Įkraunama...
Įkraunama...

Bažnyčios Vilniuje ir jo apylinkėse

QUOTE(bucke001 @ 2013 03 26, 00:30)
Musu kunigas sake, kad nereikia smile.gif na bet manau nuo kunigo priklauso...smile.gif bet i kurus ejome:) manau jie privalomi..? g.gif

Čia jūs kalbate apie sutvirtinimo sakramento kursus? Tikrai manau, kad čia nuo kunigo priklauso, aš net nekrikštyta, o mūsų kunigas sutinka mus sutuokti ir be mano krikšto ir dar pabrėžė, kad tikrai niekas neverčia krikštytis... smile.gif o draugas taip pat tik pakrikštitas ir komuniją priėjęs, sutvirtinimo sakramento neturi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pleksnike @ 2013 03 30, 12:10)
Čia jūs kalbate apie sutvirtinimo sakramento kursus? Tikrai manau, kad čia nuo kunigo priklauso, aš net nekrikštyta, o mūsų kunigas sutinka mus sutuokti ir be mano krikšto ir dar pabrėžė, kad tikrai niekas neverčia krikštytis... smile.gif o draugas taip pat tik pakrikštitas ir komuniją priėjęs, sutvirtinimo sakramento neturi smile.gif

O aš maniau, kad krikštas privalomas santuokai bažnyčioje g.gif Mes su mb krikštyti ir komuniją priėmę, bet sutvirtinimo neturim. Per kursus šeimos centre buvo užsiminta apie sutvirtinimą, tai poto pasiskambinome dar į bažnyčia įsitikinti ar tikrai jis nėra būtinas. Sakė ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Only1 @ 2013 02 20, 12:44)
Sveiki,

Mes pasirinkom Šv. Kryžiaus bažnyčią (adresu S. Daukanto a. 1). Bažnytėlė iš išorės net nelabai panaši į bažnyčią, tačiau jos vidus labai puošnus, ji maža ir jauki ir dar ten dirba Doveika, tad manau, kad tikrai galima tikėtis nuoširdaus pamokslo. Kad ten brautųsi turistai pastebėti neteko, o dėl konvejerio negaliu pasakyti. Mes patys pasirinkom tuoktis ne vasarą ir ne šeštadienį, todėl manau, kad būsim vieninteliai tą dieną.

Dar iš mažesnių - šv. Mykalojaus bažnyčia, bet man nelabai patinka jų klebonas.

Dievo gailestingumo šventovė nedidelė. Taip pat nedidelė ir Šv. Kryžiaus atradimo bažnyčia Jeruzalėje, bet ten tai tikrai konvejeris. smile.gif

Aš teku Šv. Mikalojaus bažnyčioje, ir kuo toliau tuo labiau baisu darosi dėl to klebono unsure.gif Dabar jau susirankiojom visus reikalingus dokumentus ir kursus pasibaigėm, reikės keliaut pas jį. Bet vis kur paskaitau kokį nelabai teigiamą komentara.. Na gal gi viskas bus gerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezza @ 2013 03 30, 18:25)
Aš teku Šv. Mikalojaus bažnyčioje, ir kuo toliau tuo labiau baisu darosi dėl to klebono  unsure.gif  Dabar jau susirankiojom visus reikalingus dokumentus ir kursus pasibaigėm, reikės keliaut pas jį. Bet vis kur paskaitau kokį nelabai teigiamą komentara.. Na gal gi viskas bus gerai  g.gif

Rekomenduoju -Lazdynuose Šv.Jono Bosko -saleziečių vienuolyno ten,bet parapijinė.Bet reikia ir pataikyt ,pas kokį kunigą.Šiaip tai rekomenduoju du kunigus iš ten-kleboną Aleksandrą ir vikarą ekonomą Massimą.
Atsakyti
QUOTE(Pleksnike @ 2013 03 30, 11:10)

taip, apie sutvirtinimo sakramento aka "dermavone" ar kaip ji rasosi,kiek zinau yra skirtingu pavadinimu smile.gif
As "nedermavota" ( lotuliukas.gif ), MB - taip, bet musu kunigas atlaidziai i si reikala ziurejo, todel as galejau "nesidermavoti" biggrin.gif
del kriksto - na jei leidzia be kriksto - tuomet puiku, as galvojau kad krikstas yra butinas smile.gif bet jau mums reikia atnesti kunigui is baznycios kriksto pazyma smile.gif
Atsakyti
Gal kas nors žinote, kaip su puošimu Šv. Apaštalų Jokūbo ir Pilypo (domininkonų) bažnyčioje? Reikia patiems pasipuošti ar kažkiek būna jau papuošta? 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri zinote baznycias Vilniaus ar Traku rajone, kad isore butu baltos spalvos?
Atsakyti
QUOTE(solciukas @ 2013 08 11, 21:30)
Gal kuri zinote baznycias Vilniaus ar Traku rajone, kad isore butu baltos spalvos?

O ar yra Vilniuje, kur nors netoliese kokia senutė, mautė bažnytėlė? Man jos tokios jaukios, bet kiek vis matau- mūrai
Atsakyti
Solciukas: KATEDRA, Matulaičio bažnyčia, Dievo Gailestingumo šventovė ir Šv. Kryžiaus Atradimo bažnyčios. O kam Jums būtent balta? biggrin.gif Ar Jums būtent rajone, o Vilniaus mieste netinka?

žalios_pėdutės, šitoj temoj jau minėtos 4 mažos bažnytėlės: Šv. Mykalojaus (gotika), Šv. Kryžiaus (barokas), Dievo gailestingumo šventovė (gotika) ir Vilniaus Kristaus Karaliaus ir šv. Kūdikėlio Jėzaus Teresės (Pavilnio) bažnyčia (medis). O jei dar paskaitysit temą, kažkas čia rašė apie mažą bažnytėlę už Vilniaus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Only1: 13 rugpjūčio 2013 - 15:24
[quote=Only1,2013 08 13, 15:21]
Solciukas: KATEDRA, Matulaičio bažnyčia, Dievo Gailestingumo šventovė ir Šv. Kryžiaus Atradimo bažnyčios. O kam Jums būtent balta? biggrin.gif Ar Jums būtent rajone, o Vilniaus mieste netinka?

Katedra grazi, bet ten per daug zmoniu, ten jau labiau panasu ne i baznycia, o i turistini apzvalgos abjekta. Matulaicio baznycia yra naujoviska, man tokios nepatinka, Dievo gailestingumo sventove irgi netokia, kokios reiktu. Man reikia jaukios baznycios vaiku krikstynoms, mano mergaite isreiske nora, kad baznycia turi buti tik balta. Sv. Kryziaus atradimo baznycia kaip ir tutetu tikti, gal dar zinote kazka panasaus.
Atsakyti
Yra dar viena: http://www.vilnius-t...ejaus-baznycia/ Bet joje būti neteko. smile.gif
O nebus taip, kad mergaitė ją ir iš vidaus baltą įsivaizduoja? biggrin.gif Krikštynas darykite ne vasaros šeštadienį, tada bus mažiau žmonių. ax.gif
Atsakyti
gal kokiu atsiliepimu zinote apie Vasaknu dvara?
Atsakyti