Įkraunama...
Įkraunama...

Marinuotos paprikos

Sveiki.Norejau paklaust,kur tas receptukas yra su medumi.Koks medus tinka?Dirbtinis,ar naturalus,ar jokio skirtumo nera?
Dekoju.
Meginsiu ir as palei si receptuka paprikas sudet.
Atsakyti
QUOTE(maltakava @ 2010 09 03, 11:59)
Sveiki.Norejau paklaust,kur tas receptukas yra su medumi.Koks medus tinka?Dirbtinis,ar naturalus,ar jokio skirtumo nera?
Dekoju.
Meginsiu ir as palei si receptuka paprikas sudet.

Na visada darau tik su naturaliu medumi,nezinau ka patart,gal kas dare su dirbtiniu,bet kad nesijaustu to dirbtinio prieskonis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2010 09 03, 12:40)
Na visada darau tik su naturaliu medumi,nezinau ka patart,gal kas dare su dirbtiniu,bet kad nesijaustu to dirbtinio prieskonis g.gif

Dekoju,pridejau nemazai,taigi ziuresim kas gausis.
Atsakyti
Sveikos mamos, noriu pasiulyti jums ši receptą, tinka prie mėsos ir.t.t, darau kiekvienais metais ir vis nenusibosta biggrin.gif

PAPRIKOS SALOTOS SU POMIDORAIS ŽIEMAI
1 kg saldžiosios paparikos
500 g pomidorų
60 g česnako
60 g aliejau
100 g acto
40 g cukraus
20 g druskos
20 g petražolių
maltų juodųjų pipirų pagal skonį
Paprikas nuplauti, išimti sėklas ir smulkiai supjaustyti.Į platų indą sudėti smulkiais supjaustytus pipirus, supjaustytus pomidorus( tik aš nulupu odelę), įpilti aliejaus, acto, suberti cukrų ir druską, maltus pipirus. Virti 10-12 min. Mišrainę supilstyti karštai į paruoštus stiklainius ir skanaus 4u.gif 4u.gif

user posted image
user posted image

O šiandieną dariau lečo pagal E.Mildažytės receptą, manau bus labai labai skanu biggrin.gif
Atsakyti
Nugis išbandžiau Agniskos receptelį paprikos su medum mirksiukas.gif
Vakar atidarėm vieną stiklainiuką paragauti thumbup.gif
labai skanu, vakar mamytė atvežė dar paprikų iš sodo, tai marinuosiu ir jas pagal šį receptuką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(a-d-a @ 2006 06 22, 13:46)
MARINUOTA PAPRIKA

3 kg. paprikos (geriausia įvairių spalvų, nes gražiau atrodo stiklainiuke)
1 litras vandens
3 šaukštai druskos
1 stiklinė aliejaus
1,5 stiklinės cukraus
1,5 stiklinės 9 proc.acto

Paprika išvaloma ir supjaustoma panašiai į 4 dalis, viskas sudedama į puodą ,užvirus paverdama 5 min. ir išpilstoma į iškaitintus  stiklainiukus, sandariai uždaroma.

padaroma labai greit, mažai terlionės ir labai skani gaunasi paprika. Skanaus 4u.gif

Na dabar marinuoju paprika pagal si recepta 4u.gif ,nes kur mama man israse,tai reik visos bonkes acto doh.gif
Bet dar dadejau lauru lapu,pipiru,cesnako. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusetelle: 06 rugsėjo 2010 - 18:52
Gal kas gali patarti kaip sunokint paprikas, o gal galima marinuot jas neprinokusias?Labai jau nenoriai jos noksta pas mane.
Atsakyti
QUOTE(mamyta @ 2010 09 08, 20:53)
Gal kas gali patarti kaip sunokint paprikas, o gal galima marinuot jas neprinokusias?Labai jau nenoriai jos noksta pas mane.

O jas ar nuskiniai?Siltnamy ir pas mane palengva noksta.Orai tokie tai nokimas paletintas ax.gif
Jei ka,nuskink ir ant palanges mirksiukas.gif
Atsakyti
paprikos su medumi thumbup.gif as pagal si recepta darau jau du metus ,tik druskos dedu maziau ir acto 1st ,bet skonis nerelus thumbup.gif
Atsakyti
gal uzmatete papriku pigiau vis laukiu kol atpigs g.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2010 09 13, 14:08)
gal uzmatete papriku pigiau vis laukiu kol atpigs g.gif

Pirkau ana savaite po 3.2lt.o siandien kioske maciau 3.5lt.bet nedideles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2010 09 13, 14:15)
Pirkau ana savaite po 3.2lt.o siandien kioske maciau 3.5lt.bet nedideles 4u.gif

kazin pigiau jau nebus g.gif ar dar laukti bijausi kad paskui bus velu blink.gif
Atsakyti