Įkraunama...
Įkraunama...

kepurės, skarelės, skrybelaitės - nertos/megztos

QUOTE(juratike13 @ 2010 09 30, 06:58)
labai labai grazu ir kruopstu...jei gerai imatau yra ir pamusaliukas?

Ar man galit kas padeti, kaip reikia nunerti stai toki kiepos virsu, nesumastau nert pradet nuo apacios,kaip staciakampi, ar kazkaip nuo virsaus...gal kokiu minciu kas turite g.gif
user posted image

man atrodo cia butu paprasciau numegzti ;-) nuo apacios.

O jei vaseliu: bandyciau taip: nunerti 2 konusus, o paskui juos jugti i viena rata. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shoricel @ 2010 09 28, 21:48)
o ar šimtaprocentinė vilna nekanda?
Manau turėtų kąsti net ta kur būna tik 70 proc. vilnos g.gif

as perku tik vaikams skirta -tai ta nekanda mirksiukas.gif mres as pati labai jautri vilnai -man ir pora proc kandziojas doh.gif doh.gif o ta vaikiska -ten buna merino ar kasmyro ar dar kokia mirksiukas.gif -nekanda thumbup.gif

QUOTE(kristi13 @ 2010 09 29, 21:12)
O štai rodausi ir su savo kepuriuku

labai grazus wub.gif norejau tokiu rastu saviskei nert -ale kitu nuneriau lotuliukas.gif

merginos, kaip padaryti reikia kutus? nu ne bumbulus apvalius, bet tuos tokius kabancius lotuliukas.gif nu gal supratot apie ka as blush2.gif blush2.gif ir kaip tas virveles padaryt is siulu suktas tokias? g.gif na tiem kutam pakabint? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 30 rugsėjo 2010 - 08:35
user posted image
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 09 30, 08:45)

auksas tu wub.gif wub.gif radau ir sniura ten thumbup.gif thumbup.gif wub.gif sirdingas dekui wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
visad prašom
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2010 09 29, 22:27)
labai dailu, gal schemutės negaila?

Deja kaip visada neriu be schemutės ax.gif

Papildyta:
QUOTE(juratike13 @ 2010 09 30, 06:58)
labai labai grazu ir kruopstu...jei gerai imatau yra ir pamusaliukas?

Šis kepuriukas be pamušaliuko.Pats raštelis šiek tiek tankesnis.
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2010 09 30, 07:35)
ir kaip tas virveles padaryt is siulu suktas tokias? g.gif  na tiem kutam pakabint? blush2.gif [/b]

Joss darosi labai paprastai. Man geriausia dviese sukt į priešingas puses siūlą ir po to sulenkt. Atkerpi tiek siūlų, kokio storio virvelės reik, tada suki ir sulenki.

Juratike, ten virbalais megzta nuo apačios. O tas ausytes galima arba iš dviejų dalių ir po to susiūt, arba su penkiais virbalais aplink.
Atsakyti
kur jūs matot tas juosteles? Aš matau įvairiaspalves kaseles, kurias susipinti net vyrai moka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2010 09 30, 09:30)
Joss darosi labai paprastai. Man geriausia dviese sukt į priešingas puses siūlą ir po to sulenkt. Atkerpi tiek siūlų, kokio storio virvelės reik, tada suki ir sulenki.

dekui ir tau wub.gif si vakar bandysiu -jei kas gausis rezultatas bus ryt tongue.gif biggrin.gif

gaudvile, jei tu adresuoji man -ta as ne apie ta is CP imesta kepure klausineju mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 30 rugsėjo 2010 - 09:58

QUOTE(liamuna @ 2010 09 30, 07:55)
man atrodo cia butu paprasciau numegzti ;-) nuo apacios.

O jei vaseliu: bandyciau taip: nunerti 2 konusus, o paskui juos jugti i viena rata.  4u.gif

aciu, butent sito ir klausiau, nemoku virbalais, del to klausiu kaip reiktu nunert...bandysiu nuo virsaus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2010 09 30, 07:58)
Ar man galit kas padeti, kaip reikia nunerti stai toki kiepos virsu, nesumastau nert pradet nuo apacios,kaip staciakampi, ar kazkaip nuo virsaus...gal kokiu minciu kas turite g.gif
user posted image

megzta cia virbalais, todel virsui pradeta nuimineti akys nuo vidurio, kaip kad mezgant kakla megztiniui. Isivaizduokit, kad mezgat maza megztuka. Taip ir gaunasi tas idubimas 4u.gif

Ziuriu, mano idetas kepures pavyzdukas su Goda Sabutyte- per sunkus riesutelis... na kagi, gavau jau kitur patarimu ir pasiulymu 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2010 09 30, 10:57)
gaudvile, jei tu adresuoji man -ta as ne apie ta is CP imesta kepure klausineju mirksiukas.gif

oi blush2.gif 4u.gif

QUOTE(brashke77 @ 2010 09 30, 11:19)
Ziuriu, mano idetas kepures pavyzdukas su Goda Sabutyte- per sunkus riesutelis... na kagi, gavau jau kitur patarimu ir pasiulymu  4u.gif  biggrin.gif

tai, kad atvirkščiai, per daug paprasta 4u.gif
Tiesa, gal ir vėl ką ne taip supratau, nuorodoj matau tik juodą beretę, jokių kvietkų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 30 rugsėjo 2010 - 10:40