O kada Jūsų data? Mes dar dvejonėse?
Persikėlėt lengvai, tiesiog sutarėt su kun. Doveika?
Gal kalbėjote apie bažnyčios puošimo galimybes? Bus didelis ačiū, jei pasidalinsi...
Persikėlėt lengvai, tiesiog sutarėt su kun. Doveika?
Gal kalbėjote apie bažnyčios puošimo galimybes? Bus didelis ačiū, jei pasidalinsi...
Mes taip pat persikėlėme į Pilaitės bažnyčią
Merginos,
Kurios tuokėtės/tuoksitės Pilaitės bažnyčioje. Kurioje vietoje, išėję iš bažnyčios po ceremonijos, planuojate priimti sveikinimus ir išgerti šampano? Aš galvoju, gal po tais berželiais...
Kurios tuokėtės/tuoksitės Pilaitės bažnyčioje. Kurioje vietoje, išėję iš bažnyčios po ceremonijos, planuojate priimti sveikinimus ir išgerti šampano? Aš galvoju, gal po tais berželiais...
Sveikos!
Gal kas zino, kada bus perkeltas vienuolis Pijus is Sv. Apastalu Pilypo ir Jokubo baznycios?
Aciu!
Gal kas zino, kada bus perkeltas vienuolis Pijus is Sv. Apastalu Pilypo ir Jokubo baznycios?
Aciu!
Manau, kad jo neperkels. Cia ne taip, kaip su kunigais, Dominikonai atskira parapija ir ju paprastai neperkelineja
QUOTE(Zydriuke @ 2014 09 17, 20:54)
Sveikos!
Aciu!
Aciu!
Sveikos, gal kas turit "šviežių" atsiliepimų apie Šv. Kryžiaus atradimo (Jeruzalėj) bažnyčia?
QUOTE(saulyteee @ 2014 10 04, 16:17)
Sveikos, gal kas turit "šviežių" atsiliepimų apie Šv. Kryžiaus atradimo (Jeruzalėj) bažnyčia?
Mane taip pat domintų. Iš seniau girdėjau, kad labai griežti kunigai, bet nežinau kiek čia tiesos
QUOTE(*smilte* @ 2014 10 21, 11:12)
Mane taip pat domintų. Iš seniau girdėjau, kad labai griežti kunigai, bet nežinau kiek čia tiesos
Gal vis delto atsirastu kokiu atsiliepimu apie Šv. Kryžiaus Atradimo bažnyčią Jeruzalėj? Mes ten tuoksimės, todėl būtų labai įdomu išgirsti, kaip kitiems praėjo ceremonija, koks kunigėlis šauniausias aš tikiu, kad visi jie nuostabūs, bet vis dėlto...