Įkraunama...
Įkraunama...

kepurės, skarelės, skrybelaitės - nertos/megztos

QUOTE(Mijos mama @ 2010 09 22, 21:09)
as ta maciau,tik va nesuprantu pvs kaip padaryti tai

1 geroji, vienas užmetimas, 18 (18) 19 gerųjų; trys akys sumzgamos kartu tokiu būdu: viena nukeliama, dvi gerosios sumezgamos kartu ir pertraukiamos pr nukeltąją; 18 (19) 20 gerųjų, vienas užmetimas, 1 geroji, vienas užmetimas, 18 (19) 20 gerųjų, trys akys sumzgamos kartu tokiu būdu: viena nukeliama, dvi gerosios sumezgamos kartu ir pertraukiamos pr nukeltąją; 18 (19) 20 gerųjų, vienas užmetimas, 1 geroji, vienas užmetimas, 18 (19) 20 gerųjų, trys akys sumzgamos kartu tokiu būdu: viena nukeliama, dvi gerosios sumezgamos kartu ir pertraukiamos pr nukeltąją; 18 (18) 19 gerųjų, vienas užmetimas, 1 geroji
g.gif

As nesuprantu kas tau cia neaisku g.gif (cia mezgama su penkiais virbalais).
Atsakyti
sveikutes,kokia kepuryciu gausa thumbup.gif wub.gif
stai ir manoji kepuryte mergytei
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rittute @ 2010 09 23, 21:28)
Kita numegsiu su bumbulu, bus didesnis, galvytes nevers atgal svoris. Gal ir neuzbaigtas, bet tik jums taip atrodo. Mano mintis ir darbas uzbaigtas 100proc.mociute geriau zino. Taip ir sakyk , kad pavydi. tongue.gif  lotuliukas.gif

na jai močiutė žino, tada nedrysiu prieštarauti tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
[quote=rikke,2010 09 23, 10:53]

sia aprasymas
My Webpage
Atsakyti
auksarankes noriu savi maziui tokios kepures su tokiom "ausimis". bet nesuprantu kaip as padaryti ?
as manau kad megzti kepure penkiais virbalais, int gala truputi pasiaulinti ir susiuti keturkampai
KEPURIUKAS
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristynka*: 26 rugsėjo 2010 - 13:58
QUOTE(kristynka* @ 2010 09 26, 14:57)
auksarankes noriu savi maziui tokios kepures su tokiom "ausimis". bet nesuprantu kaip as padaryti ?
as manau kad megzti kepure penkiais virbalais, int gala truputi pasiaulinti ir susiuti keturkampai
KEPURIUKAS

Aš panašią esu mezgus, tai mezgiau keturkampius ir po to siuvau 4u.gif
Atsakyti
[quote=son,2010 09 26, 13:45]
[quote=rikke,2010 09 23, 10:53]

sia aprasymas
My Webpage
[/quote]
aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JulijaR @ 2010 09 24, 14:23)
As nesuprantu kas tau cia neaisku  g.gif (cia mezgama su penkiais virbalais).

stai del ko ir nesuprantu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijos mama @ 2010 09 26, 17:39)
stai del ko ir nesuprantu blush2.gif

Na tai uzsimeti reikiama akiu skaiciu ir mezgi taip kaip rasoma.Lygines eiles visos mezgamos gerosiomis akimis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pupainga @ 2010 09 26, 15:06)
Aš panašią esu mezgus, tai mezgiau keturkampius ir po to siuvau 4u.gif

dvi dalis, viena keturkampio prieky kita uzpakalio ? ir tada tas dvi dalis siusiuti ?
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2010 09 26, 20:23)
dvi dalis, viena keturkampio prieky kita uzpakalio ? ir tada tas dvi dalis siusiuti ?

Aha, šonuose siuvau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2010 09 23, 19:30)
visokių tų pusvilnių būna. Aš nueinu į parduotuvę ir glaudžiu sau prie veido siūlų kamuoliuką. vieni kanda, kiti ne. mezgi iš tų kur nekanda. smile.gif dar pvz man labai nepatinka "plaukuoti" siūlai, poto pilna burna būna...

Ačiū,kad atsakėte 4u.gif ,na ir aš lygiai taip pat darau-glaudžiu prie veido,kažkaip parduotuvėje atrodo nekanda,pradedu nerti,man jau kanda doh.gif .Pirkau su lamos vilna siūliukus skirtus vaikučiams ,žinoma kokybė super,švelnučiai,bet nelabai stori,žiemai jau nelabai unsure.gif ,o ir kaina sakyčiau kandžiojasi
Gal tai paslaptis,kad tik viena mamytė atsakė g.gif ,gal kuri dar galite atsakyti? 4u.gif
Atsakyti