Įkraunama...
Įkraunama...

Marinuotos paprikos

QUOTE(AveM @ 2009 09 01, 11:03)
Aciu uz patarima lauksiu,o jei nenunoks,tai gal po to velai nuskintos namuose nunoks,bet turbut velgi nelabai tiks pastoveje marinavimui. ax.gif

O koks skirtumas ar pastovėję ar ne?Svarbiausia būtų normalios,valgomops išvaizdos biggrin.gif Nepapuvę,nesuvytę 4u.gif
Atsakyti
Dekui, Agniska, uz atsakyma. Na jei nereikia kaitinti, tai ir nekaitinsim -dar geriau, maziau vargo smile.gif O tu kur paskui jas laikai -rusyje, saldytuve?
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2009 09 01, 10:42)
O koks skirtumas ar pastovėję ar ne?Svarbiausia būtų normalios,valgomops išvaizdos biggrin.gif Nepapuvę,nesuvytę 4u.gif

Ne ne,tai jau nelaikysiu iki tokio lygio,jog suputu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(noriu zinoti @ 2009 09 01, 17:52)
Dekui, Agniska, uz atsakyma. Na jei nereikia kaitinti, tai ir nekaitinsim -dar geriau, maziau vargo  smile.gif O tu kur paskui jas laikai -rusyje, saldytuve?

Šiaip rusy,nesvarbu kur,dabar kai atsirado vietos šaldytuve,tai visą apačią sugrūdau,kad suvalgytume greičiau biggrin.gif

QUOTE(AveM @ 2009 09 01, 18:08)
Ne ne,tai jau nelaikysiu iki tokio lygio,jog suputu. biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniska: 01 rugsėjo 2009 - 17:51
o aš savuju niekaip paprikyčiu nesulaukiu kol išsirps...jau zlastis ima...kazko vėlai šiais metais pas mane...o taip noriu su medumi prisikoncervuoti...prisisvajojau žiema sakau prisidėsiu sočiai...tokios skanios buna...ir nesirpsta lyg tyčia visai ...pernai išdalinau kiek o šiemet visai dar neturiu verysad.gif
Atsakyti
as cia su medum pamarinavau.
user posted image
Atsakyti
Labai fainai,skaniai atrodo.
Atsakyti
taiv ir nezinau ar gerai gausis nesnevalgius niekada marinuotu papriku jokiu... ax.gif
Atsakyti
Kai paragausi, negalėsi sustot thumbup.gif labai skanu wub.gif aš jau vieną partiją sumarinavau, bet dar vėliau vieną pasidarysiu smile.gif
Atsakyti
Mandar labai norisi pasiruošti paprikų su medumi,bet noriu žalių,nerandu.
Skonis nerelus.
Dėkui 4u.gif receptuko autorei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2009 09 02, 08:52)
Mandar labai norisi pasiruošti paprikų su medumi,bet noriu žalių,nerandu.
Skonis nerelus.
Dėkui 4u.gif receptuko autorei 4u.gif

O kodėl žalių? 4u.gif Dėl grožio?Man skaniausiai raudona ir geltona smile.gif
Atsakyti
Man labai patinka žaliosios paprikos,nes jos turi kitokį skonį,ir labai tinka šiam receptui. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti