Įkraunama...
Įkraunama...

Bažnyčios Vilniuje ir jo apylinkėse

Sveiki,
norejau paklausti... Manasis nepriejes pirmos komunijos. Ar reiks ja prieidinet jei norime tuoktis baznycioje? Beje jis krikstytas. 4u.gif
Is anksto aciu uz atsakyma. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deila* @ 2014 02 20, 16:58)
Sveiki,
norejau paklausti... Manasis nepriejes pirmos komunijos. Ar reiks ja prieidinet jei  norime tuoktis baznycioje? Beje jis krikstytas. 4u.gif

Sveiki,
Reiks busimam vyrui priimti pirma komunija,galima susitart su tuo kunigu kuris tuoks jus ir pries vestuves savaite priims komunija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingrid1118: 20 vasario 2014 - 19:15
QUOTE(Deila* @ 2014 02 20, 14:58)
Sveiki,
norejau paklausti... Manasis nepriejes pirmos komunijos. Ar reiks ja prieidinet jei  norime tuoktis baznycioje? Beje jis krikstytas. 4u.gif

Mano būsimas vyras taip nėra priėjęs pirmos komunijos, kalbėjau su kunigu ir jis pasakė, kad tikrai nėra reikalo jam tos komunijos eiti, nebent jis pats to nori. Bažnyčia to nereikalauja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorotti @ 2014 02 22, 19:52)
Mano būsimas vyras taip nėra priėjęs pirmos komunijos, kalbėjau su kunigu ir jis pasakė, kad tikrai nėra reikalo jam tos komunijos eiti, nebent jis pats to nori. Bažnyčia to nereikalauja  4u.gif

Nuostabu! smile.gif Manau ji nudžiuginsiu tokiom naujienom. Ačiū už info 4u.gif
O čia Vilniuje su kunigu kalbėjote? smile.gif
Atsakyti
Geriausiai nueiti i ta baznycia kurioje planuojate tuoktis,jums kunigas atsakys i jusu klausyma
Atsakyti
Mūsų bažnyčioje (Petro ir Povilo), klausė tik apie krikštą. Na bent jau tik tai iš tiesų rūpėjo. O dėl sutvirtinimo tik apsidžiaugė, kad aš jį turiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(EclipS_e @ 2014 03 03, 13:56)
Mūsų bažnyčioje (Petro ir Povilo), klausė tik apie krikštą. Na bent jau tik tai iš tiesų rūpėjo. O dėl sutvirtinimo tik apsidžiaugė, kad aš jį turiu smile.gif

Mes irgi buvom vakar pas kunigą, klausė tik apie krikštą (Šv. Kryžiaus Atradimo (Kalvarijų) bažnyčia). smile.gif
Atsakyti
O gal kas žino ko Naujosios Vilnios šv. Kazimieto bažnyčios kunigas reikalauja? smile.gif
be to mums klausimas iškilo nuėjus į bažnyčią ką sakyti? ar "laba diena" ar "Garbė Jėzui Kristui"? blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(itin @ 2014 03 07, 12:21)
O gal kas žino ko Naujosios Vilnios šv. Kazimieto bažnyčios kunigas reikalauja?  smile.gif
be to mums klausimas iškilo nuėjus į bažnyčią ką sakyti? ar "laba diena" ar "Garbė Jėzui Kristui"?  blush2.gif  blush2.gif

kaip ir derėtų "Garbė Jėzui Kristui", bet niekas tikrai neišvarys, jei pasisveikinsite kaip su visais. Mes patys nežinom visų tų "šventųjų madagybių, tai sveikinomės kaip su bet kuriuo kitu nepažįstamu žmogum ir jokių problemų dėl to tikrai nebuvo
Atsakyti
QUOTE(itin @ 2014 03 07, 12:21)
O gal kas žino ko Naujosios Vilnios šv. Kazimieto bažnyčios kunigas reikalauja?  smile.gif
be to mums klausimas iškilo nuėjus į bažnyčią ką sakyti? ar "laba diena" ar "Garbė Jėzui Kristui"?  blush2.gif  blush2.gif

Maniškis, kai ėjom pas kunigą, irgi sako, sakyk "Garbė Jezui Kristui", tai jis taip ir pasisveikino, o aš, pamiršus, paprastai smile.gif Tikrai nieko blogo neatsitiks, jei sveikinsitės įprastai.

Kaip ir žalios_pėdutės rašė, kaip ir derėtų taip, bet, aš turbūt dabar ir išpažinties sekos nelabai atgaminčiau blush2.gif O! Išpažinties galbūt privalu eiti prieš santuokos ceremoniją? Prieš kažkiek laiko, turiu omeny.
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2014 03 08, 12:16)

Kaip ir žalios_pėdutės rašė, kaip ir derėtų taip, bet, aš turbūt dabar ir išpažinties sekos nelabai atgaminčiau  blush2.gif  O! Išpažinties galbūt privalu eiti prieš santuokos ceremoniją? Prieš kažkiek laiko, turiu omeny.

privalu
Atsakyti
O prieš kiek laiko reikia nueiti išpažinties?
Beje mes tuokiames Žvėryno bažnyčioje. Tai va abu esam be sutvirtinimo sakramento ir mes turėsime jį priimti. Gal kas gali padėti ir papasakoti kaip visa tai vyksta?
Atsakyti