Įkraunama...
Įkraunama...

kepurės, skarelės, skrybelaitės - nertos/megztos

QUOTE(qqte @ 2010 09 06, 12:03)
sveikutes
atnesam pasirodyt ir mes kepuriuka ankstyvam rudeneliui

user posted image

kazko panasaus noreciau 4u.gif 4u.gif

QUOTE(saulxx @ 2010 09 06, 17:42)
gal galima gauti sios kepurytes mezgimo aprasyma  ax.gif

drinks_cheers.gif gal buru galima schemute 4u.gif nes neesu profesionale mezgike,tad reikia vaizdingo paaiskinimo biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijos mama @ 2010 09 22, 18:43)
kazko panasaus noreciau 4u.gif  4u.gif

pries kilis psl viena mamyte buvo idejusi nuoroda i naujagimiu drabuzeliu tema, ten mezge su paaiskinimais 4u.gif pavartykit tema mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijos mama @ 2010 09 22, 18:43)
kazko panasaus noreciau 4u.gif  4u.gif
drinks_cheers.gif gal buru galima schemute 4u.gif nes neesu profesionale mezgike,tad reikia vaizdingo paaiskinimo biggrin.gif  blush2.gif

As ka tik nusineriau si kepuriuka pagal si aprasyma (postas 355).Gavosi puikiai,net nesitikejau tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JulijaR: 22 rugsėjo 2010 - 19:04
QUOTE(JulijaR @ 2010 09 22, 19:04)
As ka tik nusineriau si kepuriuka pagal  si aprasyma (postas 355).Gavosi puikiai,net nesitikejau  tongue.gif

as ta maciau,tik va nesuprantu pvs kaip padaryti tai

1 geroji, vienas užmetimas, 18 (18) 19 gerųjų; trys akys sumzgamos kartu tokiu būdu: viena nukeliama, dvi gerosios sumezgamos kartu ir pertraukiamos pr nukeltąją; 18 (19) 20 gerųjų, vienas užmetimas, 1 geroji, vienas užmetimas, 18 (19) 20 gerųjų, trys akys sumzgamos kartu tokiu būdu: viena nukeliama, dvi gerosios sumezgamos kartu ir pertraukiamos pr nukeltąją; 18 (19) 20 gerųjų, vienas užmetimas, 1 geroji, vienas užmetimas, 18 (19) 20 gerųjų, trys akys sumzgamos kartu tokiu būdu: viena nukeliama, dvi gerosios sumezgamos kartu ir pertraukiamos pr nukeltąją; 18 (18) 19 gerųjų, vienas užmetimas, 1 geroji
g.gif
Atsakyti
QUOTE(son @ 2010 09 16, 12:18)
bandziau pagal si pavyzdeli nusimegst sau kepuriuka rudeniui,
user posted image
manau gavosi, tik nuotrauka nevykusi ax.gif
user posted image

gal galima schemute
Atsakyti
Pasirodau . ax.gif

Kaip man patinka mergytes puošt wub.gif thumbup.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2010 09 23, 15:42)
Pasirodau  .  ax.gif

Kaip man patinka mergytes puošt  wub.gif  thumbup.gif

o aš einu per visas temas ir džiaugiuosi tavo dabeliu thumbup.gif
Atsakyti
Parodysiu ir as truputi kepuriu ax.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rittute @ 2010 09 22, 18:33)
Rodau nertą kepurytę. Nėriau kilpomis  tongue.gif

įdomus variantas mezgimo g.gif aš dar galą kepuryts papuosčiau bumbuliuku, manau atrodytų išbaigtas tada darbelis ax.gif

QUOTE(Mijos mama @ 2010 09 22, 21:09)
as ta maciau,tik va nesuprantu pvs kaip padaryti tai

1 geroji, vienas užmetimas, 18 (18) 19 gerųjų; trys akys sumzgamos kartu tokiu būdu: viena nukeliama, dvi gerosios sumezgamos kartu ir pertraukiamos pr nukeltąją; 18 (19) 20 gerųjų, vienas užmetimas, 1 geroji, vienas užmetimas, 18 (19) 20 gerųjų, trys akys sumzgamos kartu tokiu būdu: viena nukeliama, dvi gerosios sumezgamos kartu ir pertraukiamos pr nukeltąją; 18 (19) 20 gerųjų, vienas užmetimas, 1 geroji, vienas užmetimas, 18 (19) 20 gerųjų, trys akys sumzgamos kartu tokiu būdu: viena nukeliama, dvi gerosios sumezgamos kartu ir pertraukiamos pr nukeltąją; 18 (18) 19 gerųjų, vienas užmetimas, 1 geroji
g.gif

taigi kaip rašo taip ir daryk viską iš eilės, ar tu konkrečiai kokios vietos šitoj pastraipoj nesupranti?
Atsakyti
Sveikos aukasarankės,
esu aktyvi šios temelės skaitytoja,tik pati nedrįstu pasireikšti blush2.gif Labai prašau jūsų ,atsakykite man iš kokių siūliukų neriate-mezgate mažiesiems kepurytes žiemai,bandžiau ir pusvilnę ir kitokius ,na graužia man jie,ar čia aš nežinau kokius siūliukus pirkti ar labai jautri esu? blush2.gif Būkit geros ,parašykit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emilly @ 2010 09 23, 18:21)
Sveikos aukasarankės,
esu aktyvi  šios temelės skaitytoja,tik pati nedrįstu pasireikšti  blush2.gif Labai prašau jūsų ,atsakykite man iš kokių siūliukų neriate-mezgate mažiesiems kepurytes žiemai,bandžiau ir pusvilnę ir kitokius ,na graužia man jie,ar čia aš nežinau kokius siūliukus pirkti ar labai jautri esu?  blush2.gif Būkit geros ,parašykit  4u.gif

visokių tų pusvilnių būna. Aš nueinu į parduotuvę ir glaudžiu sau prie veido siūlų kamuoliuką. vieni kanda, kiti ne. mezgi iš tų kur nekanda. smile.gif dar pvz man labai nepatinka "plaukuoti" siūlai, poto pilna burna būna...
Atsakyti
QUOTE(MERENGE @ 2010 09 23, 17:47)
įdomus variantas mezgimo  g.gif aš dar galą kepuryts papuosčiau bumbuliuku, manau atrodytų išbaigtas tada darbelis  ax.gif

Kita numegsiu su bumbulu, bus didesnis, galvytes nevers atgal svoris. Gal ir neuzbaigtas, bet tik jums taip atrodo. Mano mintis ir darbas uzbaigtas 100proc.mociute geriau zino. Taip ir sakyk , kad pavydi. tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti