Įkraunama...
Įkraunama...

kepurės, skarelės, skrybelaitės - nertos/megztos

QUOTE(bonda @ 2010 10 22, 11:04)
sugebejimai mieganti nufotkyt tongue.gif  grazus rastuks wub.gif

Jis nemiegojo, taip pozavo biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 10 20, 20:39)
Tik modeliukas išsirinko, nevisai patogią rodymui pozą  biggrin.gif

reikejo nuotrauka peversti 90 laips kampu biggrin.gif
o cia mano bandymas - tikra ziemine keputre ax.gif tik nesugalvoju kuom papuosti virsugalvi g.gif bumbulo nenoriu kad kapisono paskui neuzdesiu
user posted image
Atsakyti
Chera labai graži kepurė ir žavi mergaitė wub.gif

Gal kuri esate mezgusi kažką panašaus? http://www.newlook.c...beret_197623561
Bučiau dėkinga už pagalbą
Atsakyti
QUOTE(son @ 2010 10 08, 14:33)
vyro prasoma numezgiau kepuriuka su ausytemis, silta, patogu ir paprasta(tik fotografuotis nepanoro)

user posted image
user posted image

Puiki kepurė! Davei puikią ideja,kokia gali buti siuolaikiška kepurė jaunuoliui.Seniai suku galvą kokią reikia numegzti 19mečiui sūnui.Ačiu 4u.gif
Atsakyti
bonda, labai gražu kepuraitė wub.gif
chera, atrodo labai šilta, kokie siūliukai?

aš žvalgaus žieminės kepurės modeliuko didesnėms panikėms doh.gif užrišamų po kaklu nebenori, nes neva tik mažiukams tokios ( o man atrodo pačios praktiškiausios lotuliukas.gif ) . Kokį modeliuką pasirinkti ( megsiu ) , kad ausys nebūtų plikos ir nebūt labai sudėtingas raštas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2010 10 23, 10:26)
Kokį modeliuką pasirinkti ( megsiu ) , kad ausys nebūtų plikos ir nebūt labai sudėtingas raštas  unsure.gif

o jei tokia user posted image user posted imageuser posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
bonda, labai gražu kepuraitė  wub.gif

aš žvalgaus žieminės kepurės modeliuko didesnėms panikėms  doh.gif užrišamų po kaklu nebenori, nes neva tik mažiukams tokios ( o man atrodo pačios praktiškiausios  lotuliukas.gif ) . Kokį modeliuką pasirinkti ( megsiu ) , kad ausys nebūtų plikos ir nebūt labai sudėtingas raštas  unsure.gif

saiūlau keourę šalmą, tik deja man pačiai mistika jį numegzti
Atsakyti

dejau 2 siuliukus: vienas pusvilne, kitas vilna (abiejus pirkau Maximoje per siulu ispardavima) ir mezgiau su 5 nr virbalais

QUOTE(paukščiukas @ 2010 10 23, 10:58)
saiūlau keourę šalmą, tik deja man pačiai mistika jį numegzti

reikia tik pradeti ir viskas bus aisku.... mano buvo pirmasis kepure-salmas thumbup.gif visai gerai gavosi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chera: 23 spalio 2010 - 10:14
kepurių šalmukų nebenori ( kaip Misty mezga ), nors pernai dar priprašiau užsidėti doh.gif
berods buvau rodžius savo šalmukus, bet pasikartosiu ax.gif
dičkė pernai ją nešioj per visus didžiuosius šalčius, nors nėr stora kepurytė, bet merino vilna duoda daaaug šilumos biggrin.gif
user posted image
o va čia mažosios pusvilnės šalmukas wub.gif
user posted image

p.s. nebent megzti dičkai šalmuką, tačiau be raištukų , palikt tik auseles ir kitokį sukabinimą sugalvot g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 23 spalio 2010 - 10:59
QUOTE(fishke @ 2010 10 23, 11:57)

p.s. nebent megzti dičkai šalmuką, tačiau be raištukų , palikt tik auseles ir kitokį sukabinimą sugalvot  g.gif

fainos kepureles wub.gif O jei megzi ilgom ausim g.gif kad prireikus kaip salyka juos galetu apvyniot. su bumbulais ant galu. 4u.gif
Atsakyti
šalmą turėjau omenį kur iškart su šaliku, per galvą maunamas. Lyg nesenai buvo pamokėlė įdėta
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 10 23, 13:17)
šalmą turėjau omenį kur iškart su šaliku, per galvą maunamas. Lyg nesenai buvo pamokėlė įdėta

oj ne, apie tokią baisu ir užsiminti, gi visiškai nepaneliška lotuliukas.gif
Atsakyti