Įkraunama...
Įkraunama...

Marinuotos paprikos

Taip paprikos buvo like jau tik kelios kitos sumarinuotos su medumi.Na o kaktusai tai jie pas mane stiprus,vasara as juos iskepiau,dabar pasaldziau,o jie vistiek gyvena. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites papriku marinavimo myletojos lenkiuosi jums zemai,prisirasiau is jusu tiek receptuku superiniu.Tai prisimarinavau paprikikiu kokios skanios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2009 11 04, 16:27)
...Tai prisimarinavau paprikikiu kokios skanios thumbup.gif

O žydraakis gražuolis Simbukas, turbūt, buvo pagrindinis paprikų gaminimo konsultantas-patarėjas-padėjėjas! g.gif
Atsakyti
Gavau paragauti iš forumo merginos, paprikų su medumi , skonis nerealus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 11 07, 20:26)
Gavau paragauti iš forumo merginos, paprikų su medumi , skonis nerealus 4u.gif

aciuks.gif
Atsakyti
Mano vyras papriku nevalgo , bet su medu tai tinka, ir man labai skanu, as niekada nebuvau ragavus vakavau net nezinojau koks skonis turi gautis, bet gavosi thumbup.gif , man labai patinka prie kepsniu....
Atsakyti
Suvartojom stiklainiuka su medum,labai skanu. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos.
Ir mes su medumi pagamintas valgome dideliais tempais Tik aš su tokiu marinatu gaminau su įvairiomis daržovėmis.
Atsakyti
As irgi marinavau ir asorti,bet dar neragavau. ax.gif
Atsakyti
katik suvalgiau pirmą slovikiuką aštrių paprikų su madumi, pagal.. berods nerytės receptuką thumbup.gif nerealiai skanio tokios aštriai- saldžios, bet nebėra tokio aštrumo thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Atsidarem ir asorti.Paprikos,pomidorai agurkai-viskas su medumi.Nagi visai skanu.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 11 11, 14:15)
Atsidarem ir asorti.Paprikos,pomidorai agurkai-viskas su medumi.Nagi visai skanu.

Aš ir vieną stiklainiuką su pomidorais užkonservavau su savo marinatu,žiūrėsiu kas gausis,ir dar vieną mažytį uždariau aštriąsias paprikas bigsmile.gif
Atsakyti