o tokiam rudeniniui sezonui kokius siulus renkates ?vilna manau 100proc, turetu buti persilta
QUOTE(emilly @ 2010 09 26, 22:18)
Ačiū,kad atsakėte ,na ir aš lygiai taip pat darau-glaudžiu prie veido,kažkaip parduotuvėje atrodo nekanda,pradedu nerti,man jau kanda .Pirkau su lamos vilna siūliukus skirtus vaikučiams ,žinoma kokybė super,švelnučiai,bet nelabai stori,žiemai jau nelabai ,o ir kaina sakyčiau kandžiojasi
Gal tai paslaptis,kad tik viena mamytė atsakė ,gal kuri dar galite atsakyti?
Gal tai paslaptis,kad tik viena mamytė atsakė ,gal kuri dar galite atsakyti?
yra merinoso vilnos, as ja dazniausia vaikuciams ir naudoju. ji svelni ir nesikndzioja.
QUOTE(kristynka* @ 2010 09 27, 08:25)
o tokiam rudeniniui sezonui kokius siulus renkates ?vilna manau 100proc, turetu buti persilta
gali but medvine, ji siek tiek kitokia nei vasarai
QUOTE(liamuna @ 2010 09 27, 08:56)
yra merinoso vilnos, as ja dazniausia vaikuciams ir naudoju. ji svelni ir nesikndzioja.
Labai ačiū pabandysiu
QUOTE(JulijaR @ 2010 09 24, 15:23)
As nesuprantu kas tau cia neaisku (cia mezgama su penkiais virbalais).
man rods, kad pagal apašymą tai reikia megzti virbalais su valu, bet kaip viena mamytė rašė, kad puikiai jai pavyko ir su dviem virbalais numegzti. Aš irgi bandysiu megzti dviem, labai tikiuosi greitai, nes per tuos obuolius tai jokio laisvalaikio nebeturiu kolkas
QUOTE(kristynka* @ 2010 09 26, 20:23)
dvi dalis, viena keturkampio prieky kita uzpakalio ? ir tada tas dvi dalis siusiuti ?
aš tokią mezgiau vieną dalį, tai yra stačiakampį ir tada gale susiuvau viena siūle, gavosi tokios pat ausytės
QUOTE(MERENGE @ 2010 09 27, 14:15)
aš tokią mezgiau vieną dalį, tai yra stačiakampį ir tada gale susiuvau viena siūle, gavosi tokios pat ausytės
galle ir turbut ir virsuje pakausyje reiktu susiuti ???
QUOTE(liamuna @ 2010 09 27, 08:56)
radau kad dar turiu siulu: akrilo 70% ir vilna 30%.... kazi tiktu ar geriau megvilne butu ?
QUOTE(kristynka* @ 2010 09 27, 14:30)
galle ir turbut ir virsuje pakausyje reiktu susiuti ???
tai kas be ko
QUOTE(MERENGE @ 2010 09 27, 19:24)
tai kas be ko
reiks tada jusu varianta bandyt
gal kas dėl tu siuliuku kepurytei patart galetu
QUOTE(kristynka* @ 2010 09 27, 16:41)
radau kad dar turiu siulu: akrilo 70% ir vilna 30%.... kazi tiktu ar geriau megvilne butu ?
manau musu orams pats tas
QUOTE(kristynka* @ 2010 09 27, 14:41)
Žiūrint, kas tau tinka ir patinka. Aš asmeniškai mezgu neriu tik iš natūralaus pluošto siūlo... medvilnė, vilna. Dabar išbandžiau bambuko siūlus. Na labai jau man jie patiko. Bet kaip sakoma, kiek žmonių, tiek nuomonių. Rinkis pagal save. Aš nemoku megzt iš sintetinių siūlų. Man kažkaip ištįsta mezginys. Reikia gal priprasti, net nežinau.
QUOTE(tute28 @ 2010 09 28, 11:59)
Žiūrint, kas tau tinka ir patinka. Aš asmeniškai mezgu neriu tik iš natūralaus pluošto siūlo... medvilnė, vilna. Dabar išbandžiau bambuko siūlus. Na labai jau man jie patiko. Bet kaip sakoma, kiek žmonių, tiek nuomonių. Rinkis pagal save. Aš nemoku megzt iš sintetinių siūlų. Man kažkaip ištįsta mezginys. Reikia gal priprasti, net nežinau.
as isvis nieko nenusimananti apie siulus, bet sakot gali istysti ??? gal tada geriau pirkti medvilne viena ar tai su vilna
QUOTE(tute28 @ 2010 09 28, 11:59)
o man bambukas nepatiko , ypac netiko galvos apdangalams, slydus labai. beja yra skirtingu siulu, nors atrodo kad ir tokios pat sudeties, bet pagal kokybe skiriasi, net labai.