Įkraunama...
Įkraunama...

Bažnyčios Vilniuje ir jo apylinkėse

Kalbėta jau šimtą kartų: pažymų apie krikštą (iš ten, kur krikštyti), laisvo stovio pažymos (ten pat duos) ir leidimo tuoktis už parapijos ribų (reikės prašyti savo parapijos - pagal gyvenamą vietą- kunigo)
Atsakyti
Sveikos mamytes. O gal kuri tuokesi sv. kazimiero naujosios vilnios baznycioje? Man idomu viskas, kaip kunigas elgiasi, ar reikalauja kakzokios konkrecios sumos, kaip del ziedliu ar leidzia barstyt, kaip del muzikos ir papuosimu, ar kazka pasiulo, ar leidzia is vakaro pasipuost, ar nera konvejerio? Buciau be galo dekinga...
Atsakyti
Laba 4u.gif Buvo daug kalbėta, kad reikia krikšto pažymos, laisvo stovio, savo parapijos leidima.. Tai krikšto pažymos reikia pasiimt iš tos bažnyčios kur buvau krikštyta? ir toks klausimas, uz visas sitas pazymas reikia moket? blush2.gif kazkaip kad neapsikvailint doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Priklauso nuo bažnyčios. Kai kur nereikia mokėti, kai kur prašo aukos, o kai kur kaip kažkas rašė ant Zakristijos durų parašyta kiek kainuoja tokia pažyma. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveli` @ 2012 09 26, 13:34)
Laba  4u.gif  Buvo daug kalbėta, kad reikia krikšto pažymos, laisvo stovio, savo parapijos leidima.. Tai krikšto pažymos reikia pasiimt iš tos bažnyčios kur buvau krikštyta? ir toks klausimas, uz visas sitas pazymas reikia moket?  blush2.gif  kazkaip kad neapsikvailint  doh.gif  biggrin.gif

Mes nei cento nemokėjome, nei už krikšto, nei už leidimą tuoktis (abi pažymas ėmėme iš skirtingų bažnyčių). Savo noru,manau, kad galima paaukoti, bet priverstinai niekas neprašė g.gif
Atsakyti
Merginos, o kas zino baznyciu ne Vilniaus centre? ta prasme, gal kokiu atsiliepimu?ar pasiulymu?...as gyvenu ne Lt siuo metu, tai domiuosi..man reik vestuvem:)
Atsakyti
Mane domintų atsiliepimai apie šias bažnyčias:

Šv. Onos, Šv. Kryžiaus atradimo ir Šv. Mergelės Marijos nekaltojo prasidėjimo bažnyčia.

Gal kuri tuokėtės? Kokie ten kunigai ir jų bendravimas? Nes svarstom tarp šitų 3 tai atsiliepimai manau pradžioje daug ką reikštų.
Atsakyti
Šv. Kryžiaus atradimo (Jeruzalėj) tuokėsi draugai. Santuokos ceremonija buvo tikrai smagi, kunigas negailėjo juokelių, bet prieš santuoką kai reikėjo vaikščiot į paskaitėles pas kunigą, tai kaip suprantu taip linksma nebuvo ir barti gavo, kad nelabai į bažnyčią vaikšto ir visokių religinių klausimų daug klausinėjo ir pan. smile.gif
Atsakyti
ech, nesinori jokių barimų iš kunigų. norėtųsi labiau tokio su šuolaikiškom pažiūrom g.gif g.gif
Atsakyti
O gal kas nors tuokėsi Matulaičio bažnyčioj? 4u.gif
Atsakyti
mes taip pat uz jokias pazymas nieko neaukojom, visos buvo is skirtingu baznyciu.
mes tuokemes Šv. Mergelės Marijos nekaltojo prasidėjimo bažnyčioj praita vasara, viskas buvo super, labai patiko, tai siemet ten jau ir savo leliuka pakrikstijom thumbup.gif
Atsakyti
O merginos, galbūt galite padėti? Visiškai pasimečiau. Niekaip nesuprantu ir niekur nerandu kokiai parapijai priklausau jei gyvenu Š.miestelyje (Žirmūnuose) ir nesuprantu kur ieškot :/
Atsakyti