Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 71

QUOTE(Palomina @ 2010 09 02, 16:32)
stai.. radau foto (kazkada kosmetikos krepseli kai fotografavau)..
user posted image
o cia ant mano akies..  Hauschkos seseliai ir Anemarie Borlind tusas..
user posted image

ACIUUUUUUUUU 4u.gif labai graziai atrodo, butent kazko tokio neutralaus ir ieskau rudeniui/ziemai bigsmile.gif o sakyk ne kieti jie? kiek jie LT kastuoja? ieskau db va niekur nete nerandu pigiau ju verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 09 02, 16:36)
Labai graziai tie seseliai atrodo wub.gif

tikrai grazios spalvytes.. ir kas puikiausia, kad visas jas panaudoju.. nes paprastai buna, kad is paletes buna bent viena visai netinkama.. o cia visos tinka..

QUOTE(Hibisco @ 2010 09 02, 16:36)
Būtų įdomu, o jei dar receptukus įdėtum  bigsmile.gif

tai jau taip.. su viskuo butu smile.gif

QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 09 02, 16:40)
ACIUUUUUUUUU 4u.gif labai graziai atrodo, butent kazko tokio neutralaus ir ieskau rudeniui/ziemai bigsmile.gif o sakyk ne kieti jie? kiek jie LT kastuoja? ieskau db va niekur nete nerandu pigiau ju verysad.gif

mokejau 100 lt Zalia zalia.. pirkau kovo pradzioj..
seseliai tai seip truputi kietoki, lyginant su pvz kokiu Dior'u..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 09 02, 16:44)
mokejau 100 lt Zalia zalia.. pirkau kovo pradzioj..
seseliai tai seip truputi kietoki, lyginant su pvz kokiu Dior'u..

o lyginant su hauschkos solo seseliukais? sie kietesni? nes anie pats tas thumbup.gif
Atsakyti
Palomina, gražu labai! Ypač, kad matiniai faina. smile.gif O dėl blogo, aišku sukurk, tavo vaizdinė medžiaga visuomet gerai pateikta. Tai manau atsirastų besidominčių auditorija wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2010 09 02, 16:50)
Palomina, gražu labai! Ypač, kad matiniai faina.  smile.gif 
Mane matiniai irgi veza karsta.gif biggrin.gif tik brangoki doh.gif gal kur po uzsienio pard. palandzioti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 02, 16:57)
  tik brangoki doh.gif gal kur po uzsienio pard. palandzioti g.gif

as intensyviai ju ieskojau pigiau, bet niekur nerandu isskyrus ebay, bet pardavejas nesiuncia i LT doh.gif

Merginois noriu pasidaryti plaukuciams kad saknims pastiprinti puskaliuka smile.gif mastau imti rosmarinu hidrolata bei ea, kuo dar galeciau paturbinti kad saknis stiprintu, skatintu augima, bet neriebintu, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 09 02, 16:47)
o lyginant su hauschkos solo seseliukais? sie kietesni? nes anie pats tas thumbup.gif

negaliu palyginti, nes dr.H solo seseliu niekad nebandziau blush2.gif

QUOTE(Amarcord @ 2010 09 02, 16:50)
Palomina, gražu labai! Ypač, kad matiniai faina.  smile.gif  O dėl blogo, aišku sukurk, tavo vaizdinė medžiaga visuomet gerai pateikta. Tai manau atsirastų besidominčių auditorija wink.gif

QUOTE(Etama @ 2010 09 02, 16:57)
Mane matiniai irgi veza karsta.gif  biggrin.gif  tik brangoki doh.gif gal kur po uzsienio pard. palandzioti g.gif

tikrai thumbup.gif bet kartais uzsinori ir ne vien matiniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 09 02, 17:01)
as intensyviai ju ieskojau pigiau, bet niekur nerandu isskyrus ebay, bet pardavejas nesiuncia i LT doh.gif

Žinau, kas už 50 lt. parduoda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 09 02, 16:14)
Ka manot, ar verta susikurti blog'a ir det ten savo kosmetikos gaminimo  eksperimentus?  g.gif  ax.gif

Tikrai verta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 09 02, 17:01)
Merginois noriu pasidaryti plaukuciams kad saknims pastiprinti puskaliuka smile.gif mastau imti rosmarinu hidrolata bei ea, kuo dar galeciau paturbinti kad saknis stiprintu, skatintu augima, bet neriebintu, aciu 4u.gif
Zinok kartais ir tie pardavejai sutinka atsiusti, reikia jiems parasyti asmenini laiskuti bigsmile.gif
Hmm, fitokeratinai, b5 gal? Arbatmedis gal dar koks, net nezinau. Mane irgi domina tas pats, tai veliau prisedusi paziuresiu ka turiu susikonspektavus ar pan., galesiu parasyti drinks_cheers.gif del riebinimo tik aisku negaliu garantuoti, ko dar nesu bandziusi. Silikonas tai man suglotnino gerokai plaukus, kai naudojau saknims, sakyciau ir susiriebalavo greiciau ax.gif galima ir nuoviru pasidaryti zoleliu-dilgeliu ar pan.
QUOTE(Palomina @ 2010 09 02, 17:03)
tikrai  thumbup.gif  bet kartais uzsinori ir ne vien matiniu  biggrin.gif
ai man tai tik po antakiu ar vidiniam akies kamputyje, nes vokai siek tiek uzkrite, kazkaip blizgus nelabai ziurisi man paciai ax.gif
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 02, 17:07)
Žinau, kas už 50 lt. parduoda  4u.gif
Naujus? kaip taip pigiai blush2.gif
Atsakyti
Pamąsčiau, kad turbūt nesu pasidalinusi, kad šiuo metu esu patenkinta alverde lūpų pieštuku, štai toks, neblogai issilaiko, toks riebaliukas, kaip tik vesesniams orams, nedziovina, tikrai nesigailiu iskeitus i eco lupu balzama, kuris man irgi tipo ir patiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 02 rugsėjo 2010 - 17:01
QUOTE(linutiaaa @ 2010 09 02, 14:13)
Na, ka Magic Minerals greitai sukasi, uzsisakiau ir as megineliu pudru, nu bet kiekiai tai  biggrin.gif as, kai pripratus prie EM meginuku, tai cia vienam kartui vos ne doh.gif  na, bet ko tiketis, kai pilna kaina nera labai maza. Dar primaise man uzsakyma, sumokejau daugiau, atsiunte uz maziau, zodziu doh.gif
Kokias spalvas užsisakei? mirksiukas.gif
JO rolleyes.gif Čia tada man dar su jais pasisekė ax.gif

QUOTE(Ayaan @ 2010 09 02, 15:12)
Panešimas nuo Nimfali:

Tik rugsėjo 2 ir 3 dienomis, visam Nimfali asortimentui 35% nuolaida.

Tik Madoj ar ir Panoramoj? smile.gif
Atsakyti