Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 71

QUOTE(Odora @ 2010 09 02, 08:26)
man kaip keista ir gaila, kad zalia zalia netures,

atves kokį naują gamintoją ir pradės naują madą LT cool.gif Man atrodo, kad jau senokai ji procedūroms tik Argital naudoja, Hauschkos nebe smile.gif
Atsakyti
man kaip keista ir gaila, kad zalia zalia netures, juk Elyte hauschkos mokslus baigus sertifikatus turi, ir kaip jinai pasakojo, kad ten pas juos pasimokes dar negauni to diplomiuko, o dar ziuri ar tu tinki pagal visa holistika apskritai su zmonem dirbti g.gif

galvoju argitalio skaistinancio prausiklio reiktu, turejusioms - ar jis svelnus?

Tikrai nesmagu. Man ir dėl argital kažkaip liūdna, Žalia Žalia tiek laiko buvo atstovai Lietuvoje, o paskui ir Juarai prisireikė, nors gi galėjo ką nors naujo sumanyt importuoti.. doh.gif

Labai švelnus prasiklis thumbup.gif ir akių makiažą juo prausiu, visai nė kiek nedirgina, nors mano akys jautrios, ne kiekviena priemonė tinka. Jau baiginėjasi jis man, tai planuoju kelionę į Stepono gatvę, nes iš visų bandytų jis geriausias biggrin.gif

Merginos, čia prieš kurį laiką diskutavot apie bėrimus, kad daug kam po vasaros karščių oda durniuoja. Aš jau savaitę ir į prausiklį, ir į kremą palašinu vaisių rūgščių iš AN, tai tikrai pasilygino oda, pasivalė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2010 09 02, 08:58)
nors gi galėjo ką nors naujo sumanyt importuoti.. doh.gif

Aš jau savaitę ir į prausiklį, ir į kremą palašinu vaisių rūgščių iš AN, tai tikrai pasilygino oda, pasivalė  bigsmile.gif

tai kažką ir pasako apie žmones tongue.gif

drinks_cheers.gif Ir aš lašinu vaisių rūgštis, darausi tokias a la kaukes vakarais. Bet nežinau, ar tik nuo to tvarkosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 01, 21:48)
Panoramos ekosalyje nvey pudros norint isipilti pabandymui, reikia tureti savo indeli? ar kazkiek kainuoja vienas meginys ir kiek galima atsipilti?

Indeli turek savo (jei neturesi, tai galesi i vaistine nueiti ir ten nusipirkti, bet indelis pakanakamai didelis (analizams skirtas biggrin.gif )).. Man Bryla nemokamai ipyle krempudros tada kai buvau.. uzteko porai kartu..

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 09 01, 22:05)
Taip taip, jau pasiilgau panašios medžioklės, vis norisi išbandyt tai, ko Lietuvoj nė su žiburiu nerastum tongue.gif ne tik prausiklį, aš ir dėl balansuojančio serumo bijau, kad įsįsvaigau unsure.gif Įtariu, jog jis prisidėjo prie mano veido odos spalvos sulygėjimo, skaistumo. Kažkaip labai sutapo, jog poveikį pajutau maždaug po 1,5 mėn kasdienio serumo naudojimo. Pernai aš jį naudojau nuo spalio, tai prieš Kalėdas buvo irgi laabai išgražėjusi oda, net močiutė pastebėjo, kuri šiaip vargiai ką pastebi biggrin.gif Bet netrukus nutraukiau jo naudojimą, bijodama išsausėjimo. Šią liepą išsitraukiau ir gi žiūriu, stebuklai vyksta g.gif Grynai šviesina pigmentines dėmeles, spuogeliai greičiau gyja, nepalikdami patamsėjimų ar jie bent jau ne tokie ryškūs, kaip kad pasitaikydavo, jog be maskavimo neišeisi iš namų. Naudoju šį serumą vakarais, po toniko. Iš pradžių kokias tris savaites du kartus per dieną tepiau, bet dabar taupau ax.gif Nedaug liko man jo, kokie 3 ml. Turėtų užtekti dar kokiom 3 savaitėm. Užtat ir ieškau alternatyvos, žiūrėsiu, kaip JMO veiks, kolkas konsistencija, bent jau, labai panaši atrodo.

