Sveikos mergaitės
Noriu paklausti, gal kas galetų numegzti tokią kepuraitę iš šiltų, bet nestorų siūlų? Kvietkas gali būti mažesnis, tiesiog iš dvejų gėlyčių sudėtų viena ant kitos
http://www.klubas.lt...o.d?id=36974171
Šiaip mezgu ir pati, tik vašeliu. Savo dukrelei panašią vasarinę nunėriau, tikrai greita ir paprasta, bet va su virbalais nemoku... O be to sau norėčiau jau dailiau numegztos, nei kad pati moku
Jei kas apsiimtų, galėčiau siūlų pati nusipirkti, kokius pasakysit. Aš Kaune.
Beje, mačiau tokią pirkti, bet nepirkau, nes buvo jau šilta, o dabar nebėr ...
gal kas turi ar gali nubraizyti sio kepurioko schemute ?
QUOTE(kristynka* @ 2010 09 28, 11:36)
gal tada geriau pirkti medvilne viena ar tai su vilna
jei dabartiniam orui, tai man asmeniskai vilnos nereik nei vieno procento -dar per silta imciau arba vien medvilne, arba misini su kazkuom -pvz medvilne +viskoze yra dabar tu siulu visokiausiu
QUOTE(kristynka* @ 2010 09 28, 14:28)
gal kas turi ar gali nubraizyti sio kepurioko schemute ?
man lyg nerodo paveiksliuko... dedu kito puslapio
Papildyta:
QUOTE(bonda @ 2010 09 28, 15:15)
jei dabartiniam orui, tai man asmeniskai vilnos nereik nei vieno procento -dar per silta imciau arba vien medvilne, arba misini su kazkuom -pvz medvilne +viskoze yra dabar tu siulu visokiausiu
tai vat kad... ziuresiu dar baigiu servetka, poto noreciau pradet kepuriuka, bet nebus galimybes siulu nulekt nusipirkt, tai snd maximoj pasiziuresiu, bet ten spalvu nebuna, o y rankdarbiu parde nespesiu
QUOTE(kristynka* @ 2010 09 28, 10:36)
as isvis nieko nenusimananti apie siulus, bet sakot gali istysti ??? gal tada geriau pirkti medvilne viena ar tai su vilna
Yra kas mezga ir iš sintetikos ir maišytų siūlų. Kam kokie patinka, tas tokius renkasi Tik man sintetiniai nepatinka, nes ištįsta jie man. Šiaip aš rudeniui mezgu neriu ir medvilninių, žiemai vilnos.
QUOTE(liamuna @ 2010 09 28, 10:37)
o man bambukas nepatiko , ypac netiko galvos apdangalams, slydus labai. beja yra skirtingu siulu, nors atrodo kad ir tokios pat sudeties, bet pagal kokybe skiriasi, net labai.
Kai nunersiu, parodysiu. Jie man patiko dėl to, kad nėrinys gaunasi labai minkštutis. O skirtingų firmų tai jo, siūlai skiriasi. Jau vien pvz Maxiai labai skiriasi.
o ar šimtaprocentinė vilna nekanda?
Manau turėtų kąsti net ta kur būna tik 70 proc. vilnos
QUOTE(Shoricel @ 2010 09 28, 20:48)
o ar šimtaprocentinė vilna nekanda?
Žiūrint kokia..... Visų aš nežinau, bet pvz Merinosų kur vilna, tai ji labai švelni, nei kiek nekanda. Dabar pirkausi YarnArt Prestige įvairių spalvų, tai ir švelni. Šiek tiek gal tik jaučiasi kandimas. Na nevisi vienodai jaučia tą kandimą, sakau tik iš savo pusės. Aš jo bijau, o va mano mamai, net senovinė avių vilna negriaužia
QUOTE(kristynka* @ 2010 09 28, 13:28)
gal kas galit tokia Kaune numegzti? lauksiu i az
O štai rodausi ir su savo kepuriuku
QUOTE(kristi13 @ 2010 09 29, 22:12)
labai dailu, gal schemutės negaila?
QUOTE(Mitutok @ 2010 09 16, 10:27)
Labai graži kepurytė
Man raštuotas mezgimas kol kas mistika, tai man labai labai gražu.
QUOTE(kristi13 @ 2010 09 29, 21:12)
labai labai grazu ir kruopstu...jei gerai imatau yra ir pamusaliukas?
Ar man galit kas padeti, kaip reikia nunerti stai toki kiepos virsu, nesumastau nert pradet nuo apacios,kaip staciakampi, ar kazkaip nuo virsaus...gal kokiu minciu kas turite