Įkraunama...
Įkraunama...

kepurės, skarelės, skrybelaitės - nertos/megztos

QUOTE(MAMICY @ 2010 10 03, 19:58)
idėja kepurės papuošimui

man tai pasitysiojimas is vaiko schmoll.gif nebent karnavalui kaip kazkas rase smile.gif

QUOTE(Viliausmama @ 2010 10 04, 08:00)
Kazkaip sunkiai man gaunasi apskaiciuot tradicines kepurytes "blynuko"ploti.Kazkada esu issisaugojus tokia formule is SM
R=Galvos apimtis/2*3.14
Bet ,kazkaip niekaip as jos "neikandu".Pvz.mano mergaites galvyte 50cm apimtis.
50/2*3.14=78.5 ????
Gal galit padet..... ax.gif

galvos apimti dalini is 3.14 ir gauni kiek turi buti tas blynas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natuliona: 04 spalio 2010 - 07:31
galvos apimti dalini is 3.14 ir gauni kiek turi buti tas blynas smile.gif

Labai labai Jums ACIU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Restar @ 2010 10 03, 23:30)
Liamuna - kaip gražu! 4u.gif  Kokios spalvos, kokie raštai, kiek darbelio ir toks išskirtinis rezultatas! Pati su savo galimybėm nesiryžčiau taip margint, bet ūpas kyla nors truputį imtis raštų - visgi taip gražu...

O man tie viščiukai labiau karnavalui ax.gif .

aciuks.gif marginimas nera sunku, tik reikia pabandyt ir isivaziuot, pradet nuo paprasto kokio rasto 4u.gif

o del visciukiu drinks_cheers.gif

gaila neturiu tik kepurytes nufotkinus, bet pasigirsiu blush2.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2010 10 04, 09:01)
gaila neturiu tik kepurytes nufotkinus, bet pasigirsiu  blush2.gif

Super! 4u.gif Raštuot aš moku, kalbėdama apie galimybes turiu omney ribotą laiką kurį galiu skirti mezgimui. Rezultato norisi greitai, o su marginimu vis tiek užtrukčiau ilgiau. Bet būtinai reiks bandyt ax.gif, kaip tik vaikams reikia kepurių visiems.
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2010 10 03, 00:12)
Tiesiog nuotrauką pasišviesint reikėjo smile.gif Man panašu, kad gėliukas medžiaginis:

user posted image

Manau ,kad rusaitės tokią kepurę mezgė ar bent jau panaši
http://club.osinka.r...5353?&start=180
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2010 10 04, 10:01)
aciuks.gif marginimas nera sunku, tik reikia pabandyt ir isivaziuot, pradet nuo paprasto kokio rasto  4u.gif

o del visciukiu  drinks_cheers.gif 

superinis komplektukas thumbup.gif thumbup.gif
as kaip tik savo panelei ruosiuosi ziemine kepure megzt ir niekaip neapsisprendziu ar kruva visokiu pyniu det ar spalvu biggrin.gif
Atsakyti
Liamuna, tavo spalvoti mezginiai super thumbup.gif Kruopštus atlikimas, gražūs spalvų deriniai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2010 10 04, 10:01)
aciuks.gif marginimas nera sunku, tik reikia pabandyt ir isivaziuot, pradet nuo paprasto kokio rasto  4u.gif

o del visciukiu  drinks_cheers.gif 

user posted image

Labai gražios visų kepurytės 4u.gif wub.gif 4u.gif wub.gif 4u.gif

Sakykit, kaip Jūs bumbulą darot ? paprastai, ant dviejų kartoninių ratukų tuos siulus vyniojat, ar žinot kokių kitokių, paprastesnių bumbulo darymo gudrybių ? wub.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliausmama @ 2010 10 04, 07:00)
Kazkaip sunkiai man gaunasi apskaiciuot tradicines kepurytes "blynuko"ploti.Kazkada esu issisaugojus tokia formule is SM
R=Galvos apimtis/2*3.14
Bet ,kazkaip niekaip as jos "neikandu".Pvz.mano mergaites galvyte 50cm apimtis.
50/2*3.14=78.5 ????
Gal galit padet..... ax.gif

cia dalint riekia ir is 3.14 9viso blyno skersmuo, jei dar padalint ir is 2, tai bus spindulys mirksiukas.gif

QUOTE(liamuna @ 2010 10 04, 08:01)

sitas labai labai labai thumbup.gif wub.gif koks
Atsakyti
Visoms labai aciu uz gerus zodzius. 4u.gif

QUOTE(juodauoga @ 2010 10 04, 11:11)
Sakykit, kaip Jūs bumbulą darot ? paprastai, ant dviejų kartoninių  ratukų tuos siulus vyniojat, ar žinot kokių kitokių, paprastesnių  bumbulo darymo gudrybių ?

as kartais darau ant rutuliuku, bet tada jis gaunasi toks tamprus ir apvalus, man labiau patinka pusiniai burbulai ant kepuriu, jiems as naudoju tiesiog arba pirstus, arba staciakampio formos kartoniukus, apvynioju, tada is vienos puses surisu kita prakirpu ir ispurenu, jei reikia dar pakerpu, kad sulyginciau. Na nezinau ar aiskiai as cia. bet cia kutosu principu, tik daugiau reiketu privyniot. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liamuna: 04 spalio 2010 - 10:44
QUOTE(liamuna @ 2010 10 04, 12:43)
Visoms labai aciu uz gerus zodzius.  4u.gif
as kartais darau ant rutuliuku, bet tada jis gaunasi toks tamprus ir apvalus, man labiau patinka pusiniai burbulai ant kepuriu, jiems as naudoju tiesiog arba pirstus, arba staciakampio formos kartoniukus, apvynioju, tada is vienos puses surisu kita prakirpu ir ispurenu, jei reikia dar pakerpu, kad sulyginciau. Na nezinau ar aiskiai as cia. bet cia kutosu principu, tik daugiau reiketu privyniot.  4u.gif

Reiks pabandyti šitaip padaryt....ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Prie jūsų visų grožių pasirodysiu ir aš blush2.gif
Ale Gymboree kopija
user posted image
user posted image

Atsakyti