Įkraunama...
Įkraunama...

Marinuotos paprikos

JOLKA999, ačiū 4u.gif bet skonis dar geresnis thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Taip, DaivaP, pritariu, skonis nerealiai geras.
Mano vakar darytos paprikos irgi panašiai atrodo, reik greitai slėpti, nes visos šeimynos seilės varva. Aš tai dar gaminu pomidorų padaže, bet šis skonis su medumi man labiau patinka.
Šiandien mačiau Maximoje akciją raudonoms didelėms paprikoms - 3,49 Lt., didelės ir gražios.
Atsakyti
Labai graziai atrodo,o man reikes daryti zalais. ax.gif
Atsakyti
Kažkuri buvo žadėjusi dėti paprikas su cukininją ar gavosi kas nors g.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2009 09 04, 09:57)
Kažkuri buvo žadėjusi dėti paprikas su cukininją ar gavosi kas nors  g.gif

Aš,dariau saldžiųjų paprikų ir cukinijų mišrainę.
Dariau pirmą kartą bet ragaujant buvo skanu.
Atsakyti
Mergaites,ar labai jauciasi medaus skonis- tuose recepteliuose beveik visur su medumi ,o as medaus brrrrrrrrrr schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(a-d-a @ 2006 06 22, 12:46)
MARINUOTA PAPRIKA

3 kg. paprikos (geriausia įvairių spalvų, nes gražiau atrodo stiklainiuke)
1 litras vandens
3 šaukštai druskos
1 stiklinė aliejaus
1,5 stiklinės cukraus
1,5 stiklinės 9 proc.acto

Paprika išvaloma ir supjaustoma panašiai į 4 dalis, viskas sudedama į puodą ,užvirus paverdama 5 min. ir išpilstoma į iškaitintus  stiklainiukus, sandariai uždaroma.

padaroma labai greit, mažai terlionės ir labai skani gaunasi paprika. Skanaus 4u.gif

QUOTE(Dakora @ 2009 09 05, 12:37)
Mergaites,ar labai jauciasi medaus skonis- tuose recepteliuose beveik visur su medumi ,o as medaus brrrrrrrrrr schmoll.gif

Dakora, mėgink šitą receptą, jokio medaus, greitai pasidaro ir labai labai skanu thumbup.gif
Atsakyti
bigsmile.gif Jau pasidariau 10 puslitriuku,reiks paragaut po keliu dieneliu ir jei ka dar pasidaryt smile.gif
Atsakyti
gal kam pravers marinuotu meduje chili receptelis

user posted image

receptas cia
Atsakyti
QUOTE(Dakora @ 2009 09 05, 13:37)

Kad nesijaučia tas medus mirksiukas.gif toks saldžiarūgšits skonis,na bet jei nemėgsti,tai nemėgsti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš padariau eksperimentą: man liko truputis marinato,tai aš juom užpuliau pomidorus,žiūrėsiu ka gausis doh.gif g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2009 09 06, 23:54)
Aš padariau eksperimentą: man liko truputis marinato,tai aš juom užpuliau pomidorus,žiūrėsiu ka gausis  doh.gif  g.gif  smile.gif

Man regis tavo ekspermentas jau yra pavykęs{o,tu darei marinatą su medum}? 4u.gif
Atsakyti