Prausiklį ir aš noriu kartoti. Kada nors ax.gif

Oi, dėl to net abejonės neturėjau drinks_cheers.gif

Na na.. po tokiu pasisakymu ir tusteja pinigines lotuliukas.gif Jau ir man prisireike.. tik as gal pirmiausiai prausikli ciupsiu (jau ne pirma savaite svarstau ar pirkt ar ne doh.gif )..

kur labiausiai apsimoka pirkti argitali?

iki siol maniau, kad Zalia Zalia labiausiai apsimoka, mat jie importuotojai yra (?buvo?)

QUOTE(Amarcord @ 2010 09 02, 08:58)
Tikrai nesmagu. Man ir dėl argital kažkaip liūdna, Žalia Žalia tiek laiko buvo atstovai Lietuvoje, o paskui ir Juarai prisireikė, nors gi galėjo ką nors naujo sumanyt importuoti.. doh.gif

Labai švelnus prasiklis  thumbup.gif  ir akių makiažą juo prausiu, visai nė kiek nedirgina, nors mano akys jautrios, ne kiekviena priemonė tinka. Jau baiginėjasi jis man, tai planuoju kelionę į Stepono gatvę, nes iš visų bandytų jis geriausias biggrin.gif

Tai jau Zalia Zalia nebeimportuoja Argital'io? Pereme Juara importavima? unsure.gif

O kiek kainuoja Argital prausiklis?
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 09 02, 09:35)
Tai jau Zalia Zalia nebeimportuoja Argital'io? Pereme Juara importavima?  unsure.gif

O kiek kainuoja Argital prausiklis?

Kiek žinau, dabar LT yra du importuotojai: Žalia Žalia ir Juara smile.gif

Tarp kitko, ne faktas, kad Juara turi tą prausiklį, nes kai aš norėjau per kažkokias nuolaidas pirkti, tai jie nebuvo net apie jį girdėję ir siūlė man su intymke veidą prausti lotuliukas.gif doh.gif

O kainuoja kažkur apie 50 Lt, plius minus.. Tikslios kainos nepamenu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 02 rugsėjo 2010 - 08:41
QUOTE(Palomina @ 2010 09 01, 13:26)
As ir vel gaminau..  doh.gif  Si karta kunui sviesta.. Gavosi puikus sviestas, gerai

Labai gražu wub.gif Taip ir įkvepia gamybai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2010 09 02, 09:38)
Kiek žinau, dabar LT yra du importuotojai: Žalia Žalia ir Juara  smile.gif

Tarp kitko, ne faktas, kad Juara turi tą prausiklį, nes kai aš norėjau per kažkokias nuolaidas pirkti, tai jie nebuvo net apie jį girdėję ir siūlė man su intymke veidą prausti  lotuliukas.gif  doh.gif

O kainuoja kažkur apie 50 Lt, plius minus.. Tikslios kainos nepamenu.

Aisku, aciu smile.gif taip ir galvojau, kad panasiai kainuoja..

QUOTE(myself @ 2010 09 02, 10:04)
Labai gražu  wub.gif  Taip ir įkvepia gamybai  smile.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Palomina, Tavo gaminiai wub.gif Kelia ūpą ir pačiai ką nors susitaisyti smile.gif

QUOTE(Palomina @ 2010 09 02, 09:35)
Na na.. po tokiu pasisakymu ir tusteja pinigines  lotuliukas.gif  Jau ir man prisireike.. tik as gal pirmiausiai prausikli ciupsiu (jau ne pirma savaite svarstau ar pirkt ar ne  doh.gif  )..

