Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 71

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 01, 15:51)
Mano dėžutė ne tokia.
Tokia va: user posted image
Bet gal čia tas pats produktas, nežinau smile.gif

Sudėtis tokia?
INCI Sante Natural Form Hair Wax:
Cocos Nucifera, Lanolin, Cera Flava, Buxus Chinensis, Behenyl Alcohol, Sesamum Indicum, Parfum, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate
Atsakyti
Summer, čia nuo Suki serumo pabijojai nusausėjimo? g.gif O jis sausina? Man iš pradžių pasirodė, kad AquaBio Gold pasausina, ypač pirmą kartą, o dabar esu pasimetusi, nes atrodo atvirkščiai - ilgėliau panaudojus tarsi perlepinta, permaitinta oda. Labai geras, bet tikriausiai jį reikia naudoti kartais, prieš kokius įvykius, šventes drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už nuomones, patarimus, 4u.gif teks artimiausia diena lekti apsiprekinti biggrin.gif , pradesiu nuo šampūno, del kondicionieriaus bus matyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 01, 21:12)
Summer, čia nuo Suki serumo pabijojai nusausėjimo?  g.gif O jis sausina? Man iš pradžių pasirodė, kad AquaBio Gold pasausina, ypač pirmą kartą, o dabar esu pasimetusi, nes atrodo atvirkščiai - ilgėliau panaudojus tarsi perlepinta, permaitinta oda. Labai geras, bet tikriausiai jį reikia naudoti kartais, prieš kokius įvykius, šventes  drinks_cheers.gif

O tu Gold seriją naudoji? Ji berods 50 metų ir daugiau... Nors gal palepinimui odos, visai neblogai sugalvojai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2010 09 01, 18:12)
Tai kurgi tau veiks, kai kasdien plaukus tepi avių plaukų riebalais. irnesakyk.gif lotuliukas.gif
Bet, manau, kad pirksiu aš vis tiek, jei avių kvapo tikrai nesijaučia. Juolab kad ir taip vilnoniuose pataluose miegu ir vilnones kojines mezgu. laugh.gif

lotuliukas.gif
Ne ne, baik tu, kvapo tikrai nėr... ax.gif biggrin.gif Kvepia švelniai kokosais.
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 01, 22:17)
O tu Gold seriją naudoji? Ji berods 50 metų ir daugiau... Nors gal palepinimui odos, visai neblogai sugalvojai  ax.gif

stipriam atstatymui paėmiau drinks_cheers.gif Pasižiūrėjus į sudėtį, tai nieko tokio, kas neleistų jo man naudoti dabar: vanduo, glicerinas, alkoholis, įvairiausi augalų ekstraktai, auksas ir sidabras rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 01, 18:50)
As pirktiniais isvis nesizaviu kazkodel, bandysiu geriau pati makaluotis ivairius var., neabejoju, kad atrasiu sau tinkama rolleyes.gif
Viskas elementaru, tikrai ir namu salygomis iseitu pasigaminti ne ka prastesni manau drinks_cheers.gif

Aišku, kad išeitų, tik norėti reikia... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 01, 22:12)
Summer, čia nuo Suki serumo pabijojai nusausėjimo?  g.gif O jis sausina? Man iš pradžių pasirodė, kad AquaBio Gold pasausina, ypač pirmą kartą, o dabar esu pasimetusi, nes atrodo atvirkščiai - ilgėliau panaudojus tarsi perlepinta, permaitinta oda. Labai geras, bet tikriausiai jį reikia naudoti kartais, prieš kokius įvykius, šventes  drinks_cheers.gif

Aha, pabijojau, nes jo sudėtyje labai daug įvairių vaisių rūgščių ir salicilo rūgšties. Nors iš tikro, tai neatrodo, jog sausintų, nebent būtų šalta žiemos diena ir tiesiai po serumo sugalvočiau į lauką lįsti - kremo būtinai reikia ant viršaus.

Dėl AquaBio Gold, tai ta serija tikrai toms, kam per 50... gal nesilepink per daug g.gif Man tas auksas ir sidabras labai jau solidžiai ir brandžiai skamba, hmm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 01 rugsėjo 2010 - 21:24
Suki wub.gif kartosiu ir as thumbup.gif
Summer gali imet nuoruoda koks tas serumas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 09 01, 22:24)
Summer gali imet nuoruoda koks tas serumas 4u.gif

Iškart įspėju, kad jei susidomėtum, pasiruošk atliekamų 150-200 Lt kaip minimum doh.gif

user posted image

IINCI: organic roses (rosa centifolia) infused in purified filtered water (agua), standardized white willow bark for 15% active salicins (salix alba) extract, vitamin c liposome polypeptide (asorbyl palmitate), retinol liposome polypeptide (retinol liposomes), alpha bisabolol (vanillosmopsis erythropappa), organic echinacea (echinacea purpurea) & goldenseal (hydrastis canadensis) extracts, standardized dandelion (taraxacum officinale) extract, refined apple (malus frosts) enzymes, 100% natural food grade xanthan gum (xanthan)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 01 rugsėjo 2010 - 21:29
QUOTE(ernesin @ 2010 09 01, 22:07)
Sudėtis tokia?
INCI Sante Natural Form Hair Wax:
Cocos Nucifera, Lanolin, Cera Flava, Buxus Chinensis, Behenyl Alcohol, Sesamum Indicum, Parfum, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate

Tokia, tik parfum gale smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 09 01, 22:23)
Man tas auksas ir sidabras labai jau solidžiai ir brandžiai skamba, hmm.

rašau tik todėl, kad nepagalvotumėt, jog rimtai nuo proto nušokau blush2.gif Man homeopatė aukso/sidabro buvo prirašiusi vartoti, nes trūksta organizmui. Tai dėl to ir sprendimas toks buvo, kad serume abu metalai būtų biggrin.gif
Atsakyti