Įkraunama...
Įkraunama...

kepurės, skarelės, skrybelaitės - nertos/megztos

labai gražūs zuikulio komplektai wub.gif wub.gif

noriu apie kaklinuką paklaust g.gif kaip gražiai išplatinti, kas kiek po kiek pridėt akių? 4u.gif dėkoju iš anksto cool.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2010 11 05, 20:20)
labai gražūs zuikulio  komplektai  wub.gif  wub.gif

noriu apie kaklinuką paklaust  g.gif  kaip gražiai išplatinti, kas kiek po kiek pridėt akių?  4u.gif dėkoju iš anksto  cool.gif

manau budu yra ivairiu g.gif as asmeniskai mezgiau tarsi reglano rankoves megztukui
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2010 11 05, 18:20)
labai gražūs zuikulio  komplektai  wub.gif  wub.gif

noriu apie kaklinuką paklaust  g.gif  kaip gražiai išplatinti, kas kiek po kiek pridėt akių?  4u.gif dėkoju iš anksto  cool.gif

jau numezgus kakliuka blogom ir gerom akim,pridedu kas antra aki,po to kai sukeiciu pyne toj pacioj eilej iseina kas 9 akys,uzdedu kur blogos akys,taip tirs kartus tose eilese kur yra pyne
Atsakyti
QUOTE(europosbamba @ 2010 11 04, 14:40)
Gal galima paaiskinimo kaip megzti tokias ausytes? blush2.gif

konkrečiai šitas ausytes mezgant, mezgiau stačiakampio formos detalę, ją perlenkus pusiau susiuvau šonus, apačioje sutraukiau ir ausytės jau yra smile.gif šiaip čia labai dėkingas siūlas, jis labai gerai išsiformavo, bet manau ir kitokiais siūlais mezgant turi pavykti, sėkmės wink.gif
Atsakyti
Sveikos mezgejeles 4u.gif
praverciau temukiu nemazai,bet neradau vaikiskos kepures su trim boksteliais schemos(tikiuos supratot ka turiu omeny blush2.gif ).gal kuri turit ar zinot kur galiu rast ir imestumet.buciau labai dekinga smile.gif
nes bandziau megzt be schemos,nesigauna tas kepures virsus nors nusisauk,kazkaip netaip matyt jungiu tuos bokstelius doh.gif
Atsakyti
user posted image
si beretė labai smagiai mezgasi ir nera tikrai sudetinga. Aš ją mezgiau ant 2 virbalų, ir trumpinau raštą, kad nesigautų labai ilga ir kaip blynas. Tik mano beretė dar neišbaigta, bet pirmas mano blynas man labai patinka, kai bus išbaigta pasigirsiu blush2.gif
Atsakyti
O cia jaucio metais gimusiam suneliui suraizgiau biggrin.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(linkakalinka @ 2010 11 06, 17:26)
O cia jaucio metais gimusiam suneliui suraizgiau  biggrin.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
linkakalinka fantastiška kepurytė thumbup.gif ir fantastiškas gražuoliukas manekenas 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linkakalinka @ 2010 11 06, 16:38)
O cia jaucio metais gimusiam suneliui suraizgiau  biggrin.gif

labai grazi kepuryte thumbup.gif
Atsakyti
kepures grazios, labai patiko zuikio ausytes ir jaucio kepuryte
Atsakyti
*zuikulis*, labai gražios kerurytės wub.gif
O jautukas tai fainuolis thumbup.gif
Atsakyti
labas rytelis 4u.gif

ka tik nuimta nuo virbalu ax.gif iskeliaus pas maza berniuka wub.gif