Įkraunama...
Įkraunama...

Marinuotos paprikos

As morku neapviriau ir negerai-kietokos. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Natalja200710 @ 2009 12 17, 19:11)
Iš vienos pusės - vyno actas švelnesnis už paprastą (man švelnesnis labiau patinka), o iš kitos - papildomas vyno skonis čia ne labai patiko, labai jau į paprikas įsigėrė. Aš vyno actą kartais šviežioms salotoms naudoju, visai skanu, nes iš karto ir suvalgai, nespėja taip jau įsigerti į daržoves ir nekeičia jų skonio taip, kaip pakeitė marinuotose paprikose.

As ir megstu juo uzpilti kokias salotas,bet paprikom manau tikrai netiktu,nes visa skoni uzgoztu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šiltų šv.Kalėdų ir laimingų Naujųjų 2010 metų!


http://lt.netlog.com...deoid=lt-888542
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natalja200710: 24 gruodžio 2009 - 12:38
Su sv.Kaledoms papriku augintojas. 4u.gif newyear.gif
Atsakyti
Aš taip pat noriu prisidėti prie sveikinimų 4u.gif
Aš jau greitu laiku bandysiu sėti po truputį paprikas bigsmile.gif
Atsakyti
tas receptas su medum nerealus. kitiemet reiks prisiaugint papriku ir marinuot marinuot marinuot essen.gif: siaip sako vasario pirmaja savaite reikia seti nepraziopsokit wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Natalja200710 @ 2009 12 03, 21:20)
Sveikos.
Labai šaunu, kad ši tema vis sulaukia naujų interesantų! thumbup.gif



kur gi ne smile.gif Labai mėgstu marinuotas paprikas. Esu ieškojimo stadijoje. tai per saldžios gaunasi, tai per sūrios. O su raudono vyno actu man atrodo kietesnės gaunasi, negu su paprastu g.gif nežinau ar gali taip būt ar čia tiesiog nepakankamai troškinau.
Žodžiu, norėčiau tokių saldžiarūgščių
reikės su medumi pabandyt thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazira: 25 vasario 2010 - 10:34
QUOTE(Limit @ 2009 12 22, 23:54)
Aš visas savo paprikas pernai dariau su obuolių actu. Man buvo skanu, tik aštrumo trūko, tai šiemet maišiau per pusę su paprastu smile.gif Labai skanu mirksiukas.gif


Obuoliu actas yra tik 6%, kai tikras paprastas actas 9%, taigi norit isgauti ta paty acto poveiky jo reikia 1,5-2 kartus daugiau pilti, jis zymiai svelnesnis. Man jis patinka i salotas arba i miesraines marinavimui kur troskinti reikia.

QUOTE(Jazira @ 2010 02 25, 11:33)
kur gi ne smile.gif Labai mėgstu marinuotas paprikas. Esu ieškojimo stadijoje. tai per saldžios gaunasi, tai per sūrios. O su raudono vyno actu man atrodo kietesnės gaunasi, negu su paprastu  g.gif  nežinau ar gali taip būt ar čia tiesiog nepakankamai troškinau.
Žodžiu, norėčiau tokių saldžiarūgščių
reikės su medumi pabandyt  thumbup.gif


As jau radau savo papriku receptukus. Isragavom visus marinuotus, jau baigiam tiesa sakant lotuliukas.gif Tai turiu top 3 megstamiausiu.
1. Agniskos su medum receptas, taciau i marinata nepilu ne laselio aliejaus, o visa kita darau kaip parasyta. Nemegstam mes aliejiniu uzpilu, o va be aliejaus sito recepto skonis mano seimynai idealus. Nesu megeja papriku bet taip padarytos ir man labai patinka thumbup.gif
2. Pirmame sios temos puslapyje esantis papriku su obuoliais marinavimo receptukas. Tiesa sakant skaniausi siame reika lieka obuoliai. Kai marinavau neturejau antaniniu, dejau kietesnius kokius turejau ir gavosi liuk. Kita meta, teisingiau jau siemet pasisaudysiu antaniniu, gal dar skaniau bus.
3. Uspaskich agurkeliu marinatas, as ji pylu tik ant papriku arba paprikas per puse darau su agurkais. Mazas patarimas kas bandys, skaniau kai agurkai buna supjaustyti, stambiai, agurkas i 2-3 dalis, kazkaip geriau persigeria tada marinatas.
Atsakyti
Na,mano marinuotos paprikos pagal Agniškos receptą ir jau užsibaigė doh.gif ,ech kas skanu tas pirmiausia ir suvalgoma.Taip tokiu marinatu buvau užpylusi ir pomidorus.Mano šeimai taip pat patiko.
Taip kad belieka laukti tik naujo paprikų ir pomidorų derliaus,bei dėkoti Agniškai už puikų receptą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 15 kovo 2010 - 13:14
ir as prisidedu prie padekos uz nerealu receptuka agniskai. sestadieni padariau pabandymui tai labai visiems patyko dabar tirkai zinosiu kaip sunaudoti uzsistovejusias paprikas namie. kiek isragavo visi prase isduoti receptuka tai kad jis is tiesu puikus. 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti

 i 
PROFILAKTINIS FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS:

1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis!

2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema.

3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas /  žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo.

4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos.

5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas.

6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą.

7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt  
Atsakyti
Na prasides tuoj papriku sezonas thumbup.gif
Atsakyti