Įkraunama...
Įkraunama...

Marinuotos paprikos

As ir pamilau paprikas su medumi, ir konservuoti ir darzo uzsimaniau ir siltnamio, kai vaikuciai atsirado, norisi visko jiem tik geriausio, o kai perki tai tikrai nezinai ka .....as uzsimarinavau ir kokius 20 stiklainiuku, ir jau baigiam suvalgyti, daviau dar seseriai, jai ir labai patiko, jau ir sneka apie siltnami ir panasiai, nes ir atsirado vaikiukas, ji man ir sako teisybe sakei kad uzsimanai viska savo turet, kai yra vaikai....
Atsakyti
Na nezinau,nors mano broliene nemarinuoja,bet ir seima nera laiminga. biggrin.gif O as supeju ir auginti ir marinuoti ir vaisinti ir gerai vyrui atrodyti. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 11 17, 17:18)
Na nezinau,nors mano broliene nemarinuoja,bet ir seima nera laiminga. biggrin.gif O as supeju ir auginti ir marinuoti ir vaisinti ir gerai vyrui atrodyti. biggrin.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos.
Šaunuolė AveM, Agniska ir visos kitos kulinarės, kurios stengiasi ir marinuoti, ir vyrams, vaikučiams savo patikti. Juk kaip malonu, kai valgai su vyru, vaikučiais savo gaminius, o jiems labai patinka! Vakar, pvz., mes dviese su vyru suvalgėme eilinę porciją paprikų su medumi, vyras pagyrė, ir širdyje pasidarė šilta. Niekada nenorėčiau, kad tik vyras viską gamintų, nes jausčiausi ne pilnaverte, o dabar tai nors vėl su nuosavu vyru į santuokų rūmus eik. wub.gif
Stebuklingos paprikos su medum gali ir tikrus medaus mėnesius padovanoti! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Natalja200710 @ 2009 11 19, 15:33)
Sveikos.
Šaunuolė AveM, Agniska ir visos kitos kulinarės, kurios stengiasi ir marinuoti, ir vyrams, vaikučiams savo patikti. Juk kaip malonu, kai valgai su vyru, vaikučiais savo gaminius, o jiems labai patinka! Vakar, pvz., mes dviese su vyru suvalgėme eilinę porciją paprikų su medumi, vyras pagyrė, ir širdyje pasidarė šilta. Niekada nenorėčiau, kad tik vyras viską gamintų, nes jausčiausi ne pilnaverte, o dabar tai nors vėl su nuosavu vyru į santuokų rūmus eik. wub.gif
Stebuklingos paprikos su medum gali ir tikrus medaus mėnesius padovanoti! thumbup.gif

wub.gif wub.gif mm,kaip gražu,dėkoju 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daliuk @ 2009 11 11, 18:05)
aš ir jau ragavau papriku su medumi...nu skonis tai dieviškas bet kadangi šiais metais papriku krizė pas mane buvo tai kažkaip nedaug isidėjau tai reiks taupyt... biggrin.gif

Aš šiandien paprikų papirkau po 1lt už kg biggrin.gif tai pavarysiu biggrin.gif tik receptą kietą reik susirast ką čia prirašėt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2009 11 20, 20:21)
Aš šiandien paprikų papirkau po 1lt už kg biggrin.gif tai pavarysiu biggrin.gif tik receptą kietą reik susirast ką čia prirašėt  g.gif

Oho kaina biggrin.gif Jau pabrangę stipriai paprikos,kur čia taip papigiai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2009 11 21, 13:49)
Oho kaina biggrin.gif Jau pabrangę stipriai paprikos,kur čia taip papigiai bigsmile.gif

Tiesiai iš Augmos sandėlio.

Ačiū už receptą didis.gif tik aliejaus aš pilčiau mažiau bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutės , gal kuri galit pakartoti paprikos su medumi receptuką, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2007 08 05, 20:57)
Nu pagaliau ir as su savo recepteliu atkeliauju ax.gif
Kagi pradedu smile.gif
Paprika supjaustyti i 4 dalis ir isimti seklas,paskui sudeti paprikas i verdanti vandeni ir pavirti 3min.Deti i iskaitintus stiklainius,kur jau turi buti ideta cia ant 0.5l stiklainio:1 saukstelis medaus ir mazesne sklitele cesnako.
Po to supilti marinata:
1l vandens
1 stikline aliejaus
1 stikline acto
1 stikline cukraus
1 saukstas druskos
Sito kiekio marinato uztenka 4l pipiru uzpilti.Beje labai skanu thumbup.gif

Atsakyti
Sveikos.
Aš tai į Agniskos pasiūlytą marinatą dedu daugiau druskos (pagal skonį).
Mes jau suspėjome paragauti šiame universaliame marinate mano pagamintas morkas su svogūnais, paprikas su svogūnais, paprikas su česnakais, paprikas su cukinijomis, paprikas su čili, cukinijas su svogūnais ir kt. ,,improvizacijas", visur eksperimentavau, pridedama ir džiovintų prieskonių. Visiems, kurie visą šitą ragavo, viskas patiko.
Kadangi aš daržovių neblanširuoju, o tik pasterizuoju stiklainiuose, tai morkos buvo šiek tiek kietokos, bet vistiek skanios, kitą kartą morkas truputį pavirsiu, o tik paskui, sudėjus į stiklainius, pasterizuosiu.
Kažkas rašė, kad pomidorams šis marinatas ne labai tiko. Manyčiau, kad pilnai tiktų, jei įvertinti tai, kad pomidorai pagal skonį žymiai skiriasi nuo paprikų skonio ir konsistencijos. Manyčiau, kad pomidorams reikėtų mažiau saldumo, daugiau druskos, atitinkamai ir sumažinus acto kiekį.
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2009 11 23, 08:26)
Tiesiai iš Augmos sandėlio.

Ačiū už receptą didis.gif tik aliejaus aš pilčiau mažiau  bigsmile.gif

Riebaluoti labai būna,bet skonio mums negadina,tik gal vaizdą biggrin.gif
Atsakyti