Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 71

QUOTE(Hibisco @ 2010 09 02, 15:34)
4u.gif
Klausiu, nes noriu įsigyti natur šešėlius, o daugumoje int puslapių būtent šiuos siūlo...

o apie Hauschkos seselius negalvoji? as turiu ta keturiu spalvu palete tai labai patenkinta esu..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 09 02, 16:04)
o apie Hauschkos seselius negalvoji? as turiu ta keturiu spalvu palete tai labai patenkinta esu..

Tokio tipo turi? user posted image

O tau apskritai šešėliai gerai laikosi, ar jei prastesni, tai subėga?
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 09 02, 15:04)

Galvoju, bet norėjau pigiau prasisukt. Jei niekas labai nesupeiktų smile.gif O šiaip žinau, atsimenu tavo komentarus, kad jie labai smagūs. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2010 09 02, 16:06)
Tokio tipo turi?

O tau apskritai šešėliai gerai laikosi, ar jei prastesni, tai subėga?

Taip, tokie..

As seniau nelabai dazydavausi seseliais.. o jei pasidazydavau tai nesvarbu nuo kainos vistiek kazkiek subega.. Tokios akys biggrin.gif
Hauschka laikosi man kaip ir visi seseliai, bet buna kartais ilgiau issilaiko, o kartais ir trumpiau.. priklauso nuo to kuo veida pudravau biggrin.gif

QUOTE(Hibisco @ 2010 09 02, 16:06)
Galvoju, bet norėjau pigiau prasisukt. Jei niekas labai nesupeiktų  smile.gif O šiaip žinau, atsimenu tavo komentarus, kad jie labai smagūs.  smile.gif

as tai apie LL seselius pamastau bigsmile.gif pakankamai normali kaina sakyciau..

---------
Ka manot, ar verta susikurti blog'a ir det ten savo kosmetikos gaminimo eksperimentus? g.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 02 rugsėjo 2010 - 15:20
QUOTE(Palomina @ 2010 09 02, 16:14)
Taip, tokie..
Hauschka laikosi man kaip ir visi seseliai, bet buna kartais ilgiau issilaiko, o kartais ir trumpiau.. priklauso nuo to kuo veida pudravau  biggrin.gif
as tai apie LL seselius pamastau  bigsmile.gif   pakankamai normali kaina sakyciau..

Palomina buk gerute imesk realia ju nuotraukyte 4u.gif Kazi jie tikru pilkai/melynoms akims? ax.gif
Kokia ju kaina LT? Idomu iskur butu ju galima rasti pigiau, nes pagrindiniuose traukinukuose ju nera verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramintėlė 25: 02 rugsėjo 2010 - 15:21
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 09 02, 16:20)
Palomina buk gerute imesk realia ju nuotraukyte 4u.gif  Kazi jie tikru pilkai/melynoms akims? ax.gif
Kokia ju kaina LT? Idomu iskur butu ju galima rasti pigiau, nes pagrindiniuose traukinukuose ju nera verysad.gif

realia foto, tai cia ant savo akiu?
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 09 02, 16:21)
realia foto, tai cia ant savo akiu?

ju paciu, o jei turi ir kaip ant akyciu atrodo 4u.gif aciu labai
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2010 09 02, 14:13)
Na, ka Magic Minerals greitai sukasi, uzsisakiau ir as megineliu pudru, nu bet kiekiai tai  biggrin.gif as, kai pripratus prie EM meginuku, tai cia vienam kartui vos ne doh.gif  na, bet ko tiketis, kai pilna kaina nera labai maza. Dar primaise man uzsakyma, sumokejau daugiau, atsiunte uz maziau, zodziu doh.gif

unsure.gif as vis tik irgi surizikavau ir uzsisakiau keleta meginuku makiazo pagrindo ar kaip ten vadinasi ir vienus seselius, bet tikiuosi, kad su uzsakymu viskas bus gerai.

QUOTE(Rkatyte @ 2010 09 02, 15:24)
Gal yra bandžiųsių ką nors iš alva Naturkosmetik Rhassoul serijos - pienelį, prausiklį ar pan. Rašo, kad jie tinkami mišriai odai. Būtų labai įdomu atsiliepimai, jei yra bandžiųsių  4u.gif

Esu ju turejus prausikli, pylinga-kauke apie kuria jau kazkada rasiau ir dar geli ar kazka pan. nuo spuogeliu.
Prausiklis siaip buvo gana malonus, bet toki galima labai sekmingai ir paciai susimakaluoti, gal net geresni. Is esmes, ten rasulo molis sumaisytas su skysciu (reik ziuret, kas ten pagal sudeti) ir eteriniu, gal dar kazko, jau nebepamenu. Tai sakau, namu salygomis galima dar labiau paturbinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 02, 16:06)
Galvoju, bet norėjau pigiau prasisukt. Jei niekas labai nesupeiktų  smile.gif O šiaip žinau, atsimenu tavo komentarus, kad jie labai smagūs.  smile.gif

Jei ką, žinau, kas Hauschkos tokius rudus šešėlius pigiau parduoda. Brūkšteltum į až, duočiau kontaktus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 09 02, 16:22)
ju paciu, o jei turi ir kaip ant akyciu atrodo 4u.gif aciu labai

stai.. radau foto (kazkada kosmetikos krepseli kai fotografavau)..
user posted image

o cia ant mano akies.. Hauschkos seseliai ir Anemarie Borlind tusas..
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 09 02, 16:32)
o cia ant mano akies..  Hauschkos seseliai ir Anemarie Borlind tusas..

Labai graziai tie seseliai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 09 02, 15:14)
Ka manot, ar verta susikurti blog'a ir det ten savo kosmetikos gaminimo  eksperimentus?  g.gif  ax.gif

Būtų įdomu, o jei dar receptukus įdėtum bigsmile.gif
Atsakyti