Sveikos, tai sakykite kaip ten su Šv. Petro ir POvilo bažnyčios papuošimais bei muzika? Buvome pas kunigą, malonus pasirodė. Viską susakė ir nieko klausti net nereikėjo
QUOTE(Laura_ @ 2013 02 11, 15:53)
Sveikos, tai sakykite kaip ten su Šv. Petro ir POvilo bažnyčios papuošimais bei muzika? Buvome pas kunigą, malonus pasirodė. Viską susakė ir nieko klausti net nereikėjo
Mums kunigas sakė, kad muzika ir gėlės jų. Groja vargonais, gieda Ave Maria.
QUOTE(xzx @ 2013 02 12, 15:46)
Mums kunigas sakė, kad muzika ir gėlės jų. Groja vargonais, gieda Ave Maria.
Ačiū. Jau susitarėme su kunigu. Žiūrėsim kaip ten viskas bus iš tikrųjų.
Laba ryta Stai ir as, pagaliau "istojusi" i busimos jaunosios vezias, "skęstu" savo apmastymuose Vis negaliu nusistoveti kokios ceremonijos noriu vestuviu diena. Visuomet TA momenta isivaizdavau kazkur atokioje, jaukioje baznyteleje, kuri nedirba konvejerio principu. Taciau, pasirodo, siais laikais gana sunku surasti tokia Nebent vykti kur i maza miesteli ir tiketis, kad busim ten vieninteliai Taciau jau taip susikloste, jog vistik pati ceremonija vyks Vilniaus mieste ir, kaip daznai buna, svajones nelabai atitinka realybe. Bet tai ne visada blogai.
Situacija ta, kad mes gyvename kitapus Petro ir Povilo baznycios ir maniskis gana UZ sia vieta susituokti. Man kazkaip jokios romantikos eiti santuokos kitapus gatves Ir, zinoma, tas srautas turistu kartais uzmusa, o kai paskaiciau kaikuriu istorijas, tai..
As asmeniskai labai linkstu prie santuokos pas Bernardinus, taciau ta koplytele amziname remonte, nors yra teke pabuvoti santuokos ceremonijoje joje, tai labai grazu ir brolis vienuolis graziai pakalbejo! O tai man labai svarbu, kad pats pamokslas butu sakomas nuosirdziai, o ne isbertas kaip zirniai, kaip teke matyti Ausros Vartu baznycioje Bet, matyt, kaip jau kam pasiseka ir as tikiuosi, kad rasime geriausia sprendima savo dienai
Situacija ta, kad mes gyvename kitapus Petro ir Povilo baznycios ir maniskis gana UZ sia vieta susituokti. Man kazkaip jokios romantikos eiti santuokos kitapus gatves Ir, zinoma, tas srautas turistu kartais uzmusa, o kai paskaiciau kaikuriu istorijas, tai..
As asmeniskai labai linkstu prie santuokos pas Bernardinus, taciau ta koplytele amziname remonte, nors yra teke pabuvoti santuokos ceremonijoje joje, tai labai grazu ir brolis vienuolis graziai pakalbejo! O tai man labai svarbu, kad pats pamokslas butu sakomas nuosirdziai, o ne isbertas kaip zirniai, kaip teke matyti Ausros Vartu baznycioje Bet, matyt, kaip jau kam pasiseka ir as tikiuosi, kad rasime geriausia sprendima savo dienai
Sveiki,
Mes pasirinkom Šv. Kryžiaus bažnyčią (adresu S. Daukanto a. 1). Bažnytėlė iš išorės net nelabai panaši į bažnyčią, tačiau jos vidus labai puošnus, ji maža ir jauki ir dar ten dirba Doveika, tad manau, kad tikrai galima tikėtis nuoširdaus pamokslo. Kad ten brautųsi turistai pastebėti neteko, o dėl konvejerio negaliu pasakyti. Mes patys pasirinkom tuoktis ne vasarą ir ne šeštadienį, todėl manau, kad būsim vieninteliai tą dieną.
Dar iš mažesnių - šv. Mykalojaus bažnyčia, bet man nelabai patinka jų klebonas.
Dievo gailestingumo šventovė nedidelė. Taip pat nedidelė ir Šv. Kryžiaus atradimo bažnyčia Jeruzalėje, bet ten tai tikrai konvejeris.
Mes pasirinkom Šv. Kryžiaus bažnyčią (adresu S. Daukanto a. 1). Bažnytėlė iš išorės net nelabai panaši į bažnyčią, tačiau jos vidus labai puošnus, ji maža ir jauki ir dar ten dirba Doveika, tad manau, kad tikrai galima tikėtis nuoširdaus pamokslo. Kad ten brautųsi turistai pastebėti neteko, o dėl konvejerio negaliu pasakyti. Mes patys pasirinkom tuoktis ne vasarą ir ne šeštadienį, todėl manau, kad būsim vieninteliai tą dieną.
Dar iš mažesnių - šv. Mykalojaus bažnyčia, bet man nelabai patinka jų klebonas.
Dievo gailestingumo šventovė nedidelė. Taip pat nedidelė ir Šv. Kryžiaus atradimo bažnyčia Jeruzalėje, bet ten tai tikrai konvejeris.
Sveikos Esu naujoke, bet taip pat noreciau prisijungti prie planavimo, nes cia skaitinedama randu naudingu patarimu Esu vilniete ir irgi noriu kokios mazos grazios ir jaukios vieteles savo ypatingajai dienai. Kokia baznytele ar vienuolyna galit parekomenduoti? Viena drauge sake, kad Kernaves baznycia grazi
Sveikos
Aš teku Šv. Mikalojaus bažnyčioje. Ten buvau krikštyta ir priėjau pirmos komunijos.
O gal kas žinote kaip ten su bažnyčios puošimu? Kažkaip neužklausėm kunigėlio
Aš teku Šv. Mikalojaus bažnyčioje. Ten buvau krikštyta ir priėjau pirmos komunijos.
QUOTE(Dezza @ 2013 02 27, 01:10)
Sveikos
Mes ten tuokiamės dėl puošimo klausiau ebt sakė atsakys pavasarį bet šiaip manau leis, ne sir draugė ten tekėjo tai pamenu puošė
Sveikos,
Gal kuri žinote, ar būtinas sutvirtinimo sakramentas ("dermavonė") tuokiantis bažnyčioje? Mes su MB nė vienas to neturime, bet kunigas parekomendavo palankyti kursus...
Gal kuri žinote, ar būtinas sutvirtinimo sakramentas ("dermavonė") tuokiantis bažnyčioje? Mes su MB nė vienas to neturime, bet kunigas parekomendavo palankyti kursus...
Musu kunigas sake, kad nereikia na bet manau nuo kunigo priklauso... bet i kurus ejome:) manau jie privalomi..?