Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 71

QUOTE(Satura @ 2010 09 02, 08:55)
Man atrodo, kad jau senokai ji procedūroms tik Argital naudoja, Hauschkos nebe smile.gif

Žinok naudoja ir Hauschka, mačiau turi ten visko išsistačius, gal tiesiog Argitalį labiau promotinti apsimoka, plius pasirinkimas didesnis, kremą pagal odos tipą parinkti geriau išeina g.gif

QUOTE(Palomina @ 2010 09 02, 09:35)
O kiek kainuoja Argital prausiklis?

50-60 Lt, žiūrint kur pirksi.

QUOTE(Palomina @ 2010 09 02, 10:39)
Gal dar kas nors kokiu panasiu prausikliu kaip Hauschkos CC ar Suki atradot?

John Masters Organics turi pienelio pavidalo prausiklį su 'jojoba beads' šveičiamosiomis dalelėmis. Labai malonus, švelnus. Kažkada mėginuką bandžiau, tai patiko, bet kadangi tuo metu ėmė berti nuo nežinia ko, nustojau naudoti ir nebegrįžau. Reikės vėl kada prieiti prie jo.

user posted image

INCI: Aloe barbadensis (aloe vera) leaf juice,* helianthus annuus (sunflower) seed oil,* simmondsia chinensis (jojoba) wax beads, glycerin,* leuconostoc/radish root ferment filtrate, coco-glucoside, coconut alcohol, triticum vulgare (wheat) germ oil,* panax ginseng (ginseng) root extract,* arctostaphylos uva ursi (bearberry) leaf extract,* lecithin, sucrose cocoate, lauryl glucoside, calophyllum inophyllum seed oil, sclerotium gum, citrus hystrix (combava) peel oil,* citrus aurantium dulcis (orange) peel oil,* cananga odorata (ylang ylang) flower oil,* calendula officinalis (calendula) flower oil,* rosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract,* xanthan gum, citric acid, potassium sorbate

118 ml - 90 Lt. Labai skalsus.

jei norėsi išbandyti, užeik pas mane į Klaipėdos g., turim kažkiek mėginukų, plius nuo testerio atpilti galim, tik indelio reikia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 02 rugsėjo 2010 - 11:04
QUOTE(Satura @ 2010 09 02, 11:21)
iš savo patirties galiu pasakyti, kad tai nėra paprasta biggrin.gif Pirmiausiai, reikia balto, jokiu būdu ne to rudo cukraus, nes pastarasis prausiklį nudažo purvina spalva. Sudėtinga atitaikyti skystąją dalį, kad būtų normali konsistencija ir netirptų cukrus. Ir dar nežinau kaip kvapą tokį išgauti su citrinžole, nes ji šildanti, baisu, kad padauginus veidas neįkaistų šveičiant  g.gif

Tai vat ir sakau, kad visų pirma gal reiktų originalą išbandyt, nes nei aš kvapo, nei spalvos žinau ax.gif Arba kaip tik gal lengviau, tiks toks, koks išeis biggrin.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 09 02, 12:01)
John Masters Organics turi pienelio pavidalo prausiklį su 'jojoba beds' šveičiamosiomis dalelėmis.

Gerai, kad priminei, vis dar turiu jo mėginuką blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 09 02, 10:54)
Žodžiu, jei ką atrasi, iškart rašyk 4u.gif

Gerai smile.gif

John Masters Organics turi pienelio pavidalo prausiklį su 'jojoba beads' šveičiamosiomis dalelėmis. Labai malonus, švelnus. Kažkada mėginuką bandžiau, tai patiko, bet kadangi tuo metu ėmė berti nuo nežinia ko, nustojau naudoti ir nebegrįžau. Reikės vėl kada prieiti prie jo.

118 ml - 90 Lt. Labai skalsus.

jei norėsi išbandyti, užeik pas mane į Klaipėdos g., turim kažkiek mėginukų, plius nuo testerio atpilti galim, tik indelio reikia

O ar tinka kasdieniniam naudojimui sis prausiklis?

