Labukas, gal žinot kokią neanlišką nuorodą šitos kiepkos? nesinori antra karta isradinet dviracio- vistiek kazkur turi buti aprasymas. visa vakara prasedejau ieskodama nete aprasymo, bet neradau. Help
Labukas,
gal žinot kokią neanlišką nuorodą šitos kiepkos? nesinori antra karta isradinet dviracio- vistiek kazkur turi buti aprasymas. visa vakara prasedejau ieskodama nete aprasymo, bet neradau. Help
man to puslapio osinka.ru niekaip neatidaro, kazkada atidarinejo, o dabar noriu pasiziuret ir meta kad negali uzkrauti jo.. gal kas pagelbes? nes as jau galvojau akd tas psl nebeveikia.. bet ziuriu kitos juo naudojasi..
man to puslapio osinka.ru niekaip neatidaro, kazkada atidarinejo, o dabar noriu pasiziuret ir meta kad negali uzkrauti jo.. gal kas pagelbes? nes as jau galvojau akd tas psl nebeveikia.. bet ziuriu kitos juo naudojasi..
ką tik pabandžiau, tai man viską kuo puikiausiai atidarė. Jei norite būtent tos kepurytės rusiško aprašymo brūkštelėkite man savo el. paštą aš jums persiųsiu asmeniškai
[quote=DDajana,2010 09 09, 21:49]
Labukas,
gal žinot kokią neanlišką nuorodą šitos kiepkos? nesinori antra karta isradinet dviracio- vistiek kazkur turi buti aprasymas. visa vakara prasedejau ieskodama nete aprasymo, bet neradau. Help
ziema arteja, jungiuos ir as cia pas jus, pradejau vakar megzti keppuryta mazjai tik vat iskilo klausimas kiek reik akiu deti kepurytei virba;ais mezgu, mergytei 2 metukai ziureism, tikiusi nebus per didele...
o ta kepuryte kartu su saliu tai tiesiog nuostabi... malonu butu jei kas imestu nuoroda ar kokia schema is kur ji yra ir kai pten viska daryti