jas, visaip kaip ten prasiplaunu- nu man super! Purksti hidrolata i akis mazu maziausiai keista
, bet tikrai gera kazkaip palieka...