Įkraunama...
Įkraunama...

Bažnyčios Vilniuje ir jo apylinkėse

QUOTE(piperpuke @ 2012 01 11, 23:46)
Sveikos, mes tuoksimes Petro ir Povilo baznycioje. Kunigas pasake, kad muzika ir papuosimu bus pasirupinta. Gal kas is patirties zino kaip ten yra is tikruju?kaip tas papuosimas atrodo?

Mane taip pat domina papuošimai bažnyčioje, ar jais pasirūpina, jei taip, kokia rinkliava, ar galima puošti patiems, ar kas nors toki variantą renkasi ? smile.gif
Atsakyti
o jus ir tuokiates Petro ir Pavilo baznycioje? Mums tai pasake geles nuo musu, tai manau bus kazkiek papuosta, bet nezinau ant kiek. O del rinkliavos tai mum pasake suma nuo...
Atsakyti
QUOTE(piperpuke @ 2012 01 12, 14:24)
o jus ir tuokiates Petro ir Pavilo baznycioje? Mums tai pasake geles nuo musu, tai manau bus kazkiek papuosta, bet nezinau ant kiek. O del rinkliavos tai mum pasake suma nuo...

O kokia suma nuo ?
Atsakyti
[COLOR=yellow]200LT
Atsakyti
Siandien susitariau su kunigu del santuokos Sv.Kryziaus baznycioje smile.gif esu labai patenkinta, kad mus sutuoks kun.R.Doveika smile.gif ne veltui vaiksciojau ten, kol suradau kuniga, nes kaskart vis kiti vesdavo misias.
Atsakyti
Sveikos,
gal kokiu nuomoniu apie Sv.Ignoto baznycia? Pas koki kunigeli butu geriau eiti?
Atsakyti
QUOTE(savrina @ 2012 01 13, 20:28)
Mes ten pat tuokiamės  smile.gif

ir mes! bigsmile.gif
kada jusu santuoka?
man baisiausia , kad kunigas gali pasikeisti iki musu vestuviu, kun.Doveika minejo kad pavasari ji gali paskirti kitur.. verysad.gif butu beprotiskai gaila , nes visalaik svajojau , kad sutuoktu butent jis.. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MissR: 18 sausio 2012 - 12:10
QUOTE(MissR @ 2012 01 18, 13:02)
ir mes! bigsmile.gif
kada jusu santuoka?
man baisiausia , kad kunigas gali pasikeisti iki musu vestuviu, kun.Doveika minejo kad pavasari ji gali paskirti kitur.. verysad.gif butu beprotiskai gaila , nes visalaik svajojau , kad sutuoktu butent jis..  verysad.gif

Musu rugpjucio 25d. man kunigas nieko neuzsimine, kad ji gali pakeisti
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2012 01 18, 14:02)
ir mes! bigsmile.gif
kada jusu santuoka?
man baisiausia , kad kunigas gali pasikeisti iki musu vestuviu, kun.Doveika minejo kad pavasari ji gali paskirti kitur.. verysad.gif butu beprotiskai gaila , nes visalaik svajojau , kad sutuoktu butent jis..  verysad.gif

Birželio 22d. apie perkėlimą nieko neminėjo, jau ir laiką mes rezervavome wub.gif

Kada jūsų diena ?
Atsakyti
Norėčiau pasiteirauti tų, kurios tuokėsi ir tuoksis Šv. apaštalų Petro ir Povilo bažnyčioje, ar prašėt kunigo, kad per apeigas jus palaimintų ir tėveliai, nes mes kai užsiminėm, tai kunigas pasakė, kad apie tokį dalyką nėra girdėjęs unsure.gif
Dar keli klausimėliai, auką davėt prieš ceremoniją ar po?
Kaip suprantu, po ceremonijos kartu su liudininkais reikės užeiti į zakristiją pasirašyti popierių, pasiimti pažymos?
Kunigas sakė užeiti jaunikiui ir liudininkui prieš ceremoniją (pranešti, kad atvykom), o negalėtų to padaryti liudininkai be jaunikio? g.gif
Atsakyti
Mes tai neprasem, kad teveliai laimintu, mus tevai namie islydedami palaimins.

del aukos, tai mums truko vieno popieriuko, tai kunigas pasake kai atvesit ji, galesim ir atsissakyt.

o kaip del papuosimo? sake kazka kunigas?
Atsakyti
Nei viena neplanuojate Aušros Vartų koplyčioje tuoktis? Gal turite kokių atsiliepimų?
Atsakyti