QUOTE(AveM @ 2009 11 16, 13:00)
As tai stebiuosi zmonemis,kai yra visos salygos marinavimui ir tingi.
Sveikos kulinarės-filosofės.
Norėčiau ir aš kartu pafilosofuoti.
Kuo toliau, tuo mažiau moterys galvoja apie konservavimą, marinavimą ir, apskritai, apie maisto gaminimą, o apie savo poilsį, išvaizdą, nes ir kai kuriems vyrams svarbiau, kad žmona atrodytų pailsėjusi ir graži, kad galėtų su ja tinkamai laiką praleisti. O, pvz., marinuotų su medumi paprikų, galima ir pas sesę, mama, tetą paragauti, gauti bei paskui su žmona pavalgyti. O kiek yra pvz., kai vyrai pabėga nuo puikios žmonos-virėjos pas tą, kuri nieko nemoka gaminti, bet turi kitką, ko vyrui labiau reikia? O žmonės, turėdami nuosavą namą su žeme net prieskoninių žolelių , pvz., net krapų, svogūnų laiškų neaugina...
Toks jau šis šiuolaikiškas gyvenimas, kuriame konservavimui, marinavimui vietos ir laiko nebelieka...
Esu maisto gaminimo mėgėja, todėl, pvz., man maloniau savo gaminį duoti kitiems paragauti. Bet labiau norėtųsi matyti laimingas poras net jej namie nemarinuojama ir nekonservuojama, o perkama ar gaunama iš giminaičių ar pažįstamų, nei nelaimingas, kurių namuose ir konservuojama, ir marinuojama, o laimės nėra.
Jau taip užsinorėjau paprikų su medumi.... Bėgu ir aš jas valgyti!