Įkraunama...
Įkraunama...

Bažnyčios Vilniuje ir jo apylinkėse

QUOTE(Deila* @ 2014 03 13, 16:49)
O prieš kiek laiko reikia nueiti išpažinties?
Beje mes tuokiames Žvėryno bažnyčioje. Tai va abu esam be sutvirtinimo sakramento ir mes turėsime jį priimti. Gal kas gali padėti ir papasakoti kaip visa tai vyksta?
nuostabi bažnyčia
Atsakyti
Tikrai nuostabi smile.gif labai siltai prieme smile.gif
Atsakyti
Mes šiandien buvom Šv. Onos bažnyčioj, pirmą kartą kalbėjomes su kunigu. Tai labai patiko ir jo kunigas, ir priėmimas. Visą laiką su šypsena prakalbėjo, šiltai, mielai.
Tai susitarėm, kad joje ir tuoksimės bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos.
Siandien buvome nustebinti ir nuliudinti, jog vienoje baznycioje pasake, jog uzsirasyti tuoktis 2015m nera galimybes be rudens, kadangi keisis kunigai Vilniuje.
Gal dar kam nors tai buvo pasakyta? sad.gif
Atsakyti
Jollitule, bet dar labai daug laiko. Užsirašysit rudenį smile.gif
Atsakyti
Ar visi buvo išpažinties prieš vestuves? Nepriimtina man tokia forma nuodėmių išvalymo, todėl galvoju ar galima be to apseit?
Atsakyti
Na mes neisim, cia kiekvienam individualiai, kas nori pries vestuves prieit tai tegu smile.gif

QUOTE(aniri89 @ 2014 04 30, 09:42)
Ar visi buvo išpažinties prieš vestuves? Nepriimtina man tokia forma nuodėmių išvalymo, todėl galvoju ar galima be to apseit?

Atsakyti
Manau mažai kam patinka išpažintis, bet ėjom, nes kitaip kyla klausimas ko tada išvis bažnyčioje tuoktis. Svarbiausia, kad nebūtų kaip čia buvo kelioms nuotakoms, kad kunigas prieš pat ceremoniją paklausė ar jaunieji priėjo išpažintis ir kadangi jie buvo nepriėję, tai kunigas pasakė: "Aš laiko turiu" ir turėjo jaunieji atlikti išpažintį prieš pat vestuves. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Only1 @ 2014 04 30, 11:44)
Manau mažai kam patinka išpažintis, bet ėjom, nes kitaip kyla klausimas ko tada išvis bažnyčioje tuoktis. Svarbiausia, kad nebūtų kaip čia buvo kelioms nuotakoms, kad kunigas prieš pat ceremoniją paklausė ar jaunieji priėjo išpažintis ir kadangi jie buvo nepriėję, tai kunigas pasakė: "Aš laiko turiu" ir turėjo jaunieji atlikti išpažintį prieš pat vestuves.  biggrin.gif

Kiekvienas turim savo supratimą apie bažnyčią ir jos tradicijas. Išpažinties einu, bet ne kunigui pasakoju savo "griekus", o Dievui. Čia mano nuomone. Klausimų kyla, kai netikintys žmonės ten tuokiasi arba nežino net kur kunigą rasti.

Na jo, paklaustų, ir ką sakyt? Mėluoti? biggrin.gif Vėl nuodėmė biggrin.gif
Atsakyti
Mano nuomone, gali buti tikinciu ir neiti ispazinties pries vestuves smile.gif)
Atsakyti
Merginos. gal kuri pasirinkote Sv.Kryziaus baznycia Vilniuje?Idomu ten aukoja,ar groja koks vargonas ar kazkas panasaus ir pan.?Siandien rezervavausi data rugsejo viduriui,tai visa diena laisva buvo,gal todel,kad penktadienis:) Be to telefonu ir dar matyt kunigas skubejo,nes greit susake kokiu dokumentu reikia ir kada atnest. Man ten visai jauku,ir aido neturetu buti per cermonija.
Atsakyti
Mergaites,

gal zinot ar jau iskele Doveika is sv.Kryziaus? Labai tikiuosi, kad dar ne... bet tai kodel ant vestuviu sezono taip elgiasi sad.gif
Atsakyti