Sveiki!As taip pat noreciau pasidalint savo marinuotom paprikom.Tik va nezianu kokie kiekiai turetu but, mat viska is akies dedu.Bet mazadug pabandysiu aprasyt.
2kg raudonu papriku(kam patinka gali ir kitos spalvos)Jas apkepinu ir dedu i katila,tada nuskutu madzdaug 400gr.morku ir jas sutarkuoju gan smulkiai(vyrui nepatinka morkos

),ir supjaustau 1-2svogunu galvas.Tada morkas su svogunais taip pat apkepinu ir dedu i ta pati katila su parikom.
Po to i katila dedu dar ir supjaustytu pomidoru,bet pries tai juos nulupu nuo skuros(kazkur apie 1kg.).Iberiu druskos,pipiru ipilu citrinos naturaliu sulciu(mat acto cia pas mus nelabai yra,o jei yra tai as nezianu

).Uzkaiciu katila,ir palieku ant silpnos ugneles,viskas sukrenta,ir leidziu pavirt 20min.Ir i slovikelius dedu.Nu mano vyrui tai labai patinka,jau spejo suvalgyt pirma porcija stiklainiu skirta ziemai tik sako truksta jam stiprumo,kadangi receptas siap is galvos tai nezianu ko cia idejus,kad butu stipriau.Be to as dar tik tokia virtuves seimininke,kad man mokintis ir mokintis.