Įkraunama...
Įkraunama...

Marinuotos paprikos

QUOTE(Agniska @ 2009 11 11, 15:24)
Aš ir vieną stiklainiuką su pomidorais užkonservavau su savo marinatu,žiūrėsiu kas gausis,ir dar vieną mažytį uždariau aštriąsias paprikas bigsmile.gif

Tikrai dekui tau uz receptuka,labai skaniai valgosi. 4u.gif
Atsakyti
aš ir jau ragavau papriku su medumi...nu skonis tai dieviškas bet kadangi šiais metais papriku krizė pas mane buvo tai kažkaip nedaug isidėjau tai reiks taupyt... biggrin.gif
Atsakyti
As irgi nedaug turiu. biggrin.gif
Atsakyti
Kad ir skanu,deja vartoju seimoje as tik viena. ax.gif
Atsakyti
Pavaisinau broli,tai sake-gal dar stiklaineli turi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 11 14, 23:02)
Pavaisinau broli,tai sake-gal dar stiklaineli turi. biggrin.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Broliene mano nieko nemarinuoja,tai gaila man broliuko. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 11 15, 11:34)
Broliene mano nieko nemarinuoja,tai gaila man broliuko. biggrin.gif

Aaa biggrin.gif tai kas be ko drinks_cheers.gif uch tokios brolienės bigsmile.gif
Atsakyti
As tai stebiuosi zmonemis,kai yra visos salygos marinavimui ir tingi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 11 16, 13:00)
As tai stebiuosi zmonemis,kai yra visos salygos marinavimui ir tingi. biggrin.gif

Sveikos kulinarės-filosofės.
Norėčiau ir aš kartu pafilosofuoti.
Kuo toliau, tuo mažiau moterys galvoja apie konservavimą, marinavimą ir, apskritai, apie maisto gaminimą, o apie savo poilsį, išvaizdą, nes ir kai kuriems vyrams svarbiau, kad žmona atrodytų pailsėjusi ir graži, kad galėtų su ja tinkamai laiką praleisti. O, pvz., marinuotų su medumi paprikų, galima ir pas sesę, mama, tetą paragauti, gauti bei paskui su žmona pavalgyti. O kiek yra pvz., kai vyrai pabėga nuo puikios žmonos-virėjos pas tą, kuri nieko nemoka gaminti, bet turi kitką, ko vyrui labiau reikia? O žmonės, turėdami nuosavą namą su žeme net prieskoninių žolelių , pvz., net krapų, svogūnų laiškų neaugina...
Toks jau šis šiuolaikiškas gyvenimas, kuriame konservavimui, marinavimui vietos ir laiko nebelieka...
Esu maisto gaminimo mėgėja, todėl, pvz., man maloniau savo gaminį duoti kitiems paragauti. Bet labiau norėtųsi matyti laimingas poras net jej namie nemarinuojama ir nekonservuojama, o perkama ar gaunama iš giminaičių ar pažįstamų, nei nelaimingas, kurių namuose ir konservuojama, ir marinuojama, o laimės nėra.

Jau taip užsinorėjau paprikų su medumi.... Bėgu ir aš jas valgyti!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natalja200710: 16 lapkričio 2009 - 14:59
pas mane is bene 20 stiklainiuku liko tik du verysad.gif tiesiog kai jos buvo pigios nebuvo lisno lito joms nusipirkti... o dabar jauciu turgelyje irgi kaina turi.... na nieko kitais metais daugiau auginsiu tai turesiu daugiau...

man truko keliu papriku tai imeciau pomidoriukus tai zinokit truksta kazko jiems.... nelabai buvo.... man gal rugsteles reiktu jiems daugiau g.gif o gal ir karstam vandenyje palaikyt kad suminsktetu... nes ziu ir paprikos kur laikytos ilgiau tai skanesnes nei tos kur maziau pavire.....

Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 11 16, 12:00)

Aš taip pat

Natalija aš su Jumis sutinku,bet...O jeigu moteris tiesiog tingi gaminti,o pats vyras gaminasi,tai čia normalu?Suprantu,kai žmona,ar mergina,neturi visiškai laiko,kaip sakoma uždirba pinigus,bet o jei ne..Tiesiog kaip sakau tingi,tai vistiek nemanau,kad tokia pora ilgai išsilaikys,nes pagaliau vyras ras tokią kuri gamina,ir su kuria gali visur išeiti.. biggrin.gif
Atsakyti