Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 71

QUOTE(ernesin @ 2010 09 01, 21:53)
O jis sertifikuotas? Aš kažkaip akį užmečiau į šią priemonę, bet kad sudėties jie nerašo ax.gif

Nea, nesertifikuotas... blush2.gif Bet be didžiųjų blogiukų.
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 09 01, 21:28)
Iškart įspėju, kad jei susidomėtum, pasiruošk atliekamų 150-200 Lt kaip minimum doh.gif

brangu, bet jei toks poveikis ir tiek ilgai uztenka, gal ir verta, o USA jis nepigesnis g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 09 01, 22:32)
brangu, bet jei toks poveikis ir tiek ilgai uztenka, gal ir verta, o USA jis nepigesnis  g.gif

Tai aš iš USA ir siunčiaus, ebay aukcione nukoviau pigiau nei originaliai turėtų kainuoti. Anglijoj tai iš viso nesąmonė, kaip ten doleriais, taip čia svarais - bankrotas garantuotas.

Na šiaip tikrai, užtenka baisiai optimaliam laikui, bent jau 4-6 mėnesiams. Per tokį laiką galima įsitikinti, ar veikia ir kaip veikia. Kai subaigsiu buteliuką, parašysiu galutinį verdiktą, čia bus maždaug po mėnesio 4u.gif
Atsakyti
labai lauksiu, nes ieskau veidui pati nezinau ko ir nezinau kur lotuliukas.gif noriu kad skaistintu, lygintu spalva, gydytu spuogelius ir kad atjaunintu bent 5 metais lotuliukas.gif juokauju zinoma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 09 01, 21:35)
Tai aš iš USA ir siunčiaus, ebay aukcione nukoviau pigiau nei originaliai turėtų kainuoti. Anglijoj tai iš viso nesąmonė, kaip ten doleriais, taip čia svarais - bankrotas garantuotas.

O jokiuose europiniuose int. puslapiuose to Sukio nepardavinėja? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 01, 22:19)
Ne ne, baik tu, kvapo tikrai nėr...  ax.gif  biggrin.gif  Kvepia švelniai kokosais.

Na, po dar vienos replikos nebesusilaikysiu: taigi juokavau aš! lotuliukas.gif
Atsakyti
Staipsnis, kuri buvau pacitavus, nors ir informatyvus ir teisingas, su humoru rasytas, zinoma.
(nors, tiesa, paskaicius, nebesinori lanolino produktuose lupoms smile.gif)

Bet anksciau kiek teko skaityt apie lanolina, didziausia jo kritika, kad stiprus alergenas ir kad daznai su pesticidais (nes avys purskiamos chem peticidais nuo visokiu mazu gyvuneliu smile.gif).
Bet jei nera alergijos ir lanolinas is ekolog ukiu arba isgrynintas.. tai kodel ne...

Atsakyti
QUOTE(ritutsi @ 2010 09 01, 22:45)
Lavera mane gal labau ir vilioja,  ax.gif , bet dabar rasot , kad bioteka jau nebeprekiaus?
Kur jos dar yra pirkti? Maciau , kad yra dar ekolinijoj?
Kokia dar gali buti alternatyva? g.gif

Internetinės parduotuvės, kur žymiai pigiau.
Atsakyti
QUOTE(ritutsi @ 2010 09 01, 21:45)
Lavera mane gal labau ir vilioja,  ax.gif , bet dabar rasot , kad bioteka jau nebeprekiaus?
Kur jos dar yra pirkti? Maciau , kad yra dar ekolinijoj?
Kokia dar gali buti alternatyva? g.gif

Dar Europoje Biosaloje, tik pasirinkimas šampūnų skurdokas pastaruoju metu buvo, tiesa apie tris mėnesius ten 25% Laverai buvo nuolaidos, tai gal dar tebesitesia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 01, 22:53)
O jokiuose europiniuose int. puslapiuose to Sukio nepardavinėja?  ax.gif

Pardavinėjančių pilna, tik atverk piniginę 4u.gif Prašau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 09 01, 21:20)
Kažkas negerai su distribucijos teisėmis. Ne taip paprasta su tom didelėm kompanijom sad.gif

Dėl panašių priežasčių ir "Žalia žalia" Hauschkos nebeturės.

Liūdna, bet verslas yra verslas.

man kaip keista ir gaila, kad zalia zalia netures, juk Elyte hauschkos mokslus baigus sertifikatus turi, ir kaip jinai pasakojo, kad ten pas juos pasimokes dar negauni to diplomiuko, o dar ziuri ar tu tinki pagal visa holistika apskritai su zmonem dirbti g.gif

kur labiausiai apsimoka pirkti argitali? as atsilikus jauciuos - ekonominiu rezimu turejau (baigiasi) viena krema, prausiuosi moliu, dar pora miltuku is seniau, nebezinau kas kuo prekiauja

galvoju argitalio skaistinancio prausiklio reiktu, turejusioms - ar jis svelnus?
ir kremo gal noreciau koki kita pameginti, bet prie prausiklio gal irgi geriau argitali imti, tik nebezinau koki g.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 09 02, 08:26)
kur labiausiai apsimoka pirkti argitali?

galvoju argitalio skaistinancio prausiklio reiktu, turejusioms - ar jis svelnus?

ir kremo gal noreciau koki kita pameginti, bet prie prausiklio gal irgi geriau argitali imti, tik nebezinau koki g.gif

Ar tik ne Holos g.gif

Prausiklis labai švelnus ir labai ekonomiškas, jau beveik du mėnesius juo prausiamės su mama ir panašu, kad dar daugiau nei pusė likę drinks_cheers.gif Aš juo net blakstienų tušą nusiprausiu, nedirgina visiškai.

Dėl kremo, manau Elytės pasiklausk 4u.gif Argitalis turi tiek daug skirtingų, kad sunku būtų tiksliai parinkti. Pvz. mano probleminei odai buvo pasiūlytas vaikiškas su cinku ir kitas su našlaitėmis, tai Elytė mišinuką sutaisė iš abiejų. Kitoms gi siūlo su propoliu, su ežiuolėmis arba su varnalėšomis, nors odos problemos labai panašios iš pirmo įdpūdžio g.gif
Atsakyti