Įkraunama...
Įkraunama...

Marinuotos paprikos

QUOTE(convict @ 2008 07 24, 01:18)
Nu taip nerealiai skamba wub.gif  būtinai reiks daryt savaitgalį jeigu kur neišmausim rolleyes.gif

Pasakysi,kaip pavyko biggrin.gif Aš tai laukiu paprikų sezono,ir rusį vėl pritvindysiu jomis biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif labai susigundziau tuo receptuku su medum thumbup.gif tik va iskilo klausimas,ar ant tokio kiekio pakanka vieno sauksto druskos g.gif ?kazkaip keistai ir cukraus stikline ir acto tik va druskos atrodo mazoka.jus tikresnes seimininkes tai man zaliai varnai patarkit blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
pernai dariau su medum thumbup.gif
šiais metais dvigubai daugiau pirksiu paprikų biggrin.gif nes ir vaikams ir man lb patiko
tik vyrui per švelnu buvo wink.gif
Atsakyti
Agniska, paprika pagal tavo rekomeduotą receptą jau rūsyje. Marinatas nerealaus skonio, tikiuosi ir pačios paprikos skonis bus toks pat. Ir vaizdelis labai thumbup.gif , konservavau raudoną, oranžinę ir geltoną paprikas.
Atsakyti
turiu as toki receptuka:
1 litras vandens
5 kg paprikos
1 stikline cukraus
1 stikline acto
2 saukstai druskos
3-4 saukstai aliejaus
petrazoliu cesnako kelios skelteles
pavirinti 5-7 min.sudeti i sterilius stiklainius ir uzvakuoti
Atsakyti
QUOTE(mamacka22 @ 2008 08 08, 00:01)
sveikutes 4u.gif labai susigundziau tuo receptuku su medum thumbup.gif tik va iskilo klausimas,ar ant tokio kiekio pakanka vieno sauksto druskos g.gif ?kazkaip keistai ir cukraus stikline ir acto tik va druskos atrodo mazoka.jus tikresnes seimininkes tai man zaliai varnai patarkit blush2.gif  4u.gif

Nu,net nežinau ką pasakyti,kas ragavo nesakė,kad kažko trūko smile.gif Darau visad pagal receptą

QUOTE(Jolete @ 2008 08 12, 11:07)
Agniska, paprika pagal tavo rekomeduotą receptą jau rūsyje. Marinatas nerealaus skonio, tikiuosi ir pačios paprikos skonis bus toks pat. Ir vaizdelis labai  thumbup.gif , konservavau raudoną, oranžinę ir geltoną paprikas.

Malonu...Tikiuosi ir skonis bus toks pat thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
na as irgi susigundziau receptuku su medumi, bet klausimelis iskilo, juk dabar vasara ir silta, tai manaui kad ne pas visas rusiuose salta. Turiu klausimeli, jeigu uzvakuoti paprika ar nieko tokio jeigu as ssloikus laikysiu spinteleje virtuvejeo velu rudeni atvesus isnesiu i rusi g.gif kazin man neissaudys stiklainiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2008 08 16, 08:53)
na as irgi susigundziau receptuku su medumi, bet klausimelis iskilo, juk dabar vasara ir silta, tai manaui kad ne pas visas rusiuose salta. Turiu klausimeli, jeigu uzvakuoti paprika ar nieko tokio jeigu as ssloikus laikysiu spinteleje  virtuvejeo velu rudeni atvesus isnesiu i rusi g.gif kazin man neissaudys stiklainiai doh.gif

Na,dėl spintelės neturėtų iššaudyti,tačiau nemanau,kad pas Jus spintelėje bus vėsiau nei rūsy 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2008 08 16, 15:25)
Na,dėl spintelės neturėtų iššaudyti,tačiau nemanau,kad pas Jus spintelėje bus vėsiau nei rūsy 4u.gif


siaip jau gerai apdoroti ,tikrai stoves ir spinteleje,o siaip tai vistiek rusi salciau jei juos pastatyti ant grindu(jos betonines?)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dziunka: 16 rugpjūčio 2008 - 15:15
Labutis. Norėčiau pasitikslinti, reikia, ar ne kaitinti paprikas su medumi ? ax.gif Jei reikia, kiek maždaug laiko? Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KAMANĖ @ 2008 08 18, 19:04)
Labutis. Norėčiau pasitikslinti, reikia, ar ne kaitinti paprikas su medumi ?  ax.gif Jei reikia, kiek maždaug laiko? Ačiū. 4u.gif

Nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Skonis nerealus aciuks.gif
Atsakyti