Įkraunama...
Įkraunama...

kepurės, skarelės, skrybelaitės - nertos/megztos

QUOTE(ViGaMa @ 2010 09 03, 16:10)
Labas mezgejos, gal kas galetumete paaiskinti kaip reiktu nusimegzti stai tokia ziemine kepure?

Kaip ta salika ismegzti prie kepures? Ar cia atskirai reikia megzti ir prisiuti g.gif

Galima numegzti kepure ir po to pririnkti akis reikalingas salikui (arba prisiuti numegzta atskirai), o norint, kad butu be siuliu galima numegzti du saliko galus, o tada prideti papildomai akiu kepurei ir megzti kepure. Tikiuos aiskiai issireiskiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaGal @ 2010 09 03, 16:54)
Galima numegzti kepure ir po to pririnkti akis reikalingas salikui (arba prisiuti numegzta atskirai), o norint, kad butu be siuliu galima numegzti du saliko galus, o tada prideti papildomai akiu kepurei ir megzti kepure. Tikiuos aiskiai issireiskiau  mirksiukas.gif

Nu liktais ir aiskiau, reiks bandyti megzti smile.gif bet tuos du salikus reikia iskart abu megzti su 2 siulu kamuoliais g.gif bet kaip poto uzdejus akis kepurei juos sujungti jei bus 2 siulu kamuoliai g.gif nu kazkoks kosmosas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ViGaMa: 03 rugsėjo 2010 - 17:25
QUOTE(ViGaMa @ 2010 09 03, 18:25)
Nu liktais ir aiskiau, reiks bandyti megzti  smile.gif  bet tuos du salikus reikia iskart abu megzti su 2 siulu kamuoliais  g.gif bet kaip poto uzdejus akis kepurei juos sujungti jei bus 2 siulu kamuoliai g.gif  nu kazkoks kosmosas rolleyes.gif

Gali megzti is karto du su dviem kamuoliais arba po viena atskirai (tik siuo atveju teks susiskaiciuoti, kad vienodo ilgio butu), o po to kai pridesi papildomai akiu kad uztektu aplink galva, pradesi megzti su vienu kamuoliu, o kita siula nutrauksi ir pririsi mirksiukas.gif
Atsakyti
Kepuriukas - salmiukas turejo gautis mano berniukui, ale kazkaip galvodama, kad pritruksiu siulu, taip jau numazinau, tai atiteks drauges laukiamam leliukui. smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dodone @ 2010 09 04, 14:28)
Kepuriukas - salmiukas turejo gautis mano berniukui, ale kazkaip galvodama, kad pritruksiu siulu, taip jau numazinau, tai atiteks drauges laukiamam leliukui. smile.gif

Geras kepuriukas šių dienų orams smile.gif
o štai mano megzta medvilninė kepurytė šešiamečiui
user posted image
Atsakyti
Pamezginėjau ir aš rudeniui kepuriukų rolleyes.gif
Dukterėčiai ax.gif
user posted image

Sūneliui ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ViGaMa @ 2010 09 03, 16:10)
Kaip ta salika ismegzti prie kepures? Ar cia atskirai reikia megzti ir prisiuti g.gif

Įmetu, ką turiu iš Sm nukopinus į savo kompą apie kepurytės su šalikėliu mezgimą( čia tokių daug buvo mezgama, kur su pynėmis, labai gražios: "- ta vidurine AUSŲ pyne yra is 12 akiu ,mezgu 5 eiles cia ir su bloga puse ,tada sukeiciu 4 su keturiom i viduri krastines,o kitas 4 mezgu gerom ,vel 5 eiles ,tada jau sukeiciu tas kitas 4 su keturiom vel i vidu,na kad gautus kasa
- kasyčių šonus 3*3
- trimetei mergytei dejau 120 akiu
- schemutes neturiu,bet galiu paieskot kazka panasaus rasto,tiesiog numezgiau du vienodo iligio salikelius is 36 akiu,krastines 6 akys pynute 6 blogos tada kasa dariau pynute sukeicant po 4 akis 4 geros lieka,jas sukeiciau kai reikia vel pyne daryt ,6 blogos ir tada 6 geros pynutei,visa tai mezgasi iki kol baigiasi kepure,tda susiemiau akis ant virbalo su valu viena salika ,pridedi akiu priekiui po antra salika ir akiu uzpakalinei daliai."
- Čia kažkuri mamytė parašė, sorry, kad cituoju neatsiklausus, nebežinau kas 4u.gif dar yra čia čia 270 žinutėje su nuotraukomis kaip megzti kepurytę su ausytėm:ax: tikiuosi padės mirksiukas.gif
Atsakyti
Man patinka tyla, kokia nuostabi kepurytė. wub.gif Tokios ir savo berniukui norėčiau, bet nemoku megzti. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(man-patinka-tyla @ 2010 09 04, 14:41)
Geras kepuriukas šių dienų orams smile.gif
o štai mano megzta medvilninė kepurytė šešiamečiui

Labai sauni kepuryte....Cia siaurinta is apacios i virsu?
Atsakyti
MAno paskutiniai darbeliai ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2010 08 30, 18:48)
Mes jau pasiruose rudeneliui cool.gif

user posted image

is kokiu siuliuk nerta sis salikelis rolleyes.gif
Atsakyti
"o štai mano megzta medvilninė kepurytė šešiamečiui"

Mane irgi sita kepuryte labai labai suzavejo. Kai trupuciuka maniskis paaugs, kazka panasaus reiks numegzt. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dodone: 05 rugsėjo 2010 - 12:03