Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 71

Budama didi Lakshmi gerbėja noreciau išbandyti ju blizgesi.

Gal kas gali pakomentuoti sudeti. Tas Parfum, jei kosmetika sertifikuota, tai jis kazkoks naturalus?

Castor oil, Oleic/linoleic/linolenic polyglycerides, candelilla cera (Wax), Prunus armeniaca (Apricot) kernel oil, Tocopherol, Vitis vinifera (Grape) seed oil, Pogamia glabra (Karanja) seed oil, Rosa rubiginosa seed oil, Argania spinosa (Argan) oil, Prunus amygdalus dulcis (Sweet almond) oil, Parfum.
Atsakyti
QUOTE(prokruste @ 2010 09 02, 13:22)
Gal kas gali pakomentuoti sudeti. Tas Parfum, jei kosmetika sertifikuota, tai jis kazkoks naturalus?

Nebūtinai. Kai kuriuose eko produktuose galima rasti sintetinį parfumą.
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 02, 13:22)
Skaitau sudėtį ir nesuprantu, kas šiame prausiklyje atlieka pačią prausimo funkciją...  g.gif  rolleyes.gif

aliejai ir augalai (ramuneles).. aliejai duoda slydimo (+ ten kaip raso pamaitina oda ir t.t.), o augalai pasveicia oda.. na, cia mano toks pamastymas doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Oi dar ne viska nukopinau doh.gif

May contain: CI77891, CI77491,CI77492,CI77499, CI75300,CI77510

siame puslapyje http://www.cosmetics...17859/CI_77492/ bandziau visus paziureti, tai nelabai supratau. pvz CI 77492 gali buti ir kenksingas ir ne.
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 09 02, 12:20)
Bandyk ir rašyk įspūdžius smile.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Palomina @ 2010 09 02, 13:31)
aliejai ir augalai (ramuneles).. aliejai duoda slydimo (+ ten kaip raso pamaitina oda ir t.t.), o augalai pasveicia oda.. na, cia mano toks pamastymas  doh.gif  biggrin.gif

Šveitimą kaip suprantu duoda hibiscus flower, bent jau taip supratau is aprašymo. Jis toks aliejinis turėtų būt, ne?
Atsakyti
QUOTE(prokruste @ 2010 09 02, 13:35)

pagal si psl Hauschkos seseliai irgi brudas, netgi radau vienus Dior kurie geresni pagal sudeti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 02, 13:07)
lotuliukas.gif
O nenori darytis kremo pagrindu? ta prasme su emulsikliu smile.gif nera gi sunku 4u.gif

o kaip ka daryti, ka deti, po ko, kuri ingridienta, kokiu santykiu ir t.t domintu ir mane tada gal rysciausi ir as pasigaminti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 09 02, 13:43)
drinks_cheers.gif
Šveitimą kaip suprantu duoda hibiscus flower, bent jau taip supratau is aprašymo. Jis toks aliejinis turėtų būt, ne?

na taip ramuneles ir hibiscus.. ten gal kablelio nepadejo tai as pagalvojau kad ten tokia ramuneliu rusis - matricaria chamomilla (blue chamomile) hibiscus flower. g.gif
aha aliejinis..
jau galvoju vakare kazka susichimicinti del idomumo doh.gif lotuliukas.gif tik nesugalvoju kokiu augaliuku pridet.. nieko gero neturiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(prokruste @ 2010 09 02, 13:35)

Anglies oksidas kenksmingas nebent įkvėpus jį dideliais kiekiais.

Jau buvo šitoje temoje anksčiau diskutuota, kad neverta gaišti savo laiko ir apskritai naudotis ta cosmeticsdatabase, todėl kad jų įvertinimai neatitinka tiesos smile.gif Nemažai sintetinių ingredientų pas juos yra žymimi kaip unknown, o tai reiškia, kad kelia reitingą nenatūralioms priemonėms. Be to, daugumą natūralių ingredientų jie vertina žemais balais dėl alergijos rizikos.
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 09 02, 13:48)
o kaip ka daryti, ka deti, po ko, kuri ingridienta, kokiu santykiu ir t.t domintu ir mane tada gal rysciausi ir as pasigaminti rolleyes.gif
cia aprasytas visas gamybos procesas:) o ka deti.. tai kazkoki norima alieju, sezamu pvz. ar ir kokosu imaisyti, emulsini vaska, jei norisi-silikono kazkiek ir hidrolata ar distiliuota vand. Siulau gamintis maza kieki, kad ir 15ml. iseigoje, jei nesigaus-nebus gaila ismesti (nors pas mane nebuna tokio varianto kaip "nesigavo" biggrin.gif , jei nesusijungia ar pan., sutepu kaip kauke ir tiek, uztat darau mazus kiekius, kad blogiausiu atveju sunaudociau per viena karta kaip kauke)
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 09 02, 14:01)
Jau buvo šitoje temoje anksčiau diskutuota, kad neverta gaišti savo laiko ir apskritai naudotis ta cosmeticsdatabase, todėl kad jų įvertinimai neatitinka tiesos smile.gif Nemažai sintetinių ingredientų pas juos yra žymimi kaip unknown, o tai reiškia, kad kelia reitingą nenatūralioms priemonėms. Be to, daugumą natūralių ingredientų jie vertina žemais balais dėl alergijos rizikos.

Tuomet viskas aisku kodel pagal juos Dior geriau nei Hauschka lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, ka Magic Minerals greitai sukasi, uzsisakiau ir as megineliu pudru, nu bet kiekiai tai biggrin.gif as, kai pripratus prie EM meginuku, tai cia vienam kartui vos ne doh.gif na, bet ko tiketis, kai pilna kaina nera labai maza. Dar primaise man uzsakyma, sumokejau daugiau, atsiunte uz maziau, zodziu doh.gif
Atsakyti