JOLKA999, ačiū bet skonis dar geresnis
Taip, DaivaP, pritariu, skonis nerealiai geras.
Mano vakar darytos paprikos irgi panašiai atrodo, reik greitai slėpti, nes visos šeimynos seilės varva. Aš tai dar gaminu pomidorų padaže, bet šis skonis su medumi man labiau patinka.
Šiandien mačiau Maximoje akciją raudonoms didelėms paprikoms - 3,49 Lt., didelės ir gražios.
Mano vakar darytos paprikos irgi panašiai atrodo, reik greitai slėpti, nes visos šeimynos seilės varva. Aš tai dar gaminu pomidorų padaže, bet šis skonis su medumi man labiau patinka.
Šiandien mačiau Maximoje akciją raudonoms didelėms paprikoms - 3,49 Lt., didelės ir gražios.
Kažkuri buvo žadėjusi dėti paprikas su cukininją ar gavosi kas nors
QUOTE(merga @ 2009 09 04, 09:57)
Kažkuri buvo žadėjusi dėti paprikas su cukininją ar gavosi kas nors
Aš,dariau saldžiųjų paprikų ir cukinijų mišrainę.
Dariau pirmą kartą bet ragaujant buvo skanu.
Mergaites,ar labai jauciasi medaus skonis- tuose recepteliuose beveik visur su medumi ,o as medaus brrrrrrrrrr
QUOTE(a-d-a @ 2006 06 22, 12:46)
MARINUOTA PAPRIKA
3 kg. paprikos (geriausia įvairių spalvų, nes gražiau atrodo stiklainiuke)
1 litras vandens
3 šaukštai druskos
1 stiklinė aliejaus
1,5 stiklinės cukraus
1,5 stiklinės 9 proc.acto
Paprika išvaloma ir supjaustoma panašiai į 4 dalis, viskas sudedama į puodą ,užvirus paverdama 5 min. ir išpilstoma į iškaitintus stiklainiukus, sandariai uždaroma.
padaroma labai greit, mažai terlionės ir labai skani gaunasi paprika. Skanaus
3 kg. paprikos (geriausia įvairių spalvų, nes gražiau atrodo stiklainiuke)
1 litras vandens
3 šaukštai druskos
1 stiklinė aliejaus
1,5 stiklinės cukraus
1,5 stiklinės 9 proc.acto
Paprika išvaloma ir supjaustoma panašiai į 4 dalis, viskas sudedama į puodą ,užvirus paverdama 5 min. ir išpilstoma į iškaitintus stiklainiukus, sandariai uždaroma.
padaroma labai greit, mažai terlionės ir labai skani gaunasi paprika. Skanaus
QUOTE(Dakora @ 2009 09 05, 12:37)
Mergaites,ar labai jauciasi medaus skonis- tuose recepteliuose beveik visur su medumi ,o as medaus brrrrrrrrrr
Dakora, mėgink šitą receptą, jokio medaus, greitai pasidaro ir labai labai skanu
Jau pasidariau 10 puslitriuku,reiks paragaut po keliu dieneliu ir jei ka dar pasidaryt
QUOTE(Dakora @ 2009 09 05, 13:37)
Kad nesijaučia tas medus toks saldžiarūgšits skonis,na bet jei nemėgsti,tai nemėgsti
Aš padariau eksperimentą: man liko truputis marinato,tai aš juom užpuliau pomidorus,žiūrėsiu ka gausis
QUOTE(merga @ 2009 09 06, 23:54)
Aš padariau eksperimentą: man liko truputis marinato,tai aš juom užpuliau pomidorus,žiūrėsiu ka gausis
Man regis tavo ekspermentas jau yra pavykęs{o,tu darei marinatą su medum}?