Iš kur galvoji pirkti? Aš vis irgi žiūrinėjuos prausiklio veidui, bet man norisi ko nors įdomesnio, nei kokios nors putos ar pienelis ax.gif

Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 09 02, 10:26)
Palomina, Tavo gaminiai wub.gif Kelia ūpą ir pačiai ką nors susitaisyti smile.gif
Iš kur galvoji pirkti? Aš vis irgi žiūrinėjuos prausiklio veidui, bet man norisi ko nors įdomesnio, nei kokios nors putos ar pienelis ax.gif

Aciu smile.gif Tai gamink gamink ir po to pasirodyk mirksiukas.gif

Va va, putos man jau atsibodo (dabar Madaros putas naudoju), pienelio nenoriu, zele pavidalo prausikliai man nepatinka, muilo irgi nenoriu (atsibodo).. patiko Hauschkos CC, bet bijau jau pirkti, nes pradejo berti nuo jo.. Tai va, apie Suki vis pamastau.. Gal dar kas nors kokiu panasiu prausikliu kaip Hauschkos CC ar Suki atradot?
Is kur pirksiu tai dar nezinau.. gal ebay'juj pabandysiu pazvejot kai prisiruosiu pirkti, arba is LoveLula.. na bus matyt..

O tu kokiu minciu turi del prausikliu?
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 09 02, 10:39)
Aciu smile.gif Tai gamink gamink ir po to pasirodyk  mirksiukas.gif

Va va, putos man jau atsibodo (dabar Madaros putas naudoju), pienelio nenoriu, zele pavidalo prausikliai man nepatinka, muilo irgi nenoriu (atsibodo).. patiko Hauschkos CC, bet bijau jau pirkti, nes pradejo berti nuo jo.. Tai va, apie Suki vis pamastau.. Gal dar kas nors kokiu panasiu prausikliu kaip Hauschkos CC ar Suki atradot?
Is kur pirksiu tai dar nezinau.. gal ebay'juj pabandysiu pazvejot kai prisiruosiu pirkti, arba is LoveLula.. na bus matyt..

O tu kokiu minciu turi del prausikliu?

Laukiu kol pas mane ateis kūrybinė mūza biggrin.gif Jos atėjimą labai skatina visų forumiečių dedamos gaminių nuotraukos biggrin.gif

Dėl prausiklių mano mintys labai panašios, tik man viskas gerai su Hauschkos CC, bet vat vis norisi kažką naujo bandyt. Žiūrinėjau Mondebio, bet ten irgi daugiasia putos, geliai, muilai. Dabar čia užsivedė kalba apie Suki (kada tai vis tiek reiks išbandyt ir šį) ax.gif Bet mąstau, gal reikia pamėgint pačiai susimakaluot prausiklį alia Suki (kaip kad darė DG ir kažkuri dar anksčiau) g.gif Nu, bet nebandžius originalo, gal ne taip efektingai namų gamybos atrodys. Žodžiu, jei ką atrasi, iškart rašyk 4u.gif
Atsakyti
Satura, del to aukso ir sidabro biggrin.gif - tikrai nieko blogo neatsitiks- sudetis tikrai be jokiu ten "lifting" priemoniu, kad galbut reiketu dar nevartoti, netampyti kaip sakant odos..Nors ka zinau- tik psichologiskai keista vartoti krema, kai raso - kam virs 50 m., o siaip jei nera liftingu ar pan. del ko nenaudot? Aplamai AquaBio pasikartosiu- mano is favoritu. Dabar seruma veidui dar isbandysiu ( kam virs 30 biggrin.gif )

Su tom avim doh.gif biggrin.gif - vakar visa vakara pragalvojau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 02 rugsėjo 2010 - 10:11
QUOTE(agnuta @ 2010 09 02, 10:54)
Bet mąstau, gal reikia pamėgint pačiai susimakaluot prausiklį alia Suki

iš savo patirties galiu pasakyti, kad tai nėra paprasta biggrin.gif Pirmiausiai, reikia balto, jokiu būdu ne to rudo cukraus, nes pastarasis prausiklį nudažo purvina spalva. Sudėtinga atitaikyti skystąją dalį, kad būtų normali konsistencija ir netirptų cukrus. Ir dar nežinau kaip kvapą tokį išgauti su citrinžole, nes ji šildanti, baisu, kad padauginus veidas neįkaistų šveičiant g.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 09 02, 11:09)
o siaip jei nera liftingu ar pan. del ko nenaudot?

būtent, kad nėra biggrin.gif Sudėtyje juk viskas surašyta drinks_cheers.gif
Atsakyti