Sveiki,
norejau paklausti... Manasis nepriejes pirmos komunijos. Ar reiks ja prieidinet jei norime tuoktis baznycioje? Beje jis krikstytas.
Is anksto aciu uz atsakyma.
QUOTE(Deila* @ 2014 02 20, 16:58)
Sveiki,
norejau paklausti... Manasis nepriejes pirmos komunijos. Ar reiks ja prieidinet jei norime tuoktis baznycioje? Beje jis krikstytas.
Sveiki,
Reiks busimam vyrui priimti pirma komunija,galima susitart su tuo kunigu kuris tuoks jus ir pries vestuves savaite priims komunija
QUOTE(Deila* @ 2014 02 20, 14:58)
Sveiki,
Mano būsimas vyras taip nėra priėjęs pirmos komunijos, kalbėjau su kunigu ir jis pasakė, kad tikrai nėra reikalo jam tos komunijos eiti, nebent jis pats to nori. Bažnyčia to nereikalauja
QUOTE(Dorotti @ 2014 02 22, 19:52)
Mano būsimas vyras taip nėra priėjęs pirmos komunijos, kalbėjau su kunigu ir jis pasakė, kad tikrai nėra reikalo jam tos komunijos eiti, nebent jis pats to nori. Bažnyčia to nereikalauja
Nuostabu! Manau ji nudžiuginsiu tokiom naujienom. Ačiū už info
O čia Vilniuje su kunigu kalbėjote?
Mūsų bažnyčioje (Petro ir Povilo), klausė tik apie krikštą. Na bent jau tik tai iš tiesų rūpėjo. O dėl sutvirtinimo tik apsidžiaugė, kad aš jį turiu
QUOTE(EclipS_e @ 2014 03 03, 13:56)
Mūsų bažnyčioje (Petro ir Povilo), klausė tik apie krikštą. Na bent jau tik tai iš tiesų rūpėjo. O dėl sutvirtinimo tik apsidžiaugė, kad aš jį turiu
Mes irgi buvom vakar pas kunigą, klausė tik apie krikštą (Šv. Kryžiaus Atradimo (Kalvarijų) bažnyčia).
QUOTE(itin @ 2014 03 07, 12:21)
O gal kas žino ko Naujosios Vilnios šv. Kazimieto bažnyčios kunigas reikalauja?
be to mums klausimas iškilo nuėjus į bažnyčią ką sakyti? ar "laba diena" ar "Garbė Jėzui Kristui"?
be to mums klausimas iškilo nuėjus į bažnyčią ką sakyti? ar "laba diena" ar "Garbė Jėzui Kristui"?
kaip ir derėtų "Garbė Jėzui Kristui", bet niekas tikrai neišvarys, jei pasisveikinsite kaip su visais. Mes patys nežinom visų tų "šventųjų madagybių, tai sveikinomės kaip su bet kuriuo kitu nepažįstamu žmogum ir jokių problemų dėl to tikrai nebuvo
QUOTE(itin @ 2014 03 07, 12:21)
O gal kas žino ko Naujosios Vilnios šv. Kazimieto bažnyčios kunigas reikalauja?
Maniškis, kai ėjom pas kunigą, irgi sako, sakyk "Garbė Jezui Kristui", tai jis taip ir pasisveikino, o aš, pamiršus, paprastai Tikrai nieko blogo neatsitiks, jei sveikinsitės įprastai.
Kaip ir žalios_pėdutės rašė, kaip ir derėtų taip, bet, aš turbūt dabar ir išpažinties sekos nelabai atgaminčiau O! Išpažinties galbūt privalu eiti prieš santuokos ceremoniją? Prieš kažkiek laiko, turiu omeny.
QUOTE(Tutia @ 2014 03 08, 12:16)
Kaip ir žalios_pėdutės rašė, kaip ir derėtų taip, bet, aš turbūt dabar ir išpažinties sekos nelabai atgaminčiau O! Išpažinties galbūt privalu eiti prieš santuokos ceremoniją? Prieš kažkiek laiko, turiu omeny.
privalu
O prieš kiek laiko reikia nueiti išpažinties?
Beje mes tuokiames Žvėryno bažnyčioje. Tai va abu esam be sutvirtinimo sakramento ir mes turėsime jį priimti. Gal kas gali padėti ir papasakoti kaip visa tai vyksta?
Beje mes tuokiames Žvėryno bažnyčioje. Tai va abu esam be sutvirtinimo sakramento ir mes turėsime jį priimti. Gal kas gali padėti ir papasakoti kaip visa tai vyksta?