Įkraunama...
Įkraunama...

kepurės, skarelės, skrybelaitės - nertos/megztos

QUOTE(*zuikulis* @ 2010 11 05, 13:20)
abieju ausys megstos taip pat
6 geros 6 blogos 12 geru 6 blogos ir 6 geros,kratsines eina pyne trecioj eilej,vienam kradste is vienos puses sukryziuoji po tris akis,kitoj pusej ir kitos puses,vidurine eina dviguba pyne,sukryziuoji po 4 akis is vienos puses,4 eilej,dar liek a4 akys jos ir mezgasi toliau iki 8 eiles,tada ir jas sukryziuoji su 4 vidurinem akim,rastuko neturiu,tikiuos aiskiai paaiskinau
Papildyta:
salikeliai uzsimauna per galva,bet galima ir su sagytem daryt

tuo paciu rastu ausytes mezgamos iki kepures virsugalvio? o kiek akiu uzdejot prieki ir kiek nugaroj?
Atsakyti
Noriu savo duktereciai numegsti kaledoms kepure ir blauzdinukes (gal dar salika). Toki grazu komplekteli. Jai beveik 8 metai. Gal kas galite ideti graziu nesudetingu schemuciu? Buciau labai labai dekinga smile.gif
Atsakyti
Raudau ir aš savo kepuraite blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(VAMI @ 2010 11 07, 15:01)
tuo paciu rastu ausytes mezgamos iki kepures virsugalvio? o kiek akiu uzdejot prieki ir kiek nugaroj?

tuo paciu,priekyje dejau 30,gale 18
Januse ,Amade,grazios kepurytes thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Noriu diedui numegzti kepurę paprastą labai (va tokio tipo) bet dabar nebesusigaudau kaip čia ta viršugalvį padaryti, kaip siaurinti reikia, kad gražiai atrodytų g.gif gal kas gali patarti?
Atsakyti
Sveikos, gal zinote kur rasti va tokio kepuriuko schema? 4u.gif

user posted image
Atsakyti
[quote=daylight25,2010 11 08, 21:02]
Sveikos, gal zinote kur rasti va tokio kepuriuko schema? 4u.gif

Ir man noretusi tokia nunert smile.gif su schema turi buti ne sunku, jei kas pasidalintu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes kepurininkes biggrin.gif Ieškau ir nerandu, neprisimenu, kur mačiau. Buvo parodyta, kaip megzt kepurę su ausim. Na paprastai surink akis ir primegzt, taip jau dariau. Bet ten buvo nuo apacios megzta. Pirma ausys abi, tada prideda lyg akis ir viršun pati kepsa. Nes noriu pynes per ausis tas ir aukštyn per kepša. Čia va kelios ir kepurės laabai gražios įdėtos su pynėm. Tai jei kas suprato, ko noriu ir žino, kur yra, tai įmeskit nuorodėlę blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2010 11 09, 17:42)
Sveikutes kepurininkes biggrin.gif  Ieškau ir nerandu, neprisimenu, kur mačiau. Buvo parodyta, kaip megzt kepurę su ausim. Na paprastai surink akis ir primegzt, taip jau dariau. Bet ten buvo nuo apacios megzta. Pirma ausys abi, tada prideda lyg akis ir viršun pati kepsa. Nes noriu pynes per ausis tas ir aukštyn per kepša. Čia va kelios ir kepurės laabai gražios įdėtos su pynėm. Tai jei kas suprato, ko noriu ir žino, kur yra, tai įmeskit nuorodėlę  blush2.gif

http://www.supermama...howtopic=374369
Atsakyti
Januse, labai gražu, ruda mano silpnybė wub.gif

Va pradejau kepuriukus draugem dovanu megzt
user posted image
Atsakyti
Nunarpliojau ir as savo vaikinukui,dar salikelis liko ax.gif sorry,foto nekokios,labai jau nenori fotografuotis.... doh.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(aidaa @ 2010 11 11, 15:12)
Januse, labai gražu, ruda mano silpnybė  wub.gif

puiki mintis dovanoms,as irg tokios noreciau.. ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klajokle: 11 lapkričio 2010 - 15:59
QUOTE(man-patinka-tyla @ 2010 11 10, 18:16)

Labai ačiū. Šito ir ieškojau, bet užmušk, neatsiminiau, kur mačiau 4u.gif

QUOTE(aidaa @ 2010 11 11, 13:12)

Labai graži thumbup.gif Tokia paneliška wub.gif

QUOTE(Klajokle @ 2010 11 11, 13:56)
Nunarpliojau ir as savo vaikinukui,dar salikelis liko  ax.gif sorry,foto nekokios,labai jau nenori fotografuotis.... doh.gif

Liuks thumbup.gif Linksma kiepka.
Atsakyti