QUOTE(Etama @ 2010 09 01, 21:48)
Panoramos ekosalyje nvey pudros norint isipilti pabandymui, reikia tureti savo indeli? ar kazkiek kainuoja vienas meginys ir kiek galima atsipilti?
Indeli turek savo (jei neturesi, tai galesi i vaistine nueiti ir ten nusipirkti, bet indelis pakanakamai didelis (analizams skirtas
)).. Man Bryla nemokamai ipyle krempudros tada kai buvau.. uzteko porai kartu..
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 09 01, 22:05)
Taip taip, jau pasiilgau panašios medžioklės, vis norisi išbandyt tai, ko Lietuvoj nė su žiburiu nerastum
ne tik prausiklį, aš ir dėl balansuojančio serumo bijau, kad įsįsvaigau
Įtariu, jog jis prisidėjo prie mano veido odos spalvos sulygėjimo, skaistumo. Kažkaip labai sutapo, jog poveikį pajutau maždaug po 1,5 mėn kasdienio serumo naudojimo. Pernai aš jį naudojau nuo spalio, tai prieš Kalėdas buvo irgi laabai išgražėjusi oda, net močiutė pastebėjo, kuri šiaip vargiai ką pastebi
Bet netrukus nutraukiau jo naudojimą, bijodama išsausėjimo. Šią liepą išsitraukiau ir gi žiūriu, stebuklai vyksta
Grynai šviesina pigmentines dėmeles, spuogeliai greičiau gyja, nepalikdami patamsėjimų ar jie bent jau ne tokie ryškūs, kaip kad pasitaikydavo, jog be maskavimo neišeisi iš namų. Naudoju šį serumą vakarais, po toniko. Iš pradžių kokias tris savaites du kartus per dieną tepiau, bet dabar taupau
Nedaug liko man jo, kokie 3 ml. Turėtų užtekti dar kokiom 3 savaitėm. Užtat ir ieškau alternatyvos, žiūrėsiu, kaip JMO veiks, kolkas konsistencija, bent jau, labai panaši atrodo.
Prausiklį ir aš noriu kartoti. Kada nors
Oi, dėl to net abejonės neturėjau
Na na.. po tokiu pasisakymu ir tusteja pinigines
Jau ir man prisireike.. tik as gal pirmiausiai prausikli ciupsiu (jau ne pirma savaite svarstau ar pirkt ar ne
)..
QUOTE(Odora @ 2010 09 02, 08:26)
kur labiausiai apsimoka pirkti argitali?
iki siol maniau, kad Zalia Zalia labiausiai apsimoka, mat jie importuotojai yra (?buvo?)
QUOTE(Amarcord @ 2010 09 02, 08:58)
Tikrai nesmagu. Man ir dėl argital kažkaip liūdna, Žalia Žalia tiek laiko buvo atstovai Lietuvoje, o paskui ir Juarai prisireikė, nors gi galėjo ką nors naujo sumanyt importuoti..
Labai švelnus prasiklis
ir akių makiažą juo prausiu, visai nė kiek nedirgina, nors mano akys jautrios, ne kiekviena priemonė tinka. Jau baiginėjasi jis man, tai planuoju kelionę į Stepono gatvę, nes iš visų bandytų jis geriausias
Tai jau Zalia Zalia nebeimportuoja Argital'io? Pereme Juara importavima?
O kiek kainuoja Argital prausiklis?