Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 71

QUOTE(Rasma @ 2010 09 02, 18:56)
Iš 'serumų' laaabai nustebino gerąja prasme "Lavere"..brangus rūpužke, bet tikrai dar pirksiu ax.gif Kvapas wub.gif Poveikis wub.gif Nors skirtas odai +25..dabar

Ale tu pati esi rupuzike smile.gif jau taip graziai ir viliojanciai parasai, kad is karto uzsimanau 4u.gif
o apie koki Lavere seruma cia giriesi??
Kai atleksiu deziuko, gal net ir parodysi? ax.gif
Atsakyti
Agnuta, Tavo pasto dezute pilna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 09 02, 17:56)
Iš 'serumų' laaabai nustebino gerąja prasme "Lavere"..brangus rūpužke, bet tikrai dar pirksiu ax.gif Kvapas wub.gif Poveikis wub.gif Nors skirtas odai +25..dabar
http://www.naturesbe...p...33a&start=1
Dabar užsisakius 'rausvosios linijos' analogą, kur odai +35 smile.gif

Šitiems - nėra žodžių cool.gif Tobula mano odai:
http://www.naturesbe...p...33a&start=1 (+35 odai)
http://www.naturesbe...p...33a&start=1
(+45 odai  - bandžiau tik vieną ampulytę ax.gif )

"Lavere" kol kas man pačiausia..nurungė "Aquabio", o "Neobio" išvis manęs nesužavėjo blush2.gif

O "Suki" domina jau labai labai senai, bet kažko sulaiko nuo pirkinio bobiška nuojauta..kitaip negaliu to pavadinti g.gif
Irgi nustebinęs (kažkodėl prasudamąsi pagalvojau apie Hauschka CC, tik Cattier man toks 'liesesnis' smile.gif ): http://www.ekopievos...77/category/21/
Labai labai švelnus..man jis į šveitiklį net nepanašus ax.gif

Nature's best nuorodos neatsidaro unsure.gif
Atsakyti
[quote=Rasma,2010 09 02, 18:56]

o koks cia serumas? gal nuoroda gali imesti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 09 02, 18:40)
O ką rašo tame popierėlyje, kurį kartu atsiuntė? unsure.gif

Cia kazkokia painiava isivele, nes pirma padariau uzsakyma, su ta suma, kuria turejau sumoketi, buvau nukreipta i savo internetines bankininkystes puslapi ir patvirtinima gavau, kad mokejimas atliktas, o paskui idomumo delei as paziurejau, kiek siuntimas butu kainaves kai isikeli maziau megineliu, bet as nebaigiau uzsakymo, nepriejau iki tos vietos ir jie kazkodel man uzskaite butent si uzsakyma g.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2010 09 02, 22:48)
Cia kazkokia painiava isivele, nes pirma padariau uzsakyma, su ta suma, kuria turejau sumoketi, buvau nukreipta i savo internetines bankininkystes puslapi ir patvirtinima gavau, kad mokejimas atliktas,  o paskui idomumo delei as paziurejau, kiek siuntimas butu kainaves kai isikeli maziau megineliu, bet as nebaigiau uzsakymo, nepriejau iki tos vietos ir jie kazkodel man uzskaite butent si uzsakyma g.gif

Tikri bambukai, siunčia prekes neišsinagrinėję mokėjimo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2010 09 02, 22:48)
paskui idomumo delei as paziurejau, kiek siuntimas butu kainaves kai isikeli maziau megineliu, bet as nebaigiau uzsakymo, nepriejau iki tos vietos ir jie kazkodel man uzskaite butent si uzsakyma g.gif

sorry už repliką, bet kažkokia Šaraškina kontora blink.gif Biolander puslapyje buvau pasirinkusi mokėjimą banko pavedimu, bet sąskaitos neapmokėjau. Paskui buvo dar vienas užsakymas, kurio apgalvotai neapmokėjau, nes tiesiog dėl sistemos ypatumų (už nemažą pirkimą) anuliavo man siuntimo kaštus, nes sistema manė, kad pristatymas vietinis, t.y. Lenkijoje. Sugalvojau schemą, kaip viską apmokėti, kad abi pusės būtų patenkintos, parašiau jiems laišką. Jie dar kartą persitikrino parašydami man, už ką konkrečiai apmokėta ir kuriuos užsakymus vykdyti ir nesuklydo nė trupučio. Kai įsivaizduoju, kad apimtys jų darbo nepalyginamai intensyvesnės nei MM smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 02, 22:59)
sorry už repliką..

Čia vadinasi "Neatlaikė Saturos nervai" laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 09 02, 22:53)
Tikri bambukai, siunčia prekes neišsinagrinėję mokėjimo rolleyes.gif

Na, vis dar labai tikiuosi, kad sureaguos jie, nes visa diena kol kas tyla.

Dar isbandziau Weledos Skin food kremuka. Jis kaip ir kunui, bet tinkamas naudoti ir rankoms, alkunems, kulnams, labai issausejusioms vietoms. Tikrai primaitina ogogo, mb rankos atvesus orams buna labai issauseja, niekas nepadeda, bandysim si.
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 09 02, 22:59)
sorry už repliką, bet kažkokia Šaraškina kontora  blink.gif Biolander puslapyje buvau pasirinkusi mokėjimą banko pavedimu, bet sąskaitos neapmokėjau. Paskui buvo dar vienas užsakymas, kurio apgalvotai neapmokėjau, nes tiesiog dėl sistemos ypatumų (už nemažą pirkimą) anuliavo man siuntimo kaštus, nes sistema manė, kad pristatymas vietinis, t.y. Lenkijoje. Sugalvojau schemą, kaip viską apmokėti, kad abi pusės būtų patenkintos, parašiau jiems laišką. Jie dar kartą persitikrino parašydami man, už ką konkrečiai apmokėta ir kuriuos užsakymus vykdyti ir nesuklydo nė trupučio. Kai įsivaizduoju, kad apimtys jų darbo nepalyginamai intensyvesnės nei MM smile.gif

As tau pilnai pritariu, dar masciau issibandzius gal dideli kieki sakytis, bet dabar visai nebekyla ranka to daryti, noris ieskotis kitu variantu.
Atsakyti
Merginos, gal kuri pakoordinuotumet traukinuka ... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 09 02, 16:32)
o cia ant mano akies..  Hauschkos seseliai ir Anemarie Borlind tusas..
user posted image

Na, bet jau blakstienų grožis! Nenuostabu, kad Tau tinka bet koks tušas, nes nei ilginimo, nei storinimo nereikia.
O mano blakstienoms reikia ir to, ir to, nes dievulis neapdovanojo verysad.gif ir dėl to niekaip nesugalvoju koks čia tušas man geriau tiktų (aišku už padorią kainą).
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 09 02, 23:00)
Čia vadinasi "Neatlaikė Saturos nervai" laugh.gif

bet kam gali atlaikyti, skaitant tokias nesąmones? biggrin.gif Tu irgi prisidėjai prie nepasitikėjimo jais tongue.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2010 09 02, 23:06)
visa diena kol kas tyla.

gal dėl visa ko pasvarstyk ir kitas galimybes 4u.gif g.gif
Atsakyti