Isbandyti tai labai noreciau blush2.gif O kada butu galima kita savaite uzeiti pas tave?
Papildyta:
QUOTE(agnuta @ 2010 09 02, 12:06)

Kai isbandysi parasyk savo nuomone.. ok? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 02 rugsėjo 2010 - 11:08

Kadangi Summer kažkada buvo davusi mėginuką, tai ir man teko šitą išmėginti smile.gifĮspūdis buvo labai teigiamas išskyrus vieną aspektą: akių makiažo nelabai išeina juo prausti (aš įpratus su Madaros putom ir veidą, ir akis), nes tos granulėlės į akis patekti gali g.gif Tai vienintelis minusas, mano akim žiūrint smile.gif O jau kaip kvepia skaniai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 01, 18:50)
Papildyta:
As laukiu naujojo vasko, tinkamesnio plauku priemoniu gamybai, kuris nusiplauna, tai uzsiimsiu rimtai priemones galiukams gamyba. Menesio gale tikiuosi jau viska tureti ir buti kazka isbandzius, tai tikrai paliksiu atsiliepimu drinks_cheers.gif ir silikonas, ir silkas man atrodo tinkami tokiems dalykams, tik jau ne gryni, o misiniuose su kt. ingredientais.
Sezamu toks gal lengvesnis, kai kurios kokosais po plovimo dar dregnus galiukus tepa, bet man tai per riebu. Siaip bendrai, tai reikia dar dregnus galiukus, kur labiausiai isauseje, patepti nedideliu kiekiu aliejaus ir isdziuvus netureti atrodyti labai riebaluoti g.gif nors mano tai atrodo biggrin.gif todel ieskau kitos priemones, ne gryno aliejaus
Tai turi buti tinkamas, tik kiek turiu pasirasiusi konspektuose del AZ silikono, yra tam tikra galima jo koncentracija produkte. (3-10%, tirpinamas vandens fazeje), ir va trumpai apie ji: Naudojamas plauku priemonėse plauku drėkinimui ir tiesinimui, suteikia plaukams žvilgesio ir lankstumo. Taip pat naudojamas kūno priežiūros priemonėse. Kuo dažniau naudosit tuo plaukai bus gražesni ir tiesesni.

matai, silokonas tik vandens fazeje sad.gif tai kaip cia man sujungti sezamo alieju, silikona ir silka su vandens faze???kaip tik gautusi neriebus, bet as nemoksa gamyboje sad.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 09 02, 12:06)

Bandyk ir rašyk įspūdžius smile.gif

QUOTE(Palomina @ 2010 09 02, 12:13)
O ar tinka kasdieniniam naudojimui sis prausiklis?

Isbandyti tai labai noreciau  blush2.gif

Tinka, ryte vakare be problemų smile.gif

antradienį-penktadienį turėčiau būti, nesu tikra dėl pirmadienio ir šeštadienio. Brūkštelk į AŽ prieš dieną, kai norėsi užeiti 4u.gif

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 02, 12:15)
Įspūdis buvo labai teigiamas išskyrus vieną aspektą: akių makiažo nelabai išeina juo prausti (aš įpratus su Madaros putom ir veidą, ir akis), nes tos granulėlės į akis patekti gali  g.gif

Na, su hauschkos CC ar Suki prausikliu akių makiažo irgi turbūt nelabai nuprausi. Čia daugiau pačiam veidui...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 02 rugsėjo 2010 - 11:20
dar pasitikslinsiu, cia tasai prausiklis?
Prausiklis su fitino rūgštimi, žaliuoju moliu ir rožėmis
user posted image
Atsakyti
man makiažui nuvalyti labai tiko lakshmi Althea prausiklis.
user posted image

Kažkada žalia žalia parduotuvėj man jį parekomendavo. Tai jau pora metų naudoju. Visiškai nedirgina akių ir gerai tušą nuplauna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prokruste: 02 rugsėjo 2010 - 12:02
Merginos kokia jusu nuomone apie Green people firma? Nusiziurejau savaimini ir dar keleta priemoniu. Imetu savaiminio sudeti, pakomentuokite prasau ar yra blogieciu 4u.gif
Aqua (spring water), Dihydroxyacetone (sugar-derived), ^*Elaeis guineensis (palm) oil, *Olea europaea (olive) oil, Cetearyl alcohol (emulsifying plant wax), Cetearyl glucoside (emulsifying plant wax), *Rosa moschata (rosehip) oil, *Helianthus annuus (sunflower) seed oil, Glyceryl stearate (plant-derived moisturiser), *Aloe barbadensis (aloe vera) powder, Sodium stearoyl glutamate, Aroma <*Santalum austrocaledonicum (sandalwood) oil, ^*Vetiveria zizanoides (vetivert) oil, ^*Pelargonium graveolens (rose geranium) oil>, Olea europaea (olive leaf) extract, Sodium benzoate, Potassium sorbate (gentle preservative system), *Geraniol, *Citronellol, *Linalool, *Citral (from essential oils).
^Fairly traded ingredients *89.58% certified organic ingredients.
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 09 02, 09:35)
Indeli turek savo (jei neturesi, tai galesi i vaistine nueiti ir ten nusipirkti, bet indelis pakanakamai didelis (analizams skirtas  biggrin.gif )).. Man Bryla nemokamai ipyle krempudros tada kai buvau.. uzteko porai kartu..
lotuliukas.gif turiu mazu indeliu irnesakyk.gif , galiausiai is AN plast. ind. puikiai tiks, 20gr. indeliu kaip tik uzsisakiau keleta drinks_cheers.gif
QUOTE(agnuta @ 2010 09 02, 10:26)
Palomina, Tavo gaminiai wub.gif Kelia ūpą ir pačiai ką nors susitaisyti smile.gif
Tikrai drinks_cheers.gif , visada idomiai, dailiai pateikti thumbup.gif
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 02, 11:09)
Su tom avim doh.gif  biggrin.gif - vakar visa vakara pragalvojau.
Tikriausiai skaiciavai, negaledama uzmigti lotuliukas.gif mirksiukas.gif
QUOTE(Nidulia @ 2010 09 02, 12:17)
matai, silokonas tik vandens fazeje sad.gif tai kaip cia man sujungti sezamo alieju, silikona ir silka su vandens faze???kaip tik gautusi neriebus, bet as nemoksa gamyboje sad.gif
O nenori darytis kremo pagrindu? ta prasme su emulsikliu smile.gif nera gi sunku 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 02 rugsėjo 2010 - 12:07
Uzejo noras prausikliu veidui paziurinet, tai Love Lula uzmaciau stai toki dalyka:
user posted image
Antipodes Grapeseed Butter Cleanser 75g
INCI: Prunus dulcis (sweet almond oil)*, butyrospermum parkii *(shea butter), beeswax*, linum usitatissimum*, (harekeke flax seed oil), cocos nucifera* (coconut oil), oenothera biennis* (evening primrose oil), silica lavendula officinalis (lavender oil), theobroma cocao (cacao butter), vitis vinifera (Vinanza Gold® grapeseed extract), tocopherol (Vitamin E), matricaria chamomilla (blue chamomile) hibiscus flower.
Aprasymas toks:
Recommended for all skin types | cleansing and priming the skin | plumping and leaving the skin glowing
Antipodes Grapeseed Butter Cleanser will leave your complexion divinely fresh and deeply cleansed.

This is a nourishing and rich balm containing organic oils and bioactive botanical ingredients which provides a subtle exfoliation and leaves your skin feeling conditioned, hydrated and cleansed.

Soothe and remove impurities from all skin types with this sleek minimalist preparation of nourishing cocoa butter, soothing olive and harekeke oils.

Olive oil and Harakeke soften whilst lavender and blue chamomile calm and soothe sensitive skins.

Antipodes Grapeseed Butter Cleanser also contains Vinanza Grape extract, a quintessential antioxidant from New Zealand's sauvignon blanc grape seeds which revitalises your skin whilst Hibiscus flower brings gentle exfoliating action.

Suitable for most skin types, especially oil prone skin, as pure plant oils help balance and regulate your own oil production.

To use Using dry hands gently massage Antipodes Grapeseed Butter Cleanser in a circular motion into your face, neck and décolletage at sunrise and sunset, removing impurities and softening skin. Rinse off with warm and pure water.

Pirkt tai nepirksiu.. bet pati pasigaminti kazka labai panasaus tikrai pabandysiu, nes idomu pasidare, kaip toks "prausiklis" prausia g.gif kazkuo man jis panasus pasirode i mano vakar gaminta kuno sviesta..

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 09 02, 12:20)
antradienį-penktadienį turėčiau būti, nesu tikra dėl pirmadienio ir šeštadienio. Brūkštelk į AŽ prieš dieną, kai norėsi užeiti 4u.gif

Gerai, susirasysim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 09 02, 13:16)
Uzejo noras prausikliu veidui paziurinet, tai Love Lula uzmaciau stai toki dalyka:

Skaitau sudėtį ir nesuprantu, kas šiame prausiklyje atlieka pačią prausimo funkciją... g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 02 rugsėjo 2010 - 